Και οι βλεφαρίδες του αμαξιού τέλειες κορίτσια

Και οι βλεφαρίδες του αμαξιού τέλειες κορίτσια

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε μια πραγματική κυρία.

Η αλήθεια είναι πως ίσως πρόκειται για το πιο ανούσιο, αχρείαστο και πιθανόν ανόητο αξεσουάρ που εφευρέθηκε ποτέ. Παρ' όλα αυτά όμως, παραμένει απίστευτα διασκεδαστικό.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια ψύχωση με τα αυτοκίνητά τους. Να είναι καθαρά, να μυρίζουν όμορφα στο εσωτερικό τους, να τα στολίσουν με διάφορα μικροαντικείμενα ώστε να βάλουν το προσωπικό τους στίγμα, να τους δώσουν ένα όνομα κλπ. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ, όχι μόνο πάει αυτή τη ψύχωση ακόμα παραπέρα, αλλά καθορίζει και το φύλο του αυτοκινήτου σας.

Πρόκειται για υπερμεγέθεις βλεφαρίδες που τοποθετούνται πάνω από τους δύο μπροστινούς φανούς του αυτοκινήτου με κολλητική ταινία διπλής όψεως, χωρίς να προκαλούν κάποια φθορά στο χρώμα, και οι οποίες είναι αρκετά ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αν οι βλεφαρίδες από μόνες τους δεν σας είναι αρκετές και θέλετε πλήρες «μακιγιάζ» υπάρχει και το ανάλογο αξεσουάρ-eyeliner, το οποίο μπαίνει με τον ίδιο τρόπο μαζί με τις βλεφαρίδες και ολοκληρώνει το έντονο, θηλυκό, βλέμμα του αυτοκινήτου σας.

Αν, λοιπόν, δεν σας νοιάζουν τα βλέμματα των περαστικών και θέλετε να δώσετε ανθρώπινη υπόσταση στο αυτοκίνητό σας και θηλυκή γοητεία, με ελάχιστα λεφτά μπορείτε να αγοράσετε όσα ζευγάρια βλεφαρίδες και eyeliner θέλετε από εδώ, και να βάλετε λίγο χιούμορ στη ζωή σας.