Έμεινες από μπαταρία & δεν βρίσκεις πρίζα; Η μπανάνα θα σε σώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έμεινες από μπαταρία & δεν βρίσκεις πρίζα; Η μπανάνα θα σε σώσει

Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα

Πόσες φορές δεν έχεις φύγει από το σπίτι σου με φουλ φορτισμένο κινητό και καταλήγεις στα μέσα της μέρας να παλεύεις να μην σου κλείσει; Οκ προφανώς και φταίει το γεγονός πως δεν το έχεις αφήσει στιγμή από τα χέρια σου και το χρησιμοποιείς συνεχώς και αδιαλείπτως, όμως τι θα κάνεις τώρα που ενώ έχεις φορτιστή μαζί σου δεν βρίσκεις πρίζα να το φορτίσεις; Βρίσκεσαι σε αρκετά δύσκολη θέση είναι η αλήθεια, όμως δεν θέλουμε να αγχώνεσαι γιατί υπάρχει λύση και την έχεις στην τσάντα σου.

Θυμάσαι που το πρωί φεύγοντας από το σπίτι σου πήρες μαζί σου για σνακ και μία μπανάνα; Αν δεν την χρησιμοποίησες είσαι πολύ τυχερή γιατί είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να δώσεις «ζωή» στο κινητό σου. Ακούγεται περίεργο; Είναι πράγματι, όμως είναι κι εντελώς αληθές. Για την ακρίβεια τα σκουπίδια σου από τρόφιμα μπορούν να τροφοδοτήσουν ακόμη και πλύσεις πλυντηρίου.

Επειδή όμως τώρα μιλάμε για κάτι πιο μικρό, σου λέμε πως πολύ εύκολα μπορείς με μία μπανάνα να φορτίσεις το κινητό σου. Και δεν σου κάνουμε πλάκα. Όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί όπου και αν είσαι και έχεις ξεμείνει από μπαταρία, αν έχεις μια μπανάνα μαζί σου, μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου. Εννοείται πως θα χρειαστείς και το καλώδιο έτσι;

Πάτα το play στο βίντεο που ακολουθεί και δες τη διαδικασία. Φυσικά αν το δοκιμάσεις περιμένουμε τα σχόλιά σου για το αν δουλεύει πραγματικά.