Σπάστε το 2012 σε φούσκες

Σπάστε το 2012 σε φούσκες

Ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που θα κάνει τις ημέρες της επόμενης χρονιάς πολύ πιο διασκεδαστικές.

Επιτέλους, το όνειρο κάθε ψυχαναγκαστικού αλλά με χιούμορ ατόμου εκπληρώθηκε. Ένα ημερολόγιο στο μέγεθος αφίσας, φτιαγμένο από το κλασικό bubble wrap υλικό που χρησιμοποιούμε για να τυλίγουμε εύθραυστα αντικείμενα (ναι, αυτό με τις φούσκες που σπάνε), το οποίο παρουσιάζει κάθε μέρα του 2012 ως μία φούσκα για ζούληγμα, δίνει στις αγαπημένες μας φούσκες έναν χρήσιμο και πρακτικό στόχο στη ζωή.

Το Bubble Calendar είναι ιδανικό για κάθε γραφείο και σπίτι που σέβεται το έξυπνο design και την αίσθηση του χιούμορ, απλώς πρέπει να το προφυλάσσετε από όσους πάνε να σπάσουν τις φούσκες του όταν δεν βλέπετε –ξέρετε πόσο προκλητικό και εθιστικό θέαμα/ασχολία είναι. Επίσης είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον αγαπημένο σας άνθρωπο που είναι το ίδιο ψυχαναγκαστικός με εσάς, αρκεί να μην σπάσει όλες τις φούσκες σε μια μέρα.

Κατά τ' άλλα πρόκειται για ένα κανονικότατο ημερολόγιο, με όλες τις μέρες του χρόνου για το 2012 και είναι τυπωμένο σε χαρτί πολυτελείας, χειροποίητο και έρχεται απευθείας από το Brooklyn. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσω του svpply.com