Τζιν με τόνικ και ναυάγιο

Τζιν με τόνικ και ναυάγιο

Τα καλοκαιρινά τζιν στο μπαλκόνι δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Λόγω των οικονομικών δυσχερειών και του γενικότερου κλίματος εγκράτειας που επικρατεί τη τελευταία περίοδο, όλο και περισσότεροι επιλέγουμε να πίνουμε τα ποτά μας στη βεράντα του σπιτιού μας, καλώντας φίλους και φτιάχνοντας τις δικές μας συνταγές ποτών και cocktails. Κάτι που τελικά μόνο βαρετό δεν είναι, καθώς στην ασφάλεια του σπιτιού σου μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως θες, να φοράς ότι θες, να βάλεις ότι μουσική θέλεις στο background και να είσαι σε γενικές γραμμές πιο χαλαρός και άνετος, περνώντας ευχάριστα με οικονομικό τρόπο.

Γιατί λοιπόν να μην κάνετε και τα ποτά σας πιο διασκεδαστικά; Σίγουρα, οι ομπρελίτσες, τα μαρασκίνο και η πρασινάδα του μοχίτο κάνουν τη δουλειά τους, όχι όμως τόσο όσο ένα βυθισμένο πλοίο μέσα στο ποτήρι. Και όχι ένα οποιοδήποτε, αλλά ο ίδιος ο Τιτανικός.

Η παγοθήκη «Gin & Titonic» -το πιάσατε, προφανώς, το λογοπαίγνιο- φτιάχνει για εσάς παγάκια στη μορφή του διάσημου κρουαζιερόπλοιου με την τραγική μοίρα, τα οποία βυθίζονται μέσα στο ποτό σας, μαζί με το ταίρι τους, δηλαδή ένα παγάκι στη μορφή του μοιραίου κομματιού του παγόβουνου.

Αν επιδίδεστε στο black humor και δεν έχετε πρόβλημα με το να βρίσκεται ένα πλοίο βυθισμένο στο τζιν σας, αυτά τα παγάκια σίγουρα θα κάνουν τις βραδιές σας στο σπίτι ακόμα πιο διασκεδαστικές.