Πώς θα διασφαλίσεις επικοινωνία και… 360 εμπειρία!

Σοφία Μαυραντζά
Πώς θα διασφαλίσεις επικοινωνία και… 360 εμπειρία!

«Η αγάπη ενός κοριτσιού για την τεχνολογία, μπορεί να ξεπεράσει κάθε φαντασία». Όχι, δεν το έχει πει κάποιος ιδιαίτερα γνωστός, ούτε είναι κάποιο απόφθεγμα που έχει διατηρηθεί στο χρόνο. Τάδε έφη… εγώ. Διότι αν κάτι γνωρίζω λατρεύω να μιλάω, αυτό είναι αναμφίβολα οτιδήποτε μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα του τεχνολογικού μέλλοντος. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σας μιλήσω για τα τελευταία μου «αποκτήματα» (ή μήπως να πω… κοσμήματα;), το Samsung S20 FE σε συνδυασμό με το Galaxy Watch3.

Ας αρχίσουμε από το αγαπημένο σημείο κάθε γυναίκας – ο καρπός. Εκεί που ψεκάζεις το άρωμά σου, εκεί που φοράς το ρολόι σου, εκεί που ρίχνεις εκατοντάδες φευγαλέες ματιές μέσα στη μέρα, εκεί που μπορείς να τραβήξεις πλέον όλα τα βλέμματα. Διότι αυτό ακριβώς θα πετύχεις αν αποκτήσεις το Galaxy Watch3, καθώς (ναι) τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του -όχι μόνο χάρη στο κομψό design του, αλλά και λόγω των λειτουργιών που παρέχει. Κι αν είσαι κι εσύ ένα κορίτσι που αγαπά το wellness, τότε θα βρεις τον… δάσκαλό σου, αφού πρόκειται για ένα smartwatch Fitness & Health που δεν θα σε αφήσει από τα μάτια του! Θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος κατά τη διάρκεια της άσκησης, δίνοντας tips για βελτίωση της απόδοσης. Κι αν ξεχαστείς; Θα είναι εκεί για να σου υπενθυμίσει την καθημερινή σου ενεργή δραστηριότητα. Επιπλέον, αν θεωρείς τον εαυτό σου πολύ δυνατή στα sports, τότε να σου πω πως διαθέτει λειτουργίες εξειδικευμένων αθλητικών δραστηριοτήτων (από κολύμβηση και πεζοπορία μέχρι ελλειπτικό και κυκλική προπόνηση -120 προγράμματα προπόνησης!).

proponhsh

Wellbeing is the new everyday luxury

Ενώ έκανα το καθημερινό μου περπάτημα παρέα με την τετράποδη Φρουφρού, μπορούσα να απαντήσω σε κλήσεις και γραπτά μηνύματα, αφού το μέγεθος της οθόνης είναι στο 1,4'', αλλά και να τσεκάρω την παρουσίαση PPT που ήρθε στο mail μου, απευθείας από τον καρπό μου. Μάλιστα, ακόμα και εγώ εντυπωσιάστηκα, όταν χρειάστηκε να πάω σε μία συνέντευξη και μπορούσα να κάνω εγγραφή φωνής του συνεντευξιαζόμενου απευθείας από το ρολόι μου!

Με τον μετρητή βημάτων και το GPS ξεκίνησα να κάνω μεγαλύτερους περιπάτους, ενώ ο social media viewer με έκανε να αισθάνομαι διαρκώς online (κάτι που λατρεύω). Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως διαθέτει (προφανώς) bluetooth, όμως μπορώ να επισημάνω πως διαθέτει stress test (το οποίο με βοήθησε στη διαχείριση του άγχους μου), αλλά και παρακολούθηση ύπνου (η Samsung συνεργάστηκε με το National Sleep Foundation για να συμπεριλάβει εκπαιδευτικό περιεχόμενο και συμβουλές ύπνου απευθείας στη συσκευή, για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να βελτιώσουμε τον ύπνο μας).

Στα συν, το γεγονός πως το Galaxy Watch3 φροντίζει ανά πάσα στιγμή να με ενημερώνει για το ποσοστό υγρασίας (μην πάει τσάμπα το ίσιωμα), αλλά και για το πόσο υψηλό είναι το ποσοστό UV (για να γνωρίζω αν θα χρειαστεί να βάλω extra αντηλιακό).

Ας επανέλθω όμως στο design, για να σου πω πως διαθέτει καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι (σε ένα υπέροχο ροζ-ταμπά χρώμα). Η μπαταρία του διαρκεί έως 3 μέρες (340mAh) και το ρολόι έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Α! Να μην ξεχάσω το πιο σημαντικό! Το Watch 3 είναι έτοιμο για ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες, για να με ακολουθεί στον ενεργό τρόπο ζωής μου (1,5m αδιαβροχοποίηση για 30 min)!

Πρόκειται αναμφίβολα λοιπόν για την πιο προηγμένη παρακολούθησης υγείας σε smartwatch. Είναι το ρολόι που μας προσέχει (και έχει και 40 συνδυασμούς πρόσοψης, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει σε εσένα περισσότερο!).

perissotyero

Teleworking is the new normal

Και καθώς αρκετές από εμάς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από το σπίτι, εκτός από το laptop που έχει γίνει η… προέκταση του εαυτού μας, το smartphone έχει γίνει το alter ego μας. Δεν το αφήνουμε στιγμή από τα μάτια μας και βρίσκεται πάντα εκεί για να κάνουμε call, να απαντήσουμε σε mail, να scrollάρουμε στα SoMe, να googlάρουμε, να ανταποκριθεί σε κάθε μας ζητούμενο.

Αρχικά υπάρχει ένα τηλέφωνο που θα το βρεις σε χρώματα που θα ζήλευε ακόμα και το ουράνιο (και) τόξο. Από μπλε μέχρι ροδακινί και από το χρώμα της λεβάντας σε εκείνο της μέντας (αν με ρωτάς επέλεξα μέντα, για να ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα -και τα μανικιούρ). Ο λόγος για το Samsung Galaxy S20FE.

Η οθόνη είναι η Infinity-O FHD 6.5" που έχει ανεπαίσθητο πλαίσιο που περιβάλλει τις επίπεδες άκρες και μια εξαιρετικά μικρή οπή για τη selfie κάμερα. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο καθηλωτική οθόνη που κάνει το streaming και τις βιντεοκλήσεις πολύ πιο διασκεδαστικά. Επίσης, τόσο γρήγορη οθόνη δεν έχεις ξαναπιάσει στα χέρια σου, αφού είναι δύο φορές ταχύτερη από πολλές οθόνες smartphone!

Με τα smartphones πλέον να έχουν ανέβει σε άλλο επίπεδο και τις κάμερες αν είναι κάθε φορά και πιο «δυνατές», δεν ξέρεις πόσο καλύτερη απόδοση να περιμένεις με κάθε καινούργιο μοντέλο.

Το Galaxy S20FE διαθέτει κάμερα επαγγελματικού επιπέδου τριών φακών για επαγγελματικές φωτογραφίες #nofilter -εύκολα. Και για τους νυχτερινούς τύπους; Με μεγαλύτερο μέγεθος pixel και ενισχυμένη τεχνητής νοημοσύνης ειδικά για την κάμερα, η πίσω κάμερα του Galaxy S20 FE προσαρμόζεται για να τραβά το φως ακόμα και εκεί που είναι σκοτεινά, ώστε οι λήψεις να έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα. Επίσης, τραβά πολλά καρέ ταυτόχρονα και τα επεξεργάζεται σε μία καθαρή νυχτερινή φωτογραφία.

Και αν λατρεύεις (και εσύ) τις selfie (σε περίοδο social distancing ζούμε), τότε πρέπει να ξέρεις πως με την εμπρόσθια κάμερα 32MP, οι selfie αναβαθμίζονται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Έτσι, μπορείς και εσύ να γίνεις η πρωταγωνίστρια της λήψης και να απολαύσεις περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες και στα βίντεό σου!

binteosou

Οκ, λίγο πριν το τέλος θα το ομολογήσω. Εξάλλου αν διαβάζεις ακόμα, σου αξίζει να μάθεις. Έχω ένα μικρό κόλλημα με το gaming -και συγκεκριμένα με το PokemonGo. Επειδή παίζω (όπου σταθώ κι όπου βρεθώ) είχα πάντα μαζί μου και ένα… powerbank. Πλέον το πρόβλημα «μπαταρία» λύθηκε, αφού το Samsung Galaxy S20FE διαθέτει έξυπνη μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα για ατελείωτες ώρες gaming! Συγκεκριμένα, η (τυπική) μπαταρία 4500mAh δίνει στο smartphone μου την ενέργεια που χρειάζεται για να διαρκέσει όλη μέρα και είναι αρκετά έξυπνη ώστε να κάνει εξοικονόμηση ισχύος για όταν τη χρειάζομαι πραγματικά.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα smartphone χωρίς συμβιβασμούς, αφού σχεδιάστηκε για fans κάθε είδους. Για εκείνους που λατρεύουν τη φωτογραφία, το gaming, είτε αναζητούν το περιεχόμενο που τους εμπνέει. Μπορεί να σου δώσει όσα θέλεις, για να κάνεις περισσότερα από αυτά που αγαπάς.

Και τι άλλο να ζητήσεις, αφού συνδέεται και άψογα με το ρολόι σου;

Έλαβες πολλή πληροφορία; Είναι αλήθεια πως ναι. Όμως όλα αυτά τα είπαμε, γιατί η επικοινωνία περνάει πρώτα από το κινητό. Ή μήπως από το ρολόι; Ή μήπως από το κινητό;