Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά έγιναν το must have item μίας γυναικείας τσάντας

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς ένα ζευγάρι ακουστικά έγιναν το must have item μίας γυναικείας τσάντας

Ποιος έχει πει πως οι γυναίκες δεν έχουν αδυναμία στα gadgets;

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αν κάποιος προσπαθούσε να αδειάσει την τσάντα μου θα έβρισκε μέσα διάφορα πράγματα. Από ξεχασμένες αποδείξεις διοδίων και βενζίνης μέχρι κραγιόν, αποσμητικό και ατζέντες σε όλα τα μεγέθη. Αααα και φυσικά, τα handsfree μου που συνήθως είχαν ένα καλώδιο μπλεγμένο σε χίλιους δύο κόμπους οπότε και τον τελευταίο καιρό απέφευγα να τα χρησιμοποιήσω γιατί περισσότερο χρόνο περνούσα ξεμπλέκοντάς τα, παρά έχοντάς τα στα αυτιά μου. Σου θύμισα κάτι από το 24ωρο σου; Πιστεύω πως ναι!

Πλέον, από το σπίτι δε φεύγω αν δεν έχω σιγουρευτεί πως έχω πάρει κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό και τα FreeΒuds 3i, με την υπογραφή της Huawei. Ναι, ναι αυτά τα ασύρματα ακουστικά που σίγουρα έχεις δει να φορούν στο δρόμο μερικά από τα πιο στιλάτα κορίτσια της πόλης. Έχουν γίνει η φυσική προέκταση του αυτιού σου, αφού είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση εν κινήσει (και όχι μόνο) τόσο για κλήσεις και βιντεοκλήσεις, όσο και για μουσική αναπαραγωγή.

huawei ermioni 2

Η επιστροφή μου στην κανονικότητα συνεχίζει να έχει αρκετές βιντεοκλήσεις τόσο με τους συγγενείς και φίλους μου στο εξωτερικό όσο και με τους συνεργάτες μου. Πλέον φορώντας τα Freebuds 3i, μπορώ να τους βλέπω, να τους ακούω (εδώ να σημειώσω πως αποδίδουν εξαιρετικό ήχο και αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο) χωρίς να είμαι αναγκασμένη να έχω συνδεδεμένο το κινητό μου με διάφορα καλώδια ακουστικών και φυσικά έχοντας τα χέρια μου ελεύθερα.

Επίσης, είναι το απόλυτο αξεσουάρ και για τις ώρες που κάνεις yoga, pilates, jogging ή και ποδήλατο. Εγώ προσωπικά συνδέω μέσω Bluetooth τα FreeBuds 3i της Huawei με το κινητό μου, πατάω το play στην ανάλογη playlist που θέλω εκείνη τη στιγμή να ακούσω και αρχίζω τα squats ή το πετάλι. Και κάπου εδώ ταιριάζει το… Look mum, no hands! Γιατί τα απογεύματα; Ξαπλώνω στην αιώρα για να ακούσω τα νέα podcasts της εβδομάδας και δεν «τσακώνομαι» με κανένα καλώδιο.

Τα FreeΒuds 3i της Huawei αποτελούν κορυφαία επιλογή για όποιες ή όποιους θέλουν να μιλούν ελεύθερα ή να ακούν μουσική χωρίς θόρυβο και παρεμβολές ενώ παράλληλα αναζητούν ένα όμορφο gadget με άνετη εφαρμογή και μοντέρνο design, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Σε εκείνους που θέλουν να απαντούν ανά πάσα στιγμή σε κλήσεις χωρίς να αφήνουν τα χέρια τους από το πληκτρολόγιο ή σε αυτούς που θέλουν να μιλούν με τους αγαπημένους τους την ώρα που περπατούν στη θάλασσα, δίπλα στο κύμα κρατώντας ένα cocktail και όχι το κινητό τους.

Με Active Noise Cancellation, ο ήχος είναι τόσο άψογος και η ποιότητα των κλήσεων και βιντεοκλήσεων τόσο υψηλή, που κάθε φορά πιστεύω πως ο συνομιλητής μου είναι δίπλα μου και όχι στο ακουστικό μου. Απλά φανταστικό! Και ξέρεις τι ωραίο συναίσθημα είναι να χαζεύεις στα social media, να ακούς μουσική και να μην αποσπά κανένας άλλος ήχος την ευτυχία σου αυτή; Αξία ανεκτίμητη!

huawei ermioni 3

Και αν με ρωτάς, φυσικά και δε λείπουν ούτε από την τσάντα παραλίας μου. Αυτό το gadget μου έλυσε τα χέρια κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα το δεις και εσύ και… thank me later!

huawei ermioni 4