Η μαγεία του να έχεις στα χέρια σου τη δύναμη να «σπας» τους κανόνες!

Σοφία Μαυραντζά
Η μαγεία του να έχεις στα χέρια σου τη δύναμη να «σπας» τους κανόνες!

«Να πάρω νέο smartphone ή tablet; Μήπως χρειάζομαι και τα δυο και αν ναι, ποια να προτιμήσω;». Ερωτήματα όπως τα παραπάνω σε απασχολούν συχνά σήμερα, που το άγγιγμα μιας οθόνης αρκεί για να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και να δημιουργήσεις.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, το εξής: Με μια πληθώρα επιλογών στη διάθεσή σου, πώς θα βρεις τις κατάλληλες συσκευές για τη δική σου καθημερινότητα;

Η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη, αν αναλογιστείς το πόσο έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, σκέψου ότι μέχρι πριν από μία δεκαετία, το κινητό σου ήταν ένα μέσο για να απαθανατίζεις στιγμές και να κάνεις τηλεφωνικές κλήσεις ή ότι το tablet σου ήταν μία συσκευή που τη χρησιμοποιούσες κατά βάση για να βλέπεις βίντεο ή να παίζεις κάποιο online παιχνίδι.

Σήμερα όμως, ένα smartphone και ένα tablet σου προσφέρουν πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς, όπως το να δημιουργείς υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, να γίνεσαι πιο δημιουργική και να απογειώνεις τις εργασιακές σου επιδόσεις. Και όλα αυτά -και ακόμη περισσότερα- τα διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή που πήραμε στα χέρια μας τις δύο νέες, επικές συσκευές της Samsung, δηλαδή το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Samsung Galaxy Tab S8. Το γιατί μας «κέρδισαν» και σε ποια σημεία, θα το μάθεις αμέσως!

Εικόνα2

Το μαγικό Nightography που αφήνει τις άλλες κάμερες στο σκοτάδι

Αν αναζητάς νέο smartphone, τότε πιθανότατα δίνεις μεγάλη σημασία στις κάμερές του, αφού θέλεις να τραβάς εκπληκτικές εικόνες και βίντεο και γενικά, να δημιουργείς επαγγελματικού επιπέδου περιεχόμενο, το οποίο θα μπορείς να μοιράζεσαι και να «ανεβάζεις» στη στιγμή στα social media.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra, λοιπόν, αποτελεί μία επική λύση για κάθε δραστήρια content creator, όπως εσύ. Διότι αν υπάρχει κάτι που μας ενθουσίασε, μετά το unboxing αυτής της ομολογουμένως εντυπωσιακής συσκευής, ήταν οι κάμερες του κινητού -δηλαδή η κάμερα selfie 40 MP, η υπερευρυγώνια κάμερα 12 MP, η ευρυγώνια κάμερα 108 MP και οι κάμερες τηλεφακού με οπτικό ζουμ- και οι λειτουργίες τους, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις νυχτερινές λήψεις!

Βλέπεις, πρόκειται για ένα κινητό που πραγματικά αφήνει τις άλλες κάμερες στο σκοτάδι, αφού χάρη στη λειτουργία Nightography, τους τεράστιους αισθητήρες pixel και τη φωτεινότητα με τεχνητή νοημοσύνη, σου επιτρέπει να τραβάς φωτεινές νυχτερινές φωτογραφίες και πορτρέτα με ελάχιστο «θόρυβο» και χωρίς να «θυσιάζεις» την ποιότητα. Εξαιρετικά ήταν και τα νυχτερινά βίντεο που τραβήξαμε εμείς με το Samsung Galaxy S22 Ultra, αφού καθάριζε τον «θόρυβο» σε κάθε καρέ και μας επέτρεπε να καταγράφουμε τα πάντα γύρω μας, με σταθερές και εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Εικόνα3

Φωτό με το Samsung Galaxy S22 Ultra

Από τα smooth video μέχρι το συναρπαστικό S Pen και την AI-Επεξεργασία

Στην περίπτωση, βέβαια, που στόχος σου είναι να αναδειχθείς φέτος σε «δυνατή» TikToker, τότε σου έχουμε και άλλα καλά νέα, αφού μία δοκιμή με το Samsung Galaxy S22 Ultra θα σε πείσει πως είναι ακριβώς η συσκευή που χρειάζεσαι. Όταν το πήραμε στα χέρια μας, διαπιστώσαμε ότι τραβάει το πιο ομαλό video σε Galaxy, προσφέροντας ένα σταθερό, smooth και πραγματικά «καθαρό» αποτέλεσμα. Όλα αυτά ενώ διαθέτει, επίσης, διπλό σύστημα Tele Zoom, που σου επιτρέπει να μεταφέρεις τα αριστουργήματά σου με ένα άγγιγμα μέσω του Quick Share, να απολαμβάνεις AI-Επεξεργασία των φωτογραφιών σου, καθώς και να τραβάς εκπληκτικές selfies.

