Μια πράσινη ζούγκλα από καλώδια

Μια πράσινη ζούγκλα από καλώδια

Εκμεταλλευτείτε τα καλώδια στο σπίτι σας, δημιουργώντας μια αυτοσχέδια «ζούγκλα» στον χώρο.

Δεν νοείται, πλέον, σπίτι χωρίς τουλάχιστον έναν υπολογιστή –τις περισσότερες φορές, δε, χωρίς υπολογιστή και laptop μαζί. Μαζί με αυτά, προσθέστε τον εξωτερικό σκληρό, τα ηχεία, τα καλώδια της τηλεόρασης, του στερεοφωνικού, του dvd player, των διάφορων φορτιστών που χρησιμοποιούνται τη μισή μέρα και άλλα τόσα που προκύπτουν από περιφερειακές συσκευές. Μιλάμε για πολύ καλώδιο, σωστά;

Μπορεί τα πολύμπριζα να είναι μια λύση για την τακτοποίηση των καλωδίων μέσα στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτά τα μακριά πλαστικά πράγματα δεν παραμένουν σκόρπια, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, μέσα στο σπίτι, παρουσιάζοντας μια αντιαισθητική εικόνα. Για τον λόγο αυτό, καθώς και για να μην σκοντάψετε πάνω τους καμιά μέρα και τρέχετε στα νοσοκομεία, έχουμε να σας προτείνουμε έναν πρακτικό και πολύ δημιουργικό τρόπο που θα βάλει τα καλώδια σε τάξη και θα δώσει άλλο κλίμα στο σπίτι σας –πιο τροπικό, ίσως.

Τα Leaf Κeepers Cable Ties είναι ειδικά πλαστικά προστατευτικά που χρησιμεύουν για να δένετε μαζί πολλά καλώδια, ούτως ώστε να μην είναι σκόρπια δεξιά και αριστερά. Πέρα από αυτό, όμως, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι πως έχουν τη μορφή καταπράσινων κλαδιών με φύλλα δέντρου πάνω τους. Έτσι, όχι μόνο συγκεντρώνετε τα καλώδιά σας σε ένα μέρος, αλλά δημιουργείτε και «πράσινες» γωνίες μέσα στο σπίτι σας, σαν να βγαίνουν φυτά από τους τοίχους.

Βάλτε τη ζούγκλα στο σπίτι σας, με μια παραγγελία από εδώ.