Το supermodel Elsa Hosk γνωρίζει πως η πρόοδος έρχεται όταν ξεπερνάμε τα όρια

Σοφία Μαυραντζά
Το supermodel Elsa Hosk γνωρίζει πως η πρόοδος έρχεται όταν ξεπερνάμε τα όρια

Με μία σύντομη ματιά στην πορεία της Elsa Hosk, θα καταλάβει κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα δυναμική, που τολμάει τις αλλαγές και τις προκλήσεις, που ξεπερνάει τα όρια και κυνηγάει την πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής της.

Εάν είσαι λάτρης της μόδας τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζεις την εκθαμβωτική Elsa Hosk, με καταγωγή από τη Σουηδία. Το supermodel, μετρώντας σχεδόν 7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα και εμπειρίες από την καθημερινή της ρουτίνα, όπως είναι η σωματική της άσκηση, τα αγαπημένα της μέρη για καφέ και φαγητό καθώς και οι μοναδικές στιγμές της, παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η καθημερινότητα του supermodel - το οποίο αν και μεγάλωσε στη Στοκχόλμη, βρέθηκε για χάρη της καριέρας της ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και από εκεί στο κέντρο του Λος Άντζελες - έγινε για ακόμη μία φορά γνωστή, κατά τη διάρκεια του virtual event “Unfold your world’’, όπου η ίδια μέσα από μαγικές εικόνες μας έδειξε κάθε αγαπημένη της συνήθεια από τη ζωή της στην «πόλη των Αγγέλων».

Στάση πρώτη

Ξεκινήσαμε την περιήγησή μας παρέα με την Elsa Hosk και τη Samsung, κάνοντας την πρώτη μας στάση, στους εντυπωσιακούς Descanso Gardens, έναν βοτανικό κήπο 150 στρεμμάτων που βρίσκεται στην περιοχή La Cañada Flintridge. Οι απαιτήσεις της δουλειάς της και η έκθεση που έχει καθημερινά στα media, καθιστούν προτεραιότητά της την ψυχική της υγεία, για αυτό και η ίδια επιλέγει συχνά να ξεκινά την ημέρα της με διαλογισμό στη φύση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Health στο Galaxy Z Flip3, για να δημιουργήσει εύκολα ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα διαλογισμού που ταιριάζει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

Στάση δεύτερη

Η δεύτερη στάση της, δεν θα μπορούσε να μην είναι στο προσωπικό της αγαπημένο μέρος που δεν είναι άλλο από το Coffee and Plants, μία καφετέρια με περιβαλλοντική συνείδηση στην Pasadena, που προσφέρει οικολογικό φαγητό και ένα όμορφο εσωτερικό χώρο ιδανικά διακοσμημένο για τα social media. Ως γνήσια λάτρης του εκλεκτού φαγητού, η Elsa δεν παραλείπει να ενημερώνει τους followers της, χάρη στην κάμερα του Galaxy Z, η οποία παρέχει εφέ όπως το Studio Lighting και το χαρακτηριστικό Food Mode, ενώ συγχρόνως το Fold3 είναι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung που είναι συμβατή με το S Pen, που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να καταγράψει περιεχόμενο hands free, χωρίς να απαιτείται χρονοδιακόπτης. Με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, η ζωή της Elsa, μετατρέπεται καθημερινά σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για την ίδια όσο και για τους θαυμαστές της.

image002

Η προσωπική της ζωή είναι αναπόσπαστο «κομμάτι» της εικόνας της, καθώς η ίδια δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές ευτυχίας με την οικογένειά της, όπως για παράδειγμα τα ψώνια που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του virtual event με τον σύντροφό της για το δείπνο τους στην Farmer’s Market της. Οι δυνατότητες του Galaxy Z Flip3 για πολλαπλές εργασίες, μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Hosk να καλεί ταυτόχρονα τον φίλο της, να τραβάει φωτογραφίες από τα φρέσκα λαχανικά και να αγοράσει τα συστατικά για τα αγαπημένα της καλοκαιρινά crudités.

Παρά το ότι έχει καταγωγή από τη Σουηδία, δεν παύει να ανακαλύπτει συνεχώς καλά «κρυμμένες» ομορφιές της πόλης του Λος Άντζελες, τις οποίες ακόμη και ντόπιοι πολίτες ενδέχεται να αγνοούν. Μεταξύ άλλων η ίδια μας «αποκάλυψε» το αγαπημένο της μονοπάτι μέσω του Beachwood Canyon, που περνά μέσα από το φυσικό λοφώδες έδαφος του Λος Άντζελες και πάνω από την πινακίδα του Hollywood, χαρίζοντας μας μοναδικά στιγμιότυπα.

Με μία σύντομη ματιά στην πορεία της Elsa Hosk, θα καταλάβει κανείς πως πρόκειται για μία γυναίκα δυναμική, που τολμάει τις αλλαγές και τις προκλήσεις, που ξεπερνάει τα όρια και κυνηγάει την πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής της. Πρόκειται άλλωστε για μία ζωή γεμάτη με εμπειρίες και πάθη, τα οποία δεν θα μπορούσαν να αποτυπωθούν καλύτερα, μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα της Samsung. To μότο του supermodel Elsa Hosk, το οποίο είναι ποτέ να μην μένει στάσιμη και πάντα να στοχεύει ψηλότερα, την ανεβάζει συνεχώς στο επόμενο «επίπεδο», το οποίο η ίδια καταφέρνει να αναδεικνύει καθημερινά έχοντας στα χέρια της, τις μοναδικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες της Samsung.