ΗΟΝΟR 50 5G: Δοκιμάσαμε το πιο premium και stylish κινητό για άψογες φωτογραφίες και vlogging!

ΗΟΝΟR 50 5G: Δοκιμάσαμε το πιο premium και stylish κινητό για άψογες φωτογραφίες και vlogging!

Η αλήθεια είναι πως ένα κινητό τηλέφωνο, αποτελεί σήμερα πολλά περισσότερα από ένα απλό μέσο επικοινωνίας. 

Για την ακρίβεια, είναι ταυτόχρονα ένα πολυεργαλείο, ένα tech gadget, ένα fashion αξεσουάρ που κρατάς στα χέρια σου και αναβαθμίζει τα look σου και κυρίως, μία συσκευή παραγωγής premium περιεχομένου.

Ειδικότερα αν λατρεύεις να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, αν θέλεις να ενισχύσεις τους λογαριασμούς σου στα social media, αν ποστάρεις συχνά σε Facebook, Instagram και TikTok για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους ή αν κάνεις vlogging, όπως εγώ, τότε μπορείς να αντιληφθείς γιατί ένα premium smartphone είναι must στην καθημερινότητά σου. Το ερώτημα, βέβαια, είναι το εξής: Μπορεί ένα κινητό να σου παρέχει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, χωρίς να βγεις εκτός budget για να το αγοράσεις;

Ρωτώντας τον tech lover φίλο μου για το ποιο κινητό να πάρω και γνωρίζοντας ο ίδιος τις ανάγκες και το lifestyle μου, μου πρότεινε το νέο HONOR 50 5G*. Και επειδή όποια συμβουλή μου έχει δώσει -μέχρι στιγμής- σε επίπεδο τεχνολογικών αγορών έχει στεφθεί με επιτυχία, έσπευσα να πάρω και να τεστάρω και εγώ αυτό το νέο premium fashion gadget και στη λίστα σου ακολουθεί, σου προτείνω πέντε legit λόγους για να το κάνεις και εσύ δικό σου, ASAP!

#1 Οι «ζωντανές» και premium φωτογραφίες και οι τέλειες selfies

Το να ανεβάζω συχνά φωτογραφίες και δη, selfies στα social media, είναι μέρος του προγράμματός μου, λόγω επαγγέλματος. Ωστόσο, ακόμη και για προσωπικούς λόγους, δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνω share με τους αγαπημένους μου εικόνες στο Viber και το Messenger. Για όποιον λόγο και αν μοιράζεσαι ή ανεβάζεις φωτογραφίες, βέβαια, ένα είναι το ζητούμενο: Να έχουν καλή ποιότητα και να είναι «ζωντανές» και καθαρές. Άλλωστε, είναι κοινή παραδοχή πως ζούμε στην εποχή της εικόνας!

Με το HONOR 50 5G, λοιπόν, είδα διαφορά στα posts μου, αφού οι καρδούλες και τα like άρχισαν να «πέφτουν βροχή». Βλέπεις, διαθέτει μία εξαιρετική ultra clear κύρια κάμερα 108MP, κάμερα ευρείας γωνίας 8MP, κάμερα macro 2MP, αλλά και κάμερα βάθους 2MP που σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο με εξαιρετική ευκρίνεια. Σε ό,τι αφορά στις selfies, σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να τραβάς τέλειες φωτογραφίες, χάρη στη selfie κάμερα 32MP με γωνία θέασης 90° που διαθέτει. Με λίγα λόγια, σου επιτρέπει να τραβάς πιο επαγγελματικές φωτογραφίες, απλώς με ένα άγγιγμα στην οθόνη του.

Picture2

#2 Όταν το vlogging πηγαίνει σε άλλο επίπεδο

Η αλήθεια είναι πως το vlogging αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μου, αφού λόγω της εργασίας μου, χρειάζεται να καλύπτω πολλά events μέσω βίντεο και να τα ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube ή τα social media του Queen.gr. Ακόμη όμως και αν το vlogging είναι απλώς ένα χόμπι για εσένα, έχεις κάθε λόγο να το εξελίξεις, ειδικότερα αν θέλεις να αναδειχθείς σε μία επιτυχημένη content creator. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα με το HONOR 50 5G και μάλιστα, χωρίς να βγεις εκτός budget, για να προμηθευτείς με ειδικό εξοπλισμό.

Από τη δική μου εμπειρία και συγκεκριμένα, μέσα από την πρώτη επαφή που είχα με το συγκεκριμένο premium smartphone, διαπίστωσα ότι ουσιαστικά μου επιτρέπει να γυρνάω τις δικές μου ταινίες μικρού μήκους, κάνοντας άνετα vlogging σε μία μόνο λήψη, από διαφορετικές γωνίες και έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα για dual view recording, δηλαδή για καταγραφή πολλαπλών video που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την μπροστινή και την πίσω κάμερα. Όλες αυτές οι επιλογές, με βοηθούν επίσης να γλυτώνω χρόνο από την επεξεργασία των βίντεο που τραβάω και έτσι, να ανεβάζω και να μοιράζομαι πιο άμεσα το περιεχόμενό μου.



#3 Η οθόνη που απογειώνει κάθε εμπειρία θέασης χωρίς «κολλήματα»

Αν περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάνω από την οθόνη του κινητού σου, τότε πιθανότατα έχεις αντιληφθεί ότι χρειάζεσαι ένα κινητό που δεν σε κουράζει και την ίδια ώρα, σου επιτρέπει να απολαμβάνεις άνετες και «δυνατές» εμπειρίες θέασης ή gaming. Ειδικότερα αν το smartohone σου αποτελεί πλέον μία προέκταση του εαυτού σου και λόγω εργασίας -όπως συμβαίνει στη δική μου περίπτωση- τότε χρειάζεσαι ένα καλό tech εργαλείο με μία πολύ «δυνατή» οθόνη που δεν «κολλάει» πουθενά. Και όταν αναφέρομαι σε μία «δυνατή» οθόνη χωρίς «κολλήματα», ένα εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί εκείνο του HONOR 50 5G, όπως έμαθα από πρώτο χέρι.

Βλέπεις, είτε πρόκειται για την παρακολούθηση μιας σειράς ή οποιουδήποτε περιεχομένου σε ενδιαφέρει, το HONOR 50 5G διαθέτει μία καθηλωτική κυρτή οθόνη 75° OLED 6,57 ιντσών, που υποστηρίζει ανάλυση Full High Definition 2340x1080 και μπορεί να παράγει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα καλύπτοντας το 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, ενώ έχει ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως 120 Hz. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα προσιτό και high tech gadget;

Picture3

#4 Η απόλαυση του να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία

Αλήθεια, υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να κλείνει το κινητό σου από μπαταρία την ώρα που θέλεις να στείλεις ένα σημαντικό μήνυμα ή τη στιγμή που πρέπει να τραβήξεις κάποια φωτογραφία ή ένα βίντεο; Πρόκειται για ένα συχνό… φαινόμενο που σε πολλές περιπτώσεις, σε βγάζει εκτός προγράμματος ή σε κάνει να τρέχεις να βρεις σημείο φόρτισης. Για να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα κινητό με μία μεγάλη μπαταρία, το οποίο φορτίζει και πολύ γρήγορα, δηλαδή το HONOR 50 5G, ένα κινητό που σου επιτρέπει να συνεχίζεις να είσαι on the go απρόσκοπτα και χωρίς κανένα άγχος.

Με βάση την εμπειρία μου, αυτό που μπορώ να μοιραστώ μαζί σου, είναι ότι το συγκεκριμένο smartphone μπορεί να υποστηρίξει μια ολόκληρη μέρα αδιάκοπης χρήσης χάρη στην μπαταρία 4.300 mAh που διαθέτει, ενώ έχει και τεχνολογία 66W HONOR SuperCharge, η οποία επιτρέπει στην μπαταρία να φορτίζει έως και 70% σε μόλις 20 λεπτά.

#5 Όταν το κινητό σου είναι ταυτόχρονα και ένα fashion αξεσουάρ

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, το κινητό σου είναι κάτι περισσότερο από μία tech συσκευή. Είναι και ένα εργαλείο το οποίο έχεις συνεχώς στα χέρια σου και βρίσκεται πάντα δίπλα σου. Με λίγα λόγια, το smartphone σου είναι σήμερα και ένα αξεσουάρ, που συνοδεύει τα look σου. Λογικό είναι να σκέφτεσαι πώς το νέο κινητό που θα πάρεις, θα μπορεί να ταιριάζει άψογα με τις stylish εμφανίσεις σου, ανεξαρτήτως περιστάσεων, δίνοντας ταυτόχρονα μια πιο shiny ή trendy «πινελιά» στα look σου.

Εκτός, λοιπόν, από μία πληθώρα σημαντικών λειτουργιών, το ΗΟΝΟR 50 5G συνιστά ταυτόχρονα ένα premium fashion gadget, που είναι σχεδιασμένο για να λάμπει σαν διαμάντι, ενώ κυκλοφορεί σε χρώματα που εντυπωσιάζουν. Από το Emerald Green, όπως η σκιά που δημιουργούν τα δένδρα όταν φυσά το καλοκαιρινό αεράκι, μέχρι το Midnight Black, δηλαδή το ατελείωτο μαύρο χρώμα που ταιριάζει με όλα, καθώς και το Crystal Frozen, το οποίο ταιριάζει με λαμπερά αξεσουάρ και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το ποιο θα επιλέξεις, εξαρτάται από τις στυλιστικές σου προτιμήσεις, αν και το δικό μου αγαπημένο είναι το Crystal Frozen!

Picture4

Από το άψογο vlogging μέχρι τις «ζωντανές» και εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες για τα posts σου και από την μπαταρία που δεν τελειώνει στα χρώματα και τον σχεδιασμό του και φυσικά, την απολαυστική, κυρτή οθόνη που δεν «κολλάει» και σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τεστάρεις και εσύ το νέο HONOR 50 5G, είτε είσαι ήδη content creator, είτε όχι. Διότι ό,τι και αν περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα, στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας ένα premium κινητό είναι απαραίτητο!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στο cinematic video που γύρισα εξ’ ολοκλήρου στο HONOR 50 και θα με θυμηθείς!



*Διατίθεται σε τρία χρώματα (Crystal Frozen, Emerald Green, Midnight Black) και μπορεί να γίνει δικό σου από 549 ευρώ!