Μία κίνηση αγάπης σε συσκευασία δώρου!

Δέσποινα Καμπούρη
Μία κίνηση αγάπης σε συσκευασία δώρου!

Για τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν, λέει το υπέροχο τραγούδι, κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, έτσι είναι. Γιατί μπορεί φέτος να ζήσουμε «διαφορετικά Χριστούγεννα», όμως στην πραγματικότητα όλα όσα υπερισχύουν είναι αναλλοίωτα σε κάθε εποχή του χρόνου! Αγάπη, ελπίδα, οικογένεια, αλληλεγγύη. Φέτος όσο ποτέ άλλοτε, ήρθαμε κοντά (αν και ορισμένες φορές όντας μακριά) στην οικογένειά μας, καταλάβαμε την αξία της.

Η αγάπη όμως δεν πρέπει να μένει στάσιμη. Η αγάπη πρέπει να μοιράζεται και σημαντικές εταιρίες το ξέρουν πολύ καλά, με τον Κωτσόβολο να πρωτοστατεί αφού το αποδεικνύει πολύ συχνά με τις ενέργειες του. Φέτος, το δείχνει και πάλι έμπρακτα αγκαλιάζοντας με πολλή αγάπη το έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).

Τα φετινά Χριστούγεννα που τα δώρα θα είναι σημαντικό δείγμα της σκέψης μας στους αγαπημένους μας και που θα ζεστάνουν τις καρδιές μας όσο μακριά και αν βρισκόμαστε, θα πρέπει να τα επιλέξουμε προσεκτικά, περιτυλίγοντάς τα με παραπάνω στρώσεις αγάπης. Και τι καλύτερο από μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, αφού με κάθε αγορά της γίνεται μία διπλή κίνηση αγάπης, προσφέροντας στους αγαπημένους μας, αλλά και στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία, για να έχουν μία καλύτερη ζωή, χωρίς εμπόδια.

Οι δικές μου επιλογές για δώρα και φέτος (όπως και κάθε χρόνο) περιλαμβάνουν προϊόντα τεχνολογίας, συνεπώς επέλεξα μία από τις 3 βραβευμένες συσκευασίες του Κωτσόβολου, αφού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας, μέσα στις οποίες θα μπουν τα δώρα μου για να τα προσφέρω στους αγαπημένους μου, άθικτα!

kampouriii

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», η Κωτσόβολος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ, διευκολύνοντας με το δικό της τρόπο την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συμβάλουν στην ενέργεια. Σκοπός της πρωτοβουλίας, «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία αγκαλιάζοντας την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ η οποία από το 1937 προσφέρει θεραπευτικά, παιδαγωγικά και ιατρικά προγράμματα σε παιδιά με αναπηρία.

Φέτος τα Χριστούγεννα ας δείξουμε την αγάπη μας με όποιον τρόπο μπορούμε σε αυτούς που την χρειάζονται! Στη επόμενη click away παραγγελία που θα κάνουμε τις γιορτινές ημέρες ας έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε και εμείς να συμβάλλουμε για να αρθούν κάποια από τα εμπόδια που υπάρχουν στις ζωές κάποιων που μας έχουν πραγματικά ανάγκη!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία της Κωτσόβολος «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» μπορείτε να βρείτε εδώ: https://texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr/