Say hi to Messen…Instagram: Το νέο feature στα social που θα σε ενθουσιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Say hi to Messen…Instagram: Το νέο feature στα social που θα σε ενθουσιάσει

Το Messenger και το Instagram γίνονται ένα

Μια νέα ενημέρωση ανακοινώθηκε στα Instagram DMs από τους ειδικούς της εφαρμογής, οι οποίοι εισάγουν μια νέα εμπειρία στο Messenger στην εφαρμογή. Η ανταλλαγή μηνυμάτων έχει «διανύσει πολύ δρόμο» από τότε που μπήκε σαν feature στο Instagram. «Εξετάζουμε πώς πρέπει να εξελίσσεται η ανταλλαγή μηνυμάτων καθώς μεγαλώνουμε. Μόνο στην οικογένεια εφαρμογών του Facebook, οι άνθρωποι στέλνουν περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια μηνύματα στους φίλους και την οικογένειά τους κάθε μέρα. Αυτές τις μέρες, βασίζουμε σε βιντεοκλήσεις για παρέα με φίλους, αποστολή μηνυμάτων και GIF για να επικοινωνήσουμε αυτό που πραγματικά πιστεύουμε (αλλά δεν μπορούμε πάντα να πούμε) και να μοιραστούμε αστείες φωτογραφίες και φωνητικές σημειώσεις για να παραμείνουμε σε επαφή», αναφέρουν οι ιθύνοντες.

Τώρα που υπάρχει και ο covid-19 και οι έξοδοι είναι κάπως περιορισμένοι οι άνθρωποι επικοινωνούν σε ιδιωτικούς χώρους περισσότερο από ποτέ. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Messenger ως μέρος για κοινή χρήση, παρέα και ανταλλαγή μηνυμάτων με την οικογένεια και τους φίλους τους. Γι 'αυτό από εδώ και στο εξής οι δύο αγαπημένες σου εφαρμογές θα είναι σαν μια. «Η εμπειρία Messenger συνδέεται με αυτή του Instagram για να προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Messenger στο Instagram - έτσι έχετε πρόσβαση στην καλύτερη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε». Οι χρήστες στο Instagram μπορούν να αποφασίσουν εάν θα κάνουν αμέσως αυτή τη νέα ενημέρωση.

«Στην έρευνά μας, τέσσερα στα πέντε άτομα που χρησιμοποιούν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στις ΗΠΑ λένε ότι το να περνάς περισσότερο χρόνο για να συνδεθείς με φίλους και συγγενείς σε αυτές τις εφαρμογές είναι σημαντικός για αυτούς, αλλά ένας στους τρεις ανθρώπους μερικές φορές δυσκολεύεται να θυμηθεί πού θα βρει συγκεκριμένο μήνυμα συνομιλίας. Με αυτήν την ενημέρωση, θα είναι ακόμη πιο εύκολο να παραμείνετε συνδεδεμένοι χωρίς να σκεφτείτε ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Προσθέτουμε επίσης περισσότερες από 10 νέες δυνατότητες για να μείνετε κοντά στους φίλους σας. Τα αυτοκόλλητα Selfie είναι ένα μοναδικό υβρίδιο Boomerang, emoji και selfies - και ένας νέος τρόπος αντίδρασης σε συνομιλίες. Το Watch Together σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε δημοφιλή βίντεο με φίλους στο IGTV κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Παρουσιάζουμε επίσης τη λειτουργία εξαφάνισης, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τα μηνύματα να εξαφανίζονται αυτόματα μετά την προβολή τους», αναφέρουν οι ειδικοί που ασχολούνται με τις ρυθμίσεις και τις ενημερώσεις στις αγαπημένες μας εφαρμογές και με όλα αυτά που έχουμε διαβάσει νιώθουμε πως θέλουμε ήδη να δούμε τη νέα αυτή αλλαγή.

Δες παρακάτω το βίντεο με το πώς θα μοιάζει η νέα αυτή αλλαγή, αλλά και φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.