Κοίτα το πουλάκι!

Κοίτα το πουλάκι!

Κάμερες στιγμιαίας εμφάνισης για να αποτυπώνετε άμεσα τις στιγμές σας.

 

«Κοίτα το πουλάκι!»
«Πες τυρί!»
Όποιο σήμα και να δίνετε για τις φωτογραφίες σας, ένα είναι το σίγουρο, όλοι μας θέλουμε να απαθανατίζουμε τις προσωπικές μας στιγμές και να κρατάμε ένα αρχείο για εμάς και τους δικούς μας.

Πολύ καιρό πριν αρχίζουμε να φορτώνουμε τις φωτογραφίες μας σε έναν υπολογιστή, υπήρχαν οι αναλογικές κάμερες. Απλά «φορτώναμε» το φιλμ, βγάζαμε φωτογραφίες και όταν το φιλμ τέλειωνε, περιμέναμε να μας το εμφανίσουν. Κάπου ανάμεσα στην αναμονή για την εμφάνιση του φιλμ και στην ψηφιακή τους εμφάνιση, υπήρχε ένα μικρό και παιχνιδιάρικο gadget, οι κάμερες στιγμιαίας εμφάνισης. Δουλεύουν με φιλμ αλλά η εκτύπωση του γίνεται άμεσα και μία μίνι φωτογραφία, γεμάτη χρώμα, βρίσκεται αμέσως στα χέρια σας.

instax-camera-44dc_600.0000001301262459



Μικρές φωτογραφίες, στο δρόμο που χάραξε η Polaroid, θα γίνουν το νέο παιχνίδι gadget και θα συντροφεύουν κάθε έξοδο σας. Η κάθε κάμερα έχει ενσωματωμένο φλάς, έτσι μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας ακόμα και στην βραδινή σας έξοδο, αφού καμία στιγμή δεν θα περάσει χωρίς να την φωτογραφήσετε. Οι κάμερες είναι μικρές για να χωράνε άνετα ακόμα και στην πιο λεπτεπίλεπτη τσαντούλα.

Τις κάμερες στιγμιαίας εμφάνισης της Fujifilm θα τις βρείτε στο online shop Photojojo.com