10 powerbank για να μη μένεις ποτέ από μπαταρία

Το gadget που οφείλεις να έχεις καθημερινά μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το κινητό μας τηλέφωνο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το έχουμε μαζί μας 24/7 όπου κι αν βρισκόμαστε αφού είναι το μέσο με το οποίο κάνουμε σχεδόν τα πάντα. Το χρησιμοποιούμε για μηνύματα, τηλεφωνήματα, gps, για να ακούσουμε μουσική, να στείλουμε αρχεία και e-mails και πολλά ακόμη.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού

Mία πλήρης φόρτιση μπορεί να διαρκέσει στην καλύτερη περίπτωσημιάμιση με δύο ημέρες αλλά μέχρι εκεί. Αν δε χρησιμοποιείς Gps και 4G μην περιμένεις να έχεις μπαταρία μετά από 10 ώρες χρήσης του κινητού σου. Ένα powerbank θα σε σώσει όπου κι αν βρίσκεσαι αφού εξασφαλίζει extra ενέργεια στο κινητό σου, ακόμη κι όταν δεν έχεις πρόσβαση σε φορτιστή και πρίζα.

7 apps για να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική ημέρα



Κόλπα για να μην ξεμένεις από μπαταρία

1) Eξοικονόμηση ενέργειας

Εν έτει 2021, όλα (ή σχεδόν όλα) τα κινητά διαθέτουν ειδικές λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας οι οποίες απενεργοποιούν έξυπνα όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Σε αρκετά android κινητά υπάρχει η λειτουργία battery optimization, η οποία απενεργοποιεί τη δραστηριότητα παρασκηνίου των apps που δεν χρησιμοποιούνται εξοικονομώντας ενέργεια και βελτιώνοντας τη λειτουργία της μπαταρίας σου.

2) Powerbank

Τα powerbanks διαφέρουν στην τιμή και τη χωρητικότητά τους η οποία μετριέται σε mAh. Όσο περισσότερα mAh είναι, τόσο περισσότερη ενέργεια έχει για να φορτίσει το κινητό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το tablet σου.

powerbank2

1) Public- Power Bank Riva Case Rivapower VA2037 10000mAh Μαύρο

powerbank3

2) Public- Powerbank SBS Compact 4.000 mAh (TEPOPBB4000B) Μπλε

powerbank4

3) Public- PBE5000PK POWERBANK ENERGY 5000MAH PINK

powerbank5

4) Πλαίσιο- Belkin Powerbank 10000 mAh 2 Θέσεων Μαύρο, Magnetic 7.5W

powerbank6

5) Πλαίσιο- Samsung Powerbank 10000 mAh 2 Θέσεων Γκρι 25W

15 λάθη που κάνεις και μικραίνουν τη «ζωή» του κινητού σου

Πηγή κεντρικής: freepik.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη επιλογές.