Ο σωστός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού για να έχεις ένα laptop που «λάμπει»

Ο σωστός και ασφαλής τρόπος καθαρισμού για να έχεις ένα laptop που «λάμπει»

Το βίντεο που θα δώσει τη λύση σε ένα άκρως εκνευριστικό θέμα της καθημερινότητάς σου.

Το laptop σου είναι πια ένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς περισσότερο μέσα στη μέρα μαζί με το κινητό. Μπορεί η δουλειά σου να απαιτεί τη χρήση του, μπορεί και απλά να ανοίγεις για να βλέπεις σειρές, ταινίες, να κάνεις αναζητήσεις, και όλα τα συναφή. Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι θα το χρησιμοποιήσουμε για τις ίδιες ώρες, ωστόσο, είναι απόλυτα πρακτικό και, αν δεν είναι δίπλα μας, θα μας λείψει για τα όσα μας προσφέρει.

Έχεις ακούσει που λένε ότι μία από τις πιο βρώμικες επιφάνειες είναι αυτή του κινητού γιατί την ακουμπάμε συνέχεια με τα δάχτυλά μας; Μάντεψε! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον φορητό υπολογιστή, αφού κατ’ αντίστοιχη περίπτωση τα αγγίγματα που του κάνουμε είναι πολλά. Και, πέρα από το καθαρά απολυμαντικό κομμάτι για μικρόβια και όλα τα λοιπά, σκόνες και ακαθαρσίες μπορούν να βρουν τον δρόμο τους στην οθόνη, στα πλήκτρα και σε οποιοδήποτε εσοχή του.

Δεν υπάρχει λόγος, όμως, ούτε να εκνευρίζεσαι ούτε να αγχώνεσαι. Με μερικά απλά tips και πράγματα που η πλειοψηφία έχει στο σπίτι, μπορείς να έχεις ένα laptop που να «λάμπει».

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια ακολούθα τα βήματα που σου δείχνει.