Τώρα στα μηνύματα του messenger κάνεις love reaction σε χρόνο dt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τώρα στα μηνύματα του messenger κάνεις love reaction σε χρόνο dt

Η νέα αλλαγή θα σου αρέσει πολύ

Αλήθεια εν έτη 2020 έχεις φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς τα social media που τόσο έχουν διευκολύνει τη ζωή σου ως προς την επικοινωνία –και όχι μόνο-; Τα social media έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας, και πραγματικά είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάτι χωρίς να τσεκάρεις το facebook ή το Instagram πρώτα.

Η επικοινωνία μας έχει αλλάξει άρδην και τα τηλέφωνα όπου ακούμε ο ένας τη φωνή του άλλου έχουν πια αντικατασταθεί με μηνύματα σε messenger, viber, Instagram, what’s app κ.ο.κ. Και δεν λέμε οι εφαρμογές αυτές μας έχουν λύσει τα χέρια όμως μήπως θα έπρεπε να επικοινωνούμε και με τους κλασσικούς τρόπους για να μην τους ξεχνάμε;

Είναι μια πρόταση που εύκολα μπορούμε να ακολουθήσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να ρίξεις «χ» στα social media και τις εφαρμογές με τις οποίες ανταλλάζεις μηνύματα εύκολα και γρήγορα. Μάλιστα το messenger έκανε μια νέα αλλαγή στα μηνύματά του και τώρα μπορείς να κάνεις like/reaction καρδούλα στο μήνυμα χωρίς να χρειάζεται το παρατεταμένο πάτημα μέχρι να σου βγάλει τις επιλογές που έχεις.

Απλά πατάς δύο φορές το μήνυμα που σου αρέσει, και κάπως έτσι έχεις κάνει like με καρδούλα. Πιο εύκολο, πιο γλυκό και πιο άμεσο όταν βιάζεσαι να απαντήσεις. Δε νομίζεις; Δες παρακάτω στη gallery πως εμφανίζεται το like.