Πώς θα επιλέξεις μία τηλεόραση που θα σου προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης;

Πώς θα επιλέξεις μία τηλεόραση που θα σου προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες θέασης;

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τη στιγμή που επιστρέφεις στο σπίτι σου έπειτα από μία απαιτητική μέρα και ξαπλώνεις στον καναπέ σου. 

Είτε περιμένεις πώς και πώς να χτυπήσει το κουδούνι η κολλητή ή ο σύντροφός σου, είτε σκοπεύεις να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου απολαμβάνοντας μόνη μία binge watching βραδιά, το σίγουρο είναι πως δεν βλέπεις την ώρα να αφεθείς στον μαγικό κόσμο μίας τηλεοπτικής σειράς ή μίας συναρπαστικής ταινίας.

Επειδή, λοιπόν, ο χρόνος που περνάς μπροστά από την τηλεόρασή σου, έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο απολαυστικές «ιεροτελεστίες» της ημέρας, καλό είναι να διαθέτεις στο σπίτι σου μία καινοτόμα συσκευή, η οποία θα σου επιτρέπει να βιώνεις ακόμη πιο έντονα και ζωντανά κάθε εμπειρία θέασης. Το ζήτημα είναι, βέβαια, πώς θα ανακαλύψεις τη συσκευή που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και συγχρόνως, θα βελτιώνει την αισθητική του προσωπικού σου χώρου; Ομολογουμένως, πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση, ειδικότερα αν σκεφτείς πόσα διαφορετικά μοντέλα υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά.

Για να σε βοηθήσουμε να καταλήξεις πιο γρήγορα και εύκολα στην ιδανική επιλογή, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά κριτήρια που χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, ώστε να επιλέξεις μία σύγχρονη τηλεόραση, η οποία θα αναβαθμίσει την καθιερωμένη «ιεροτελεστία» ψυχαγωγίας σου, αλλά και το σαλόνι του σπιτιού σου!

#1 Επένδυσε σε μία τηλεόραση που σου προσφέρει ζωντανές και ρεαλιστικές εμπειρίες

Κάθε Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ οργανώνεις σπιτικές σινεφίλ βραδιές για την παρέα σου; Τότε χρειάζεσαι μία οθόνη που θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακές και ρεαλιστικές αυτές τις εμπειρίες, μία οθόνη που θα μπορεί να αποτυπώνει με απόλυτη ευκρίνεια και καθαρότητα κάθε λεπτομέρεια, ενώ θα διαθέτει την καλύτερη δυνατή απόκριση, χωρίς καθυστερήσεις ή διακυμάνσεις στον ήχο. Αρκεί να σκεφτείς πως στις περισσότερες τηλεοράσεις, τα αρχικά χρώματα που υπάρχουν σε μία ταινία ή σε μία τηλεοπτική σειρά, παρουσιάζονται με μεγάλη απόκλιση στις οθόνες μας, για να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ένα μοντέλο τηλεόρασης, το οποίο θα μεταφέρει πιστά στα μάτια σου, το όραμα του αγαπημένου σου σκηνοθέτη. Και αυτήν τη δυνατότητα θέασης σου προσφέρει η λειτουργία FILMMAKER MODE™, την οποία μπορείς να βρεις στην νέα τηλεόραση LG OLED Gallery TV. Διότι απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρεί 100% αναλλοίωτη την ένταση των χρωμάτων, τις διαστάσεις και τους ρυθμούς των καρέ, ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Vision IQ™ και το Dolby Atmos®, ρυθμίζει τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης, σύμφωνα με το περιεχόμενο που παρακολουθείς, «ντύνοντάς» το με μία καθηλωτική εμπειρία ήχου, για να απολαμβάνεις καθημερινά τις πιο συγκλονιστικές προβολές.

Εικόνα14

#2 Βρες ένα μοντέλο που σου προσφέρει μία άνετη και ξεκούραστη παρακολούθηση

Αν περνάς το εργασιακό σου οκτάωρο μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, τότε έχεις βρεθεί και εσύ στη δυσάρεστη θέση να διακόψεις μία συναρπαστική προβολή, χωρίς να το θέλεις, επειδή αισθάνεσαι πως τα μάτια σου χρειάζονται άμεσα ξεκούραση. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό, από το να συμβαίνει αυτό, πάνω στη στιγμή της απόλυτης κορύφωσης, εκεί που ανυπομονείς να μάθεις τι γίνεται στη συνέχεια με τους αγαπημένους σου ήρωες. Καλό είναι, λοιπόν, για να μην ζήσεις ξανά κάτι ανάλογο, να επιλέξεις μία τηλεόραση που διαθέτει eye comfort οθόνη και θα σου προσφέρει έναν άνετο τρόπο παρακολούθησης υψηλής ποιότητας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου, έλεγξε αν το μοντέλο που θα επιλέξεις, έχει λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους διεθνείς οργανισμούς TÜV Rheinland (TUV) και Underwriter Laboratories, που χρειάζεται να έχει μία προηγμένη οθόνη με χαμηλό μπλε φωτισμό, χωρίς flickering και θάμπωμα.

#3 Προτίμησε μία συσκευή που θα αναβαθμίσει την αισθητική του σαλονιού σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η τηλεόραση που θα επιλέξεις να τοποθετήσεις στο σαλόνι σου, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αισθητική του και συνεπώς, στη διάθεσή σου. Ακριβώς για αυτό, φρόντισε να επενδύσεις σε ένα ελκυστικό μοντέλο, το οποίο ακόμη και τις ώρες που δεν θα είναι σε λειτουργία, θα προσθέτει μία «πινελιά» κομψότητας στον χώρο σου. Κάτι τέτοιο κάνει και η LG OLED Gallery TV, η οποία μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο, όπως ένα έργο τέχνης, αλλά και να τοποθετηθεί με το Gallery stand, δίνοντας μία αίσθηση κομψότητας στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου σου. Η συγκεκριμένη τηλεόραση δε, χάρη στο εξαιρετικό design της, εντυπωσίασε και τον σχεδιαστή φωτισμού, Χρήστο Μπασιά. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος ο σχεδιαστής, «η νέα τηλεόραση LG OLED Gallery TV δίνει πράγματι μία ξεχωριστή νότα στην παρουσίαση του νέου φωτιστικού Αzou που σχεδίασα. Αποτυπώνει με μεγάλη ακρίβεια τα χρώματα του σχεδίου σε ψηφιακά, μέσω του Al Picture Pro που διαθέτει και αποδίδει τέλεια κάθε λεπτομέρειά του, που είναι και το ζητούμενο για την δουλειά μου».

Εικόνα15

Να θυμάσαι πως η τηλεόραση που θα τοποθετήσεις στον σαλόνι σου, δεν είναι μία ακόμη συσκευή μέσα στο σπίτι, αλλά ένα «όχημα» το οποίο θα σε οδηγεί σε συναρπαστικά, πρωτόγνωρα «ταξίδια» μέσα από τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές. Συνεπώς, φρόντισε να επιλέξεις ένα καινοτόμο μοντέλο, όπως η LG OLED Gallery TV, που υπόσχεται να κάνει ακόμη πιο απολαυστικές τις σπιτικές στιγμές που επιλέγεις να περνάς μπροστά από την οθόνη.