Η τεχνική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Η τεχνική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Τόσες πολύπλοκες ιδέες και συσκευές, όταν ένα απίστευτα απλό gadget μπορεί να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια σε αυτή τη στήλη –όχι πως δεν ισχύει και για άλλες καταστάσεις στη ζωή, δηλαδή- πως τα απλά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και μετράνε περισσότερο στη καθημερινότητά μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η στιγμή που πρέπει να φορτίσουμε το κινητό μας μέσα στη μέρα. Που το βάζεις το κινητό όσο φορτίζει; Πάνω στο τραπέζι, αν υπάρχει τραπέζι κοντά.
Κάπου που να μην κρέμεται το καλώδιό του σε επικίνδυνο σημείο και σκοτωθεί κάποιος περαστικός που θα σκοντάψει πάνω του. Σε μια επιφάνεια που είναι κοντά στη πρίζα αλλά όχι και τόσο κοντά, με αποτέλεσμα αν πάρει κάποιος τηλέφωνο να πέσει κάτω από τη δόνηση. Στο πάτωμα. Αυτές είναι μερικές επιλογές, αλλά ξέρετε πολύ καλά πως υπάρχουν αρκετές ακόμα, περισσότερο ευφάνταστες.

Η εταιρεία Menu, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, με ένα εξάρτημα που είναι τόσο απλό και χρηστικό που θα έπρεπε να είχε ανακαλυφθεί χρόνια πριν.

Το Charger Tray ένα ειδικό ραφάκι για το κινητό σας το οποίο κρέμεται γύρω από την υποδοχή της πρίζας και τοποθετείτε πάνω του το κινητό, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεται δεξιά κι αριστερά για μια κατάλληλη θέση.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, σιλικόνη και πλαστικό, με ειδική επικάλυψη τιτανίου και πραγματικά μοιάζει σαν μικρογραφία μιας σύγχρονης καρέκλας, ενώ χωρά σχεδόν οποιοδήποτε μοντέλο κινητού τηλεφώνου και φορτιστή.

Κάντε τη καθημερινότητά σας πιο απλή, κάνοντας την παραγγελία σας από εδώ.