Αν αναλογιστείς, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει στον κορμό του και το S Pen, που σου επιτρέπει να γράφεις και να σχεδιάζεις ό,τι θέλεις ή απλώς να ελέγχεις το κινητό με ένα άγγιγμα στην οθόνη, πως έχει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή σε Samsung Galaxy, ότι διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 2X με Vision Booster και μεταξύ άλλων, μπαταριά 5000 mAh που διαρκεί όσο η μέρα σου και έχει δυνατότητες Wireless PowerShare και υπερταχείας φόρτισης, τότε μπορείς να καταλάβεις γιατί πιστεύουμε ότι πρόκειται για το απόλυτο smartphone του 2022!

Εικόνα4

Φωτό με το Samsung Galaxy S22 Ultra

Ένα ολοκληρωμένο πολυεργαλείο που «ξεκλειδώνει» τη δημιουργικότητα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra, βέβαια, δεν ήταν το μοναδικό νέο δημιούργημα της Samsung που πήραμε στα χέρια μας. Διότι με τα tablet να αποτελούν πλέον απαραίτητα εργαλεία της σύγχρονης καθημερινότητας, δεν γινόταν να αντισταθούμε στο Samsung Galaxy Tab S8 5G. «Και τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει από ένα οποιοδήποτε σύγχρονο tablet;», θα μας ρωτήσεις. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που κάνουν το Samsung Galaxy Tab S8 5G να ξεχωρίζει.

Αρχικά, σκέψου ότι πρόκειται για το λεπτότερο και ταυτόχρονα για το μεγαλύτερο Samsung Galaxy Tab S, στοιχεία από μόνα τους σημαντικά, ειδικότερα σήμερα που θέλεις να απολαμβάνεις τον χρόνο σου μπροστά από την οθόνη, άνετα και ξεκούραστα. Αν αναλογιστείς και ποσό συχνά θα χρησιμοποιείς το Samsung Galaxy Tab S8 5G για να κάνεις stream τις αγαπημένες σου εκπομπές και σειρές, για να δημιουργείς, να ζωγραφίζεις, να σχεδιάζεις, να εργάζεσαι, να επεξεργάζεσαι βίντεο γρήγορα και με ακρίβεια και να καταγράφεις όλες τις επικές ιδέες που έχεις στο Samsung Notes με το S Pen, αντιλαμβάνεσαι πώς το μέγεθος και ο σχεδιασμός του, κάνουν τη διαφορά.

Για να καταλάβεις καλύτερα γιατί δεν πρόκειται για ένα απλό tablet, να αναφέρουμε επίσης ότι σου επιτρέπει να τραβάς και πολύ καλές φωτογραφίες, βίντεο, selfies και γενικά, να κάνεις εξαιρετικού επιπέδου βιντεοκλήσεις, αφού διαθέτει διπλή εμπρόσθια κάμερα -και μάλιστα, την πρώτη υπερευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα σε tablet Samsung.

Εμάς, πάντως, μας κέρδισε ακόμη περισσότερο, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο tablet αποδείχθηκε από μόνο του αρκετό για να «ξεκλειδώσει» τη δημιουργικότητά μας. Ουσιαστικά, πρόκειται για το ιδανικό tablet για όσους και όσες λατρεύουν να σχεδιάζουν, να ζωγραφίζουν, να σκιτσάρουν και να δημιουργούν, ενώ διαθέτει και το Clip Studio Paint που σε κάνει να νιώθεις ότι ζωγραφίζεις με ένα πραγματικό πινέλο και ζωντανεύει κάθε σου δημιουργία, κάνοντας ουσιαστικά το tablet να λειτουργεί σαν ένας επικός καμβάς!

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις το ότι η δύναμη του 5G που διαθέτει, σου επιτρέπει να κάνεις streaming ό,τι θέλεις -ακόμη και εν κινήσει- και πως μπορείς να προσθέσεις με μια κίνηση ένα πληκτρολόγιο και να το μετατρέψεις σε ένα μίνι laptop, μπορείς να καταλάβεις γιατί το Samsung Galaxy Tab S8 5G είναι ένα tablet, όπως κανένα άλλο που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Εικόνα5

Μπορεί να μοιραστήκαμε μαζί σου πολλά για το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Samsung Galaxy Tab S8 5G, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να συγκριθεί με μία real life δοκιμή. Αν χρειάζεσαι, λοιπόν, tech πολυεργαλεία που θα μετατραπούν στους απόλυτους «συμμάχους» σου σε κάθε τομέα της ζωής σου φέτος, σπεύσε να τα πάρεις στα χέρια σου για μία πρώτη «γνωριμία» και θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για επικές συσκευές, που «σπάνε» τους κανόνες και φέρνουν το κάτι διαφορετικό στο σήμερα.