Κυκλοφόρησε η νέα σειρά Xiaomi 12 μαζί με νέα προϊόντα από το ΑΙοΤ οικοσύστημα της Χiaomi

Κυκλοφόρησε η νέα σειρά Xiaomi 12 μαζί με νέα προϊόντα από το ΑΙοΤ οικοσύστημα της Χiaomi

Η σειρά Xiaomi 12 και τα ολοκαίνουργιο προϊόντα AIoT κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα.

Η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 στην Ελλάδα, στην οποία περιλαμβάνονται τρία flagship smartphones: τα Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 και Xiaomi 12X. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και τη διάθεση της νέας σειράς Xiaomi Watch S1 και των ακουστικών, Xiaomi Buds 3T Pro και Xiaomi Buds 3.

Η νέα σειρά Xiaomi 12 προσφέρει κινηματογραφικές λήψεις, επιδόσεις flagship και εμβληματικό σχεδιασμό


Η σειρά Xiaomi 12 επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν λήψεις ποιότητας στούντιο ανεξάρτητα από την περίσταση - είτε πρόκειται για δύσκολες συνθήκες φωτισμού είτε για κινούμενα αντικείμενα. Οι τρεις συσκευές διαθέτουν ένα τριπλό σύστημα καμερών επαγγελματικού επιπέδου, που περιλαμβάνει μια κύρια ευρυγώνια κάμερα στα 50MP, με δυνατότητα εγγραφής 8K στα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12.

Xiaom2

Το Xiaomi 12 Pro ξεχωρίζει για το κορυφαίο τριπλό σύστημα κάμερας στα 50MP, η οποία διαθέτει έναν τελευταίας τεχνολογίας ultra-large κύριο αισθητήρα Sony IMX707. Ο αισθητήρας αυτός, μπορεί να συλλάβει μεγάλες ποσότητες φωτός και ενισχύει προηγμένες δυνατότητες απεικόνισης με μεγαλύτερες ταχύτητες εστίασης και αυξημένη ακρίβεια χρώματος. Την ίδια στιγμή, τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X διαθέτουν υπερ-ευρυγώνιας κάμερα 13MP, μαζί με κάμερα telemacro 5MP.

H σειρά Xiaomi 12 “φορά” τους εξελιγμένους επεξεργαστές Qualcomm® SnapdragonTM. Συγκεκριμένα, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 κυκλοφορούν με τον επεξεργαστή Snapdragon® 8 Gen 1 – τον πιο ανεπτυγμένο επεξεργαστή της Qualcomm για κινητά. Κατασκευασμένος με διαδικασία 4nm, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μπορεί να ενισχύσει τις δυνατότητες rendering του GPU κατά 30% και την ενεργειακή απόδοση κατά 25% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά[1].

Οι τρεις συσκευές διαθέτουν οθόνες AMOLED Dot Display με βαθμολογία A+ από το DisplayMate καθώς και υποστήριξη TrueColor. Η οθόνη προστατεύεται από το ανθεκτικό στις γρατζουνιές Corning® Gorilla® Glass Victus®, και υποστηρίζει Dolby Vision®. Τέλος, η νέα σειρά Xiaomi 12 υποστηρίζει επίσης HDR 10+.

Η σειρά Xiaomi 12 χρησιμοποιεί το MIUI 13, που κυκλοφόρησε παγκοσμίως νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Η αναβαθμισμένη έκδοση περιλαμβάνει ταχύτερη αποθήκευση, υψηλότερη απόδοση διαδικασιών στο παρασκήνιο, πιο έξυπνη λειτουργία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Xiaomi 12 Pro υποστηρίζει τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge. Με τη μπαταρία των 4,600mAh να φορτίζεται πλήρως σε 18 λεπτά με χρήση του Boost mode, το Xiaomi 12 Pro παρέχει δυνατότητες φόρτισης επόμενης γενιάς[2]. Τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12X κυκλοφορούν με μπαταρία στα 4,500mAh σε ένα κομψό σχεδιασμό. Αμφότερες οι συσκευές υποστηρίζουν 67W wired turbocharging για ταχύτατη φόρτιση. Τέλος, τα Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση 50W και αντίστροφη φόρτιση 10W.

φηφηγ



YouTube Premium Χωρίς Χρέωση


Όσοι αγοράσουν συσκευές της σειράς Xiaomi 12 θα λάβουν έως και τρεις μήνες δωρεάν πρόσβαση στο YouTube Premium, που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κορυφαίο περιεχόμενο, ακόμα και offline, χωρίς διαφημίσεις (όπου αυτό είναι διαθέσιμο[3]). Στα προνόμια περιλαμβάνεται και μια συνδρομή στο YouTube Music Premium, όπου οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστη και χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση σε πάνω από 80 εκατομμύρια τραγούδια, ζωντανές εκτελέσεις, διασκευές και remixes.

