Οργανώνοντας τα πιο sparkling online ραντεβού με τις φίλες σου

Οργανώνοντας τα πιο sparkling online ραντεβού με τις φίλες σου

Αν σου αρέσει να περνάς χρόνο στο σπίτι, τότε πιθανότατα έχεις ήδη ανακαλύψει ή προσπαθείς συνεχώς να βρίσκεις νέους τρόπους, προκειμένου να αξιοποιείς όσο καλύτερα και πιο απολαυστικά γίνεται, τον χρόνο σου εντός.

Για μία «σπιτόγατα», όπως εγώ πάντως, το να δίνω online ραντεβού με τις φίλες μου, αποτελεί τη νέα, αγαπημένη μου συνήθεια. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί, την ίδια ώρα λατρεύουν να περνούν χρόνο μόνοι τους. Πάντα υπάρχει κάτι καλό να κάνω στο σπίτι, είτε πρόκειται για την κηπουρική, είτε για τη γυμναστική ή για ένα απολαυστικό beauté. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι πλέον, περιμένω πώς και πώς για την ώρα του online και αναμφίβολα sparkling ραντεβού με τις φίλες μου.

Αυτός είναι ο λόγος που το socializing στο σπίτι αποτελεί πλέον τον «κανόνα» στην καθημερινότητά μου και παρακάτω θα ανακαλύψεις μερικές προτάσεις που θα βοηθήσουν και εσένα να κάνεις τα καθημερινά ραντεβού με τις φίλες σου ακόμη πιο απολαυστικά και ξεχωριστά.

#1 Δίνουμε ραντεβού την ίδια ώρα κάθε μέρα

Το timing αποτελεί το «κλειδί» για ένα επιτυχημένο ραντεβού! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να φροντίσεις να καθορίσεις εκ των προτέρων την ώρα που θα δίνεις το καθημερινό, online ραντεβού για το socializing με τις φίλες σου. Μπορεί να είναι στις 8 το βράδυ ή ακόμη και νωρίς το πρωί. Το σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς σε αυτό, διότι αποτελεί όντως μία ωφέλιμη συνήθεια, που δίνει ώθηση στη διάθεσή σας.

aura mesa 1

#2 Επιλέγουμε ένα αναζωογονητικό και sparkling μενού

Για να δώσεις μία άλλη, πιο ιδιαίτερη διάσταση στο σύγχρονο socializing, προσπάθησε να κάνεις εκείνο το «κάτι παραπάνω», που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις κοινές σου στιγμές με τους αγαπημένους σου. Μια εξαιρετική ιδέα, είναι να δοκιμάσετε να ετοιμάσετε όλες από ένα πιάτο με ελαφριά σνακ και να το συνοδεύσετε με ένα sparkling ρόφημα. Στη δική μου περίπτωση, το ραντεβού με τις φίλες μου, με βρίσκει να έχω ανάγκη από κάτι light και αναζωογονητικό. Οι refreshing συνδυασμοί για ροφήματα που επιλέγω και δίνουν ώθηση στα digital ραντεβού με τις φίλες μου, είναι οι εξής: γεμίζω ένα μεγάλο ποτήρι με ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό και το συνοδεύω είτε με τρεις λεπτοκομμένες φέτες αγγούρι και τέσσερα με έξι φύλλα δυόσμου για επιπλέον φρεσκάδα και ενυδάτωση, είτε με μία φέτα από πορτοκάλι και δύο φέτες από λεμόνι για αναζωογόνηση και έξτρα βιταμίνες.

aura mesa 2

#3 Βάζουμε δραστηριότητες στο «μενού»

Είναι όμορφο να μοιράζεσαι τα νέα με τις φίλες σου, όμως συχνά, είναι καλύτερο το να μπορείς να δημιουργείς μαζί τους νέες αναμνήσεις. Ένας τρόπος, λοιπόν, για να δώσεις ώθηση στο online socializing με την παρέα σου, είναι να προσπαθείτε να κάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάτι διαφορετικό μαζί. Για παράδειγμα, μπορείτε να κανονίζετε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι και κάθε φορά μία να αναλαμβάνει τον ρόλο της trainer. Μπορείτε επίσης να παίζετε μαζί κλασικά παιχνίδια, όπως η παντομίμα, τα οποία μπορούν να διεξαχθούν με απόλυτη άνεση και από απόσταση ή να «κατεβάσετε» στα κινητά σας ένα app, όπως το Houseparty, που σας επιτρέπει ουσιαστικά να διασκεδάζετε παρέα μέσα από διάφορα online παιχνίδια. Θα ετοιμάσετε τα αναζωογονητικά ροφήματά σας και θα διασκεδάσετε παρέα. Στη δική μας περίπτωση, για το βραδάκι επιλέγουμε συνήθως να δίνουμε μια light και special διάσταση στις online συναντήσεις μας, συνδυάζοντας στα ποτήρια μας ΑΥΡΑ Ανθρακούχο Φυσικό μεταλλικό νερό με berries και σπόρια ροδιού για επιπλέον γεύση και αντιοξειδωτικά ή με τρεις λεπτοκομμένες φέτες πράσινου μήλου και μία φέτα pink grapefruit για φρεσκάδα και αποτοξίνωση.

aura mesa 3

Όπως διαπίστωσες, λοιπόν, είναι εύκολο να συνεχίζεις να κάνεις απολαυστικό socializing. Το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγη δημιουργικότητα. Φρόντισε να μείνεις κοντά στις φίλες σου και προσπάθησε να συντροφεύεις κάθε φορά τα online ραντεβού με την παρέα, με ανάλαφρες επιλογές που μπορούν να αναζωογονήσουν το σώμα και το πνεύμα σου! Συνέχισε το socializing, λοιπόν, και… enjoy your sparkling moments!