Η νέα αλλαγή στο messenger θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα αλλαγή στο messenger θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό σου

Κάποια σπίτια θα κλείσουν, κάποιες σχέσεις θα χαλάσουν

Τα social media πλέον έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας, και το να ξυπνάς το πρωί και να μην τα ελέγχεις ή να τρως κάτι και να μην το ποστάρεις είναι τουλάχιστον αμαρτία. Οι αλλαγές κάθε τόσο πολλές, όμως αυτή η νέα αλλαγή στο messenger θα ευχόσουν να μην έχει γίνει. Θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στον εγωισμό σου, και ίσως, ίσως λέμε τώρα να κινδυνεύει λίγο και η σχέση σου.

Το «διαβάστηκε» ήταν γενικά ένα από τα features που από τότε που δημιουργήθηκε δεν άρεσε σε κανέναν, τώρα που αναβαθμίστηκε ίσως να δημιουργήσει λίγα περισσότερα θέματα. Κάποτε ήξερες πως το μήνυμα σου απλά διαβάστηκε και έμεινε εκεί, δεν ήξερες όμως πότε συνέβη αυτό, κι έτσι ο άλλος μπορούσε και να δικαιολογηθεί λιγάκι που δεν σου απάντησε.

Αυτά όμως κόβονται από εδώ και στο εξής, αφού πλέον δίπλα στο διαβάστηκε αναφέρεται και η ώρα που έγινε η συγκεκριμένη κίνηση, δίνοντας τον συνομιλητή στεγνά πια, χωρίς να έχει και την ικανότητα να δικαιολογηθεί γι’ αυτό.

Επομένως αν για κάποιον λόγο ήσουν τσαντισμένη ή ήθελες να το παίξεις λίγο υπεράνω διαβάζοντας απλά το μήνυμα χωρίς να δώσεις απάντηση, τώρα δεν μπορείς να το κάνεις. Εγωισμός vs Messenger σημειώσατε διπλό #sorrynotsorry.