To messenger επανέφερε τα features που όλοι αγαπήσαμε

To messenger επανέφερε τα features που όλοι αγαπήσαμε

Μια χαρά την έχουμε πάντως.

Το Messenger είναι μία από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα στην καθημερινή μας ζωή. Μηνύματα, φωτογραφίες, πάντα κάτι λέμε με τους φίλους μας, και πάντα κάτι ανταλλάζουμε. Η συγκεκριμένη εφαρμογή λοιπόν είχε και κάποια features που αγαπούσαμε ιδιαίτερα και που έκαναν την εφαρμογή κάπως πιο διασκεδαστική όταν μιλούσες με τους φίλους σου.

Όπως θυμάσαι λοιπόν, στο messenger μπορούσες να αλλάζεις ονόματα στα chat και να γράφεις τις φίλες σου με ένα διαφορετικό nickname, προκειμένου να γελάτε ή μετονόμαζες τα ομαδικά chats για να μην μπερδεύεσαι και στείλεις κάτι αλλού από εκεί που θα έπρεπε.

Επίσης υπήρχε η δυνατότητα να αποθηκεύονται σε μία gallery μέσα στην εφαρμογή το οπτικοακουστικό υλικό που είχες ανταλλάξει με την εκάστοτε φίλη σου. Από τα μέσα Δεκέμβρη όμως αυτό άλλαξε. Το Facebook κυκλοφόρησε πρόσφατα πολλές νέες δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να συγχωνεύσουν τις πλατφόρμες Instagram και Messenger, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την αποστολή μηνυμάτων. Σύμφωνα με μια επίσημη ανάρτηση ιστολογίου, ο οργανισμός έπρεπε να καταργήσει διάφορες δυνατότητες του Facebook Messenger και του Instagram λόγω των «νέων κανόνων για υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στην Ευρώπη».

Η Facebook Inc ανακοίνωσε επίσημα πριν 3 μήνες ότι ο οργανισμός θα πρέπει να αφαιρέσει προσωρινά ορισμένες από τις δυνατότητες από την ευρωπαϊκή περιοχή. Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης λέει: «Αυτό γίνεται γιατί πρέπει να σεβαστούμε τους νέους κανόνες για τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων στην Ευρώπη. Εργαζόμαστε για να τους επαναφέρουμε».

Ποια ήταν όμως τα features που επηρεάστηκαν;

-Έπαψαν να υπάρχουν polls σε ομαδικές συζητήσεις
-Έλλειψη αυτοκόλλητων στο Instagram
-Εξατομικευμένες απαντήσεις στο messenger
-Τα ψευδώνυμα του Facebook Messenger έφυγαν
-Δεν ήταν διαθέσιμη η δυνατότητα να δεις φωτογραφίες που έχεις μοιραστεί

Αυτή η Πέμπτη ωστόσο έμελλε να είναι διαφορετική από τις άλλες γιατί ξαφνικά παρατηρήσαμε πως δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά του messenger επέστρεψαν. Πιο συγκεκριμένα από σήμερα μπορείς ξανά να βάλεις ψευδώνυμο στην κολλητή σου, ενώ μπορείς και πάλι να δεις το κοινοποιημένο υλικό με την αδερφή σου χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις όλο το chat.

Ελπίζουμε να μη μας το χαλάσουν ξανά.