Premium Screen Service

Για τις συσκευές Xiaomi 12X, Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro που θα αγοραστούν στο διάστημα 14/4/2022 και έως 14/5/2022, θα ισχύει δωρεάν αλλαγή οθόνης κατά τους πρώτους 6 μήνες από την ημέρα αγοράς του προϊόντος[4].

Διαθεσιμότητα

  • Xiaomi 12 Pro στην έκδοση 12/256GB και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ στα €1099
  • Xiaomi 12 στην έκδοση 8/256GB στα 899€ και στην έκδοση 8/128GB στα

€849 και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ

  • Xiaomi 12 Χ στην έκδοση 8/128GB και στα χρώματα Γκρι, Μπλε και Μωβ στα €699


Δώστε στυλ στη ζωή σας με τη σειρά
Xiaomi Watch S1


Με συνολικά 117 λειτουργίες fitness, συμπεριλαμβανομένων 19 επαγγελματικών λειτουργιών ς, τα Xiaomi Watch S1 και S1 Active μπορούν να λειτουργήσουν αυτόματα όταν ανιχνεύσουν περπάτημα ή τρέξιμο, είτε σε εξωτερικό χώρο είτε σε ηλεκτρικό διάδρομο. Συμβατές με τις εφαρμογές Strava και Apple Health, οι συσκευές διατηρούν βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας σας με λειτουργίες όπως: παρακολούθηση κορεσμού του οξυγόνου του αίματος SpO2[5], παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου και βελτιωμένη παρακολούθηση ύπνου[6].

H σειρά Xiaomi Watch S1 υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές μέσω Mastercard NFC[7] και τη voice assistant Amazon Alexa[8]. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 12 μέρες κανονικής χρήσης ή 24 μέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας[9].

Διαθεσιμότητα

Διαθέσιμα από 1 Απριλίου στις παρακάτω εκδόσεις:

Xiaomi Watch S1 σε απόχρωση Silver και Black στα €249,00

Xiaomi Watch S1 Active σε απόχρωση Black, Blue, White στα €199,00

Xiaomi 3


Καθηλωτικοί ρυθμοί, μαγικός ήχος:
Xiaomi Buds 3T Prο


Ο ήχος επιπέδου στούντιο έρχεται πάντα με πλούσιες λεπτομέρειες και ελάχιστη παραμόρφωση. Τα Xiaomi Buds 3T Pro επιτυγχάνουν έναν καινοτόμο συνδυασμό προόδων σε hardware και λογισμικό, συμπεριλαμβανομένου ενός 10 mm dual-magnet dynamic driver με επίστρωση τμημάτων DLC, καθώς και υποστήριξη για κωδικοποιητή ήχου LHDC 4.09.


Παράλληλα τα Xiaomi Buds 3T Pro διαθέτουν έως και 40dB ενεργό υβριδικό noise cancellation[10]. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες ANC ή να διαλέξουν το Adaptive mode το οποίο επιτρέπει στα ακουστικά να προσαρμόζονται αυτόματα με βάση τον ήχο του περιβάλλοντος.7 Με το Transparency mode οι χρήστες μπορούν να έχουν γνώση όλων όσων γίνονται γύρω τους, ενώ βρίσκονται σε κίνηση.7

Με άνετη και ασφαλή εφαρμογή και συνδεσιμότητα δύο συσκευών, τα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως και 6 ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση ή 24 ώρες με τη θήκη τους.

Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3T Pro θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €179 με ειδική τιμή early bird στα €149.

Ο Ρυθμός της Μουσικής: Xiaomi Buds 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των Xiaomi Buds 3. Με τρεις λειτουργίες ANC, τα Xiaomi Buds 3 προσφέρουν στους χρήστες έως και 40dB noise cancellation, μειώνοντας αποτελεσματικά τους θορύβους του περιβάλλοντος είτε εργάζεστε, είτε διαβάζετε είτε ταξιδεύετε. Τα Xiaomi Buds 3 σας επιτρέπουν να ακούτε εύκολα τους ήχους γύρω σας χάρη στο Transparency mode. Όταν αλλάζετε σε λειτουργία βελτιωμένης φωνής, μπορείτε να ακούσετε καθαρά τις ανθρώπινες φωνές και να συνομιλήσετε με διπλανά σας άτομα χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα buds.

Υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα σε δύο συσκευές, τα Xiaomi Buds 3 σάς επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της παρακολούθησης ταινίας στον φορητό υπολογιστή σας και της κλήσης από το τηλέφωνό σας. Υποστηρίζεται επίσης ασύρματη φόρτιση, μετα Xiaomi Buds 3 να επιτρέπουν έως και 7 ώρες αναπαραγωγή με μία μόνο φόρτιση και έως και 32 ώρες συνολική χρήση με τη θήκη[11] τους.

Από τις 11 Απριλίου τα Xiaomi Buds 3 θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi στην Ελλάδα στην τιμή των €129 με ειδική τιμή early bird στα €99.

Pre-order Promo

Από 1/4 και έως τις 14/4 μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 12X θα δίνεται δώρο ένα Xiaomi S1 Active και με τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro θα δίνεται δώρο το Xiaomi S1.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.