Η επίθεση της γιγαντιαίας μπάλας παραλίας

Η επίθεση της γιγαντιαίας μπάλας παραλίας

Αν σκοπεύετε να παίξετε παιχνίδια στη παραλία τώρα το καλοκαίρι, τότε καλύτερα να το κάνετε με τα σωστά αξεσουάρ.

Ετοιμάζεστε για διακοπές και έχετε σκοπό να περάσετε ατελείωτες ώρες στη παραλία ή έστω δίπλα σε μια πισίνα, πότε απολαμβάνοντας τον ήλιο και το θαλασσινό αεράκι, πότε παίζοντας διάφορα παιχνίδια με τη παρέα σας, εντός και εκτός νερού και πότε παίρνοντας μέρος, ή και διοργανώνοντας, μεγάλα beach parties για νύχτες διασκέδασης δίπλα στη θάλασσα.

Κι εμείς μαζί σας. Γιατί όμως να μην το κάνετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τον πιο εντυπωσιακό;

Η γιγαντιαία φουσκωτή μπάλα παραλίας με τον κλασικό πολύχρωμο σχεδιασμό, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να διοργανώσετε καλοκαιρινά παιχνίδια και πάρτι που θα μείνουν στην ιστορία.

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό που τηρεί όλες τις προδιαγραφές και φουσκώνει πανεύκολα, χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε τρόμπα ή έναν αεροσυμπιεστή (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Πηγαίνετε τη διασκέδασή σας στο επόμενο επίπεδο –ύψους 3 μέτρων για την ακρίβεια- και περάστε το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι της ζωής σας μαζί με τη παρέα σας.

Μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας στο amazon.com