Το Αυγό παραμένει το πιο δημοφιλές post στο Instagram: Δες τη χρυσή πεντάδα

Το Αυγό παραμένει το πιο δημοφιλές post στο Instagram: Δες τη χρυσή πεντάδα

Το πιο δημοφιλή posts στα Instagram

Ήταν 4 Ιανουαρίου του 2018 όταν το περίφημο πια Αυγό στο Instagram έκανε την εμφάνισή του με την προσδοκία να σπάσει το ρεκόρ της Κylie Jenner για το πιο δημοφιλές post στο Ιg.

Η εικόνα έδειχνε αυτό που ακριβώς έλεγε! Ένα απλό αυγό, χωρίς κανένα στολίδι, ούτε καν μαγειρεμένο, έγινε μέσα σε λίγες ημέρες, το πιο δημοφιλές ποστ στο Ιnstagram έχοντας αυτή τη στιγμή πάνω από 55 εκατομμύρια likes, ρεκόρ που δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να σπάσει.


https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αυγό συνεχίζει να υπάρχει ως προφίλ στο Instagram και να δημοσιεύει memes και εικόνες με αυγά φυσικά.


https://www.instagram.com/p/Bi-hISIghYe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεύτερο πια πιο δημοφιλές post είναι η τελευταία και μοναδική πια στο προφίλ του, φωτογραφία του ράπερ XXX Tentacion που σε ηλικία 20 ετών πυροβολήθηκε εν ψυχρώ στη διάρκεια μιας ληστείας. Το νεαρό αγόρι του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Jahseh Dwayne Ricardo Onfroy στην τελευταία του φωτογραφία γράφει πως η αγάπη είναι πόλεμος και κέρδισε πάνω από 22 εκατομμύρια likes.

Tρίτη πιο δημοφιλής ανάρτηση στο Instagram είναι από προχτές, η δημοσίευση του Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιά με τον Μαραντόνα, την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του μάγου της μπάλας.


https://www.instagram.com/p/CIBa_OCgb7g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάνω από 19 εκατομμύρια Likes έχει η φωτογραφία και είναι πιθανό να ξεπεράσει και τα 20 εκατομμύρια σύντομα.

Τέταρτη εικόνα είναι εκείνη από την ανακοίνωση του θανάτου του Chadwick Boseman’s του θρυλικού Black Panther από καρκίνο σε ηλικία 43 ετών με 19 εκατομμύρια Likes.

Τέλος, η φωτογραφία της Kylie Jenner που κρατά το χέρι της νεογέννητης Stormi παραμένει μέχρι στιγμής 5η πιο δημοφιλής με πάνω από 18,5 εκατομμύρια likes.


https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading