Το application που σε βοηθά να ανακαλύψεις τα πιο ιδανικά για φωτογράφιση μέρη του κόσμου

Μαρία Ροδίτη
Το application που σε βοηθά να ανακαλύψεις τα πιο ιδανικά για φωτογράφιση μέρη του κόσμου

Το The Scout App είναι ο παράδεισος του ταξιδιώτη! Με ένα scroll στο application θα βρεις τις πιο Instagrammable τοποθεσίες του κόσμου και θα μάθεις πού μπορείς να βγάλεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Αποφασίζοντας να ταξιδέψω κάπου για τις καλοκαιρινές διακοπές μου πάντα με ενδιαφέρει να βρίσκω ξενοδοχεία κοντά στη θάλασσα που να είναι περιποιημένα και καθαρά, αλλά και μέρη με ονειρικές παραλίες, με νερά κρυστάλλινα. Με νοιάζει, επίσης, να ξέρω ότι η ευρύτερη περιοχή έχει εντυπωσιακά τοπία για να μπορέσω να βγάλω καλές φωτογραφίες που θα ομορφαίνουν το κινητό μου. Εντάξει, και θα κάνουν έναν μικρό χαμό στο Instagram.

Για τα πρώτα δύο που σου είπα δεν ξέρω πώς μπορώ να σε βοηθήσω. Ο τόπος διαμονής σε ένα μέρος είναι καθαρά θέμα γούστου. Για το τελευταίο, όμως, - τα εντυπωσιακά τοπία- μπορεί να σε βοηθήσει το The Scout App και οι «μαγικές» ικανότητές του χωρίς εσύ να κάνεις απολύτως τίποτα.

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο TikTok θα σε κάνει να πληρώσεις

Τι είναι το The Scout App

Η Emma Rose Leger είναι η influencer και επιχειρηματίας, η οποία σκέφτηκε την ιδέα του The Scout App. Τι ακριβώς είναι αυτό; Πρόκειται για μια εφαρμογή, που απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης όμορφων και μοναδικών σκηνικών εξοικονομώντας έτσι χρόνο, δουλειά και χρήματα στους λάτρεις των ταξιδιών και στους δημιουργούς περιεχομένου.

https://www.instagram.com/p/CdbbX_oFmzc

Πώς λειτουργεί το The Scout App

Το δυσάρεστο νέο είναι ότι πρόσβαση στο The Scout App υπάρχει μόνο από το App Store άρα μόνο όσοι έχουν I-phone μπορούν να το κατεβάσουν στο κινητό τους και, μάλιστα, δωρεάν. Δυστυχώς, όσοι έχουν Android δεν θα μπορούν να απολαύσουν τις «ανέσεις» που προσφέρει το The Scout App.

Ποιες είναι αυτές; Μετά τη λήψη του από το App Store μπορείς να περιηγηθείς στην αρχική ροή του Scout για να ανακαλύψεις τοποθεσίες κοντά σου, πέραν εκείνων που δημοσιεύθηκαν από τους αγαπημένους σου «Scouters». Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις τη σελίδα εξερεύνησης για να βρεις προορισμούς και τοπία σε μια συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή, να φιλτράρεις με βάση το πόσο μακριά θέλεις να ταξιδέψεις, να βρεις Scouters σε όλο τον κόσμο και να αποθηκεύσεις τοποθεσίες για ξεκλείδωμα αργότερα.

Όταν βρεις ένα μέρος που σε έχει ενθουσιάσει και ξέρεις ότι θέλεις να το επισκεφθείς, η εφαρμογή σού επιτρέπει να «ξεκλειδώσεις» τις ακριβείς συντεταγμένες για 1,99 $ ανά τοποθεσία. Στη συνέχεια, μπορείς να αξιολογήσεις την τοποθεσία και να σχολιάσεις για να βοηθήσεις τους μελλοντικούς χρήστες με τις δικές σου συμβουλές.