Πώς θα αναδειχθείς σε κορυφαία content creator ακολουθώντας 5 απλά βήματα

Πώς θα αναδειχθείς σε κορυφαία content creator ακολουθώντας 5 απλά βήματα

Αν παρακολουθείς και χρησιμοποιείς συχνά τα social media και ανήκεις στη γενιά των millennials, τότε πιθανότατα έχεις διαπιστώσει ότι κάτι συμβαίνει με τη Gen Z. 

Επικά βίντεο στο TikTok, φωτογραφικά posts με αισθητική που θα ζήλευε ένας επαγγελματίας φωτογράφος, Instagram stories με αμέτρητα views και αναρτήσεις που κερδίζουν εκατοντάδες -αν όχι χιλιάδες- καρδούλες και like.

Δεν γίνεται παρά να διερωτηθείς συνεπώς για το εξής: Τι κάνουν διαφορετικά οι νέοι της Gen Z και έχουν καταφέρει να αναδειχθούν σε κορυφαίους content creators στα SoMe, με πολλούς από αυτούς μάλιστα να βγάζουν τα προς το ζην από το περιεχόμενο που αναρτούν; Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα άρχισαν να τριγυρνούν στο μυαλό μου το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα, από την ημέρα που «κατέβασα» στο κινητό μου το TikTok, δηλαδή το «βασίλειο» της Γενιάς Ζ.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να αναδειχθείς και εσύ σε κορυφαία content creator στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους, ρίξε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί και την οποία ετοίμασα για εσένα, με βάση την πρόσφατη εμπειρία μου με το νέο μου κινητό. Να είσαι σίγουρη πως το να πάρεις το μπλε σηματάκι στο Instagram ή το TikTok δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο φαντάζει. Αρκεί να επενδύσεις σε ενδιαφέρον και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο. Ιδού, λοιπόν, μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!

xiaomi2

#1 Μην ξεχνάς να μελετάς συνεχώς τα trends

Προτού περάσω στα tech hacks που θα αναβαθμίσουν το περιεχόμενό σου στα social media, είναι σημαντικό να σου υπενθυμίσω πως εκτός από ένα πολύ καλό κινητό τηλέφωνο, είναι σημαντικό να μελετάς σε εβδομαδιαία βάση τις τάσεις σε κάθε μέσο στο οποίο θέλεις να επενδύσεις και να ενημερώνεσαι για το τι θέλει να βλέπει το κοινό στο οποίο στοχεύεις. Για παράδειγμα, για να πετύχεις στο TikTok, είναι σημαντικό να ξέρεις ποια μουσικά κομμάτια είναι trending ανά περίοδο και ποια είναι τα δημοφιλή keywords που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι content creators, όταν κάνουν τα σχετικά posts.

xiaomi3

#2 Μετάτρεψε τις καθημερινές σου στιγμές σε σινεμαγεία

Το περιεχόμενο που μας ελκύει περισσότερο, είναι συνήθως εκείνο που αφορά στις καθημερινές στιγμές των influencers που ακολουθούμε. Διότι με κάθε βίντεό τους, είναι σαν να ρίχνουμε μία ματιά στον κόσμο τους. Αυτό περιμένουν να δουν και οι followers σου, απλώς με λίγη περισσότερη μαγεία και καλαισθησία. Με λίγα λόγια, για να εξελιχθείς σε κορυφαία content creator, θα χρειαστεί να μετατρέπεις τις ξεχωριστές στιγμές της καθημερινής σου ζωής σε σινεμαγεία. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα smartphone που θα μπορεί να σου εγγυηθεί ζωντανά γραφικά και επαγγελματικού επιπέδου βιντεοσκόπηση. Με λίγα λόγια, για να ξεχωρίσεις, καλείσαι να πάρεις στα χέρια σου την κορυφαία τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής!

Must tip: Σε αυτή την κατηγορία το νέο Xiaomi 11T Pro, από τη νέα σειρά Xiaomi 11T, είναι η cinemagic λύση που έψαχνες και στην προτείνω διότι αποτελεί ένα κορυφαίο εργαλείο για τα posts σου, που προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία και το οποίο θα αποκτήσεις χωρίς να βγεις εκτός budget. Δοκίμασε να το πάρεις στα χέρια σου και θα εκπλαγείς ευχάριστα ανακαλύπτοντας ότι η εποχή που ο βαρύς και ακριβός εξοπλισμός ήταν απαραίτητος για τη δημιουργία ταινιών, έχει παρέλθει! Είμαι σίγουρη πως θα χαρείς, λοιπόν, μαθαίνοντας ότι από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro θα πάρεις δώρο μια Mi Robot Vacuum-Mop Essential. Τι άλλο να ζητήσεις;

xiaomi4

#3 Επένδυσε στον τέλειο ήχο για τα βίντεό σου

Ζούμε στην εποχή των digital βίντεο, τα οποία και καταναλώνουνε καθημερινά με μανία, καθώς σκρολάρουμε στα social media. Εκτός από μία cinemagic εμπειρία και εικόνα κορυφαίας ποιότητας, λοιπόν, τα βίντεο που θα δημιουργείς δεν θα είναι ολοκληρωμένα και απολύτως επιτυχημένα, αν δεν συνοδεύονται και από καθαρό και υψηλής ποιότητας ήχο. Φρόντισε, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα «έξυπνο» τηλέφωνο, που θα μπορεί να καταγράφει κάθε ιδιαίτερο ήχο που θέλεις, με τον πιο ποιοτικό τρόπο.

Must tip: Φρόντισε το κινητό σου να διαθέτει Audio Zoom. Γιατί; Σκέψου απλώς ότι το Audio Zoom με τα τρία μικρόφωνα που λειτουργούν ταυτόχρονα και διαθέτει το νέο smartphone της σειράς Xiaomi 11T που πήρα, μου επιτρέπουν να πλησιάζω και ακουστικά το θέμα μου, καθώς κάνω μεγέθυνση σε ένα βίντεο και γενικά, μου δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφω τέλεια ενδιαφέροντες ήχους, όποτε θέλω.

xiaomi5

#4 Βρες ένα κινητό που θα είναι πάντα φορτισμένο, όταν έρχεται η έμπνευση

Μπορεί να μην φαντάζει τόσο ενδιαφέρον όμως, αυτό το hack είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Βλέπεις, το να ανεβάζεις συχνά καλό content στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προϋποθέτει πως θα μπορείς να «χτίζεις» καθημερινά τη δική σου βάση περιεχομένου, δηλαδή να καταγράφεις συνεχώς ξεχωριστές στιγμές της καθημερινότητάς σου, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο. Για να συμβεί αυτό, λοιπόν, πρέπει να μπορείς να τραβάς ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή. Με λίγα λόγια, να έχεις ένα κινητό που θα είναι πάντα φορτισμένο και έτοιμο για… σινεμαγεία, όταν εμφανίζεται η έμπνευση!

Must tip: Επένδυσε σε ένα κινητό που διαθέτει την τεχνολογία HyperCharge, όπως το Xiaomi 11T Pro, το πρώτο smartphone της Xiaomi που κυκλοφόρησε παγκοσμίως με την ιδιόκτητη τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge. Βλέπεις, η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει φόρτιση 100% σε μόλις 17 λεπτά, εξασφαλίζοντας έτσι στους δημιουργούς περιεχομένου ολοήμερη χρήση για να εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους αδιάκοπα και να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο αδράνειας!

xiaomi6

#5 Οι εκπληκτικές λεπτομέρειες στις εικόνες που κάνουν τη διαφορά

Τέλος, δυνατό περιεχόμενο χωρίς ένα κινητό με μία καλή κάμερα δεν γίνεται, κάτι που γνωρίζουν καλά οι κορυφαίοι content creators ανά τον κόσμο. Είτε πρόκειται για τις φωτογραφίες και τις selfies που θα ανεβάζεις στο Instagram και το Facebook, είτε για τα βίντεό σου στο TikTok, λοιπόν, ένα smartphone με μία μια ισχυρή τριπλή κάμερα επαγγελματικής ποιότητας είναι must. Αν διαθέτει δε telemacro και φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας, όπως το Xiaomi 11T Pro, τόσο το καλύτερο. Διότι το «κλειδί» σε ό,τι αφορά στις εικόνες που μαγνητίζουν, βρίσκεται στις εκπληκτικές λεπτομέρειες!

Must tip: Καλό είναι οι φωτογραφίες που θα ανεβάζεις, να έχουν μία ιστορία να πουν στους followers σου ή να αφορούν σε κάτι επίκαιρο. Σε κάθε περίπτωση, οι φωτεινές εικόνες με τα εντυπωσιακά και ζωντανά χρώματα που έχουν ως πρωταγωνιστές τους πρόσωπα, είναι εκείνες που κινούν συνήθως το ενδιαφέρον. Με το Xiaomi 11T Pro, πάντως, που διαθέτει μια ισχυρή τριπλή κάμερα με ευρυγώνιο προφίλ 108MP, 2x telemacro, φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 120°, να είσαι σίγουρη πως θα τα καταγράφεις όλα σαν επαγγελματίας φωτογράφος!

xiaomi7

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, με τη σειρά Xiaomi 11T η κορυφαία τεχνολογία κινηματογραφικής παραγωγής είναι πλέον στη διάθεσή σου. Δοκίμασε να ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο, να ανεβάζεις και εσύ τέλειο περιεχόμενο στα social media ή να το μοιράζεις στους αγαπημένους σου. Θα το συνειδητοποιήσεις όταν τραβήξεις την πρώτη σου cinemagic μίνι ταινία με το Xiaomi 11T Pro και θα δεις όλα τα απίθανα χρώματα και τις ζωντανές εικόνες του βίντεό σου, να ξεδιπλώνονται στην εκπληκτική και διαδραστική AMOLED οθόνη του κινητού σου, με τον κορυφαίο ρυθμό ανανέωσης 120Hz και Dolby Vision. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, να έχεις μία κινηματογραφική υπερδύναμη στα χέρια σου!

*Για τις συσκευές Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro που θα αγοραστούν στο διάστημα 14/10/2021 και έως 13/11/2021, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης κατά τους πρώτους έξι μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος, σε περίπτωση ατυχήματος. Οι προσφορές ισχύουν για αγορά από τα επίσημα κανάλια πώλησης της Xiaomi. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται από την Info Quest Technologies επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα.