Εργαλείο για ψυχαναγκαστικούς μάγειρες

Εργαλείο για ψυχαναγκαστικούς μάγειρες

Αν είστε υποχόνδριοι, ψυχαναγκαστικοί, πωρωμένοι με την τάξη, ή απλώς Παρθένοι στο ζώδιο, αυτό το εργαλείο είναι φτιαγμένο για εσάς.

Ας πούμε πως βρίσκεστε στην κουζίνα και ετοιμάζετε μια σαλάτα με διάφορα λαχανικά. Ψιλοκόβετε τα καρότα στην ξύλινη επιφάνεια κοπής αλλά δεν μπορείτε να το κόψετε όλα στο ίδιο μέγεθος. Έπειτα πάτε να κόψετε τα αγγουράκια αλλά και με αυτά το ίδιο πρόβλημα. Τα κομμάτια του λάχανου δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, από γεωμετρικής άποψης. Λεπτό με το λεπτό να νεύρα σας αρχίζουν να τσιτώνουν όλο και περισσότερο. Που είναι η τάξη; Που είναι η αυστηρή πειθαρχία; Που είναι η συμμετρία;

Αν το παραπάνω σενάριο σας θυμίζει κάτι, πράγμα που σημαίνει πως έχετε μια κάποια ψύχωση με την οργάνωση, το gadget κουζίνας που έχουμε να σας προτείνουμε θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έφτασαν τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μια επιφάνεια κοπής λαχανικών, αλλά και ότι άλλου υλικού θέλετε, κατασκευασμένης από χοντρό ξύλο οξιάς μεγέθους 9''x12'', το οποίο έχει σχεδιασμένες στην επιφάνειά του όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και αναλογίες που θα χρειαστείτε για να κόψετε με χειρουργική ακρίβεια οτιδήποτε.

Μπορείτε να τη παραγγείλετε με μια επίσκεψη εδώ. Το γεγονός πως ονομάζεται «OCD Cutting Board», όπου OCD σημαίνει Obsessive Compulsive Disorder, κοινώς ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, πάρτε το απλώς σαν κοπλιμέντο.