Πώς ένα gadget με έφερε ακόμα πιο κοντά σε εκείνο(ους) που αγαπώ

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς ένα gadget με έφερε ακόμα πιο κοντά σε εκείνο(ους) που αγαπώ

Για αυτές τις συζητήσεις που δε θες να τελειώσουν ποτέ... το μυστικό «κρύβεται» στα Freebuds 3.

Ο τίτλος και μόνο σου φέρνει στο μυαλό εκείνες τις στιγμές που έχεις περάσει μιλώντας άπειρες ώρες με τον σύντροφό σου ή και τις κολλητές σου στο κινητό. Αυτά τα βράδια που δε θες με τίποτα να κατεβάσεις το τηλέφωνο από το αυτί σου γιατί η φωνή του είναι η τονωτική σου ένεση. Σε κάνει να χαμογελάς ακόμη και αν δεν είναι δίπλα σου.

Είναι και τα απογεύματα που είσαι ακόμα στο γραφείο, απαντάς σε e-mail, τρέχεις να προλάβεις το supermarket αλλά η κολλητή σου έχει χωρίσει και εσύ πρέπει να είσαι «στρατιώτης» στο ακουστικό σου να ακούσεις όλες τις λεπτομέρειες, να την στηρίξεις, να την παρηγορήσεις και όλα τα συναφή. Με ένα χέρι όμως ποτέ καμία δεν πληκτρολόγησε σωστά. Ούτε και πρόλαβε να πάει μέχρι το σουπερμάρκετ.

free buds grafeio

Εκείνος, λοιπόν, ναι ναι αυτός που φαντάζεσαι, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου βρήκε τον τρόπο οι συζητήσεις μας να μην τελειώνουν ποτέ. Ούτε με εκείνον, ούτε με τις κολλητές μου αλλά ούτε και με όλους όσους θέλω να επικοινωνώ ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα.

Και το «σ’ αγαπώ» του δεν έμεινε σε ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτή τη χρονιά. Τα νέα μου FreeBuds 3 της Huawei (σε κόκκινο χρώμα μάλιστα) είναι το item που δεν αποχωρίζομαι τις τελευταίες ημέρες ούτε από την τσάντα μου αλλά ούτε και από την καθημερινότητά μου. Πλέον μπορώ να ακούω τη φωνή των αγαπημένων μου προσώπων καθαρά και κρυστάλλινα, σαν να τους έχω δίπλα μου. Τι και αν μας χωρίζουν δεκάδες χιλιόμετρα ή περπατάω μέσα στην βοή της πόλης.

huawei free buds 4 copy
huawei freebuds 2

Τα FreeΒuds 3 της Huawei αποτελούν κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να μιλούν ελεύθερα ή να ακούν μουσική χωρίς θόρυβο και παρεμβολές ενώ παράλληλα αναζητούν ένα όμορφο gadget με άνετη εφαρμογή και μοντέρνο design, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Τα φοράω διαρκώς στο γραφείο και έτσι μπορώ να απαντήσω ανά πάσα στιγμή σε κάθε κλήση χωρίς να αφήσω το πληκτρολόγιο από τα χέρια μου. Και όταν είμαι σε events, σε βόλτες σε εμπορικά κέντρα ή κολλημένη στην κίνηση της Κηφισίας, τα κόκκινα FreeBuds μου είναι εκείνα που μου επιτρέπουν να μη χάνω ούτε μία κλήση είτε επειδή έχει φασαρία, είτε επειδή δεν έχω «ελεύθερα χέρια».

free buds musiki

Look dear, I am wearing my Freebuds.

Με Active Noise Cancellation, ο ήχος είναι τόσο άψογος και η ποιότητα των κλήσεων και βιντεοκλήσεων τόσο υψηλή, που τους αισθάνομαι όλους τόσο δίπλα μου. Και ξέρεις τι ωραίο συναίσθημα είναι να χαζεύεις στα social media, να ακούς μουσική από τα ακουστικά σου και να μην «σαμποτάρει» κανένας άλλος ήχος την ευτυχία σου αυτή;

Όταν τον ρώτησα… «και καλά γιατί σε κόκκινο χρώμα;», εκείνος ως πολύ καλά διαβασμένος μου απάντησε« Όπως είχε πει και η Gabrielle Chanel,το κόκκινο χρώμα είναι αυτό της ζωής, του αίματος». Επίσης, χαμογελαστά πρόσθεσε πως είμαι ένα από τα πιο #fashionable κορίτσια που γνωρίζει και έτσι η απόχρωση κόκκινου παραπέμπει σε πολυτελή αισθητική και υψηλή μόδα. Ε , με έπεισε!

Τα κόκκινα FreeΒuds 3 είναι ειδική έκδοση και θα διατεθούν στην ελληνική αγορά σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020.

Κι έτσι όπως η αγάπη μου για εκείνον δεν διακόπτεται και δεν σταματά απότομα με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι και τα HUAWEI FreeBuds 3 είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην διακοπεί καμία κλήση μου λόγω μπαταρίας. Έχε κατά νου πως μετά από έναν πλήρη κύκλο φόρτισης μπορούν να υποστηρίξουν κλήση διάρκειας τριών ωρών.

Πότε ένα gadget δε με έκανε να δεθώ τόσο πολύ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Happy Valentine’s Day λοιπόν!

Υ.γ Aχ και να ήξερες πόσο πιο ωραία θα παρακολουθείς και τις αγαπημένες σου ταινίες μέσω tablet. Δε θα χάνεις ούτε μία ατάκα. Μα ούτε μία. Αν θες να του ανταποδώσεις το δώρο αυτό, μη χάνεις χρόνο. Στην αγορά μπορείς να βρεις τα Freebuds 3 όχι μόνο σε κόκκινο χρώμα αλλά και σε λευκό ή μαύρο!