Μπερδεμένα ακουστικά; Πες αντίο στον εφιάλτη με αυτούς τους 3 τρόπους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπερδεμένα ακουστικά; Πες αντίο στον εφιάλτη με αυτούς τους 3 τρόπους

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσπαθείς να ξεμπερδέψεις τα ακουστικά σου ξανά και ξανά.

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να βάλεις τα ακουστικά σου μέσα στην τσάντα τυλιγμένα και τακτοποιημένα και μετά από δύο λεπτά περπατήματος, το εσωτερικό της να μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο; Ακουστικά, φορτιστής, λαστιχάκια για τα μαλλιά και κλειδιά όλα τυλιγμένα σε ένα κουβάρι, λες και έχει πέσει πυρηνική βόμβα.

Το χειρότερο; Όχι μόνο κάνεις δύο ώρες να τα ξεμπερδέψεις, αλλά από το τράβα από εδώ, τράβα από εκεί, φυσικά ένα από τα δύο κόβεται και δεν λειτουργεί. Δε νομίζεις πως έχει έρθει η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία;

8 ζευγάρια ακουστικά για να μην μπορείς να διαλέξεις

Το video που θα σου δείξει τρεις τρόπους να τυλίξεις τα ακουστικά σου

Αυτός ο εφιάλτης πρέπει πια να ολοκληρωθεί και να μην ξανασυμβεί και ποτέ εάν είναι δυνατόν. Είναι όμως;

Φυσικά και μπορεί να συμβεί αφού υπάρχουν όχι ένας, αλλά τρεις τρόποι για να τυλίξεις τα ακουστικά σου και να μη χρειαστείς ξανά μία ώρα για να τα ξεμπερδέψεις μαζί με ότι άλλο έχουν μπλεχτεί.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και να αντιγράψεις έστω έναν από τους τρόπους (αν όχι και τους τρεις) που θα δεις.



Πώς θα καθαρίσεις τα ακουστικά σου

Αυτό το κεφάλαιο είναι μια ακόμη πονεμένη ιστορία. Όμως ευτυχώς το έχουν ήδη κάνει άλλοι για εσένα και υπάρχει βίντεο που σου δείχνει πώς θα το κάνεις κι εσύ. Τι θα χρειαστείς; Ένα πανί μικροϊνών, βαμβάκι, μια μαλακή οδοντόβουρτσα και ισοπροπυλική αλκοόλη. Προτού ξεκινήσεις καλό θα ήταν βέβαια να σιγουρευτείς πως τα ακουστικά σου είναι ανθεκτικά στο νερό.



Αν είσαι και gadget maniac στη gallery που ακολουθεί θα δεις και 6 gadgets που θα κάνουν τη ζωή σου με το κινητό και τα ακουστικά ακόμη πιο εύκολη.