Κι όμως μπορείς να κρύψεις τα stories σου από συγκεκριμένα άτομα

Κι όμως μπορείς να κρύψεις τα stories σου από συγκεκριμένα άτομα

Η δημοφιλής πλατφόρμα σου δίνει την επιλογή να κρύψεις τις ιστορίες σου από άτομα που θα επιλέξεις η ίδια.

Το κινητό μας τηλέφωνο αποτελεί προέκταση του χεριού μας αφού το χρησιμοποιούμε καθημερινά για αρκετές ώρες. Το Instagram είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και μετρά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μπορεί αρχικά να το είχες κυρίως για να επικοινωνήσεις με φίλους και συνεργάτες ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυτό άλλαξε δραματικά με τα Instagram-stories. Η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς διάφορα πράγματα από τη ζωή σου και κακά τα ψέματα, όλες τα τροφοδοτούμε καθημερινά.

Πώς θα κρύψεις τα Instagram-stories σου από συγκεκριμένα άτομα

kinito8.jpg

Φυσικά μπορείς να κρύψεις αυτά που ανεβάζεις από τα άτομα που δεν έχεις φίλους κάνοντας το προφίλ σου ιδιωτικό. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που κάποιες δραστηριότητές σου δε θέλεις να τις γνωρίζουν όλοι. Αν σου έχει τύχει να θέλεις να ανεβάσεις μια ιστορία στο Instagram αλλά διστάζεις γιατί μπορεί να τη δει κάποιος ή κάποια που δε θέλεις, τότε υπάρχει τρόπος και είναι αρκετά εύκολος.

Πρώτα ανεβάζεις την ιστορία που θέλεις. Αφού ανέβει θα πρέπει να την ανοίξει και να πατήσεις στις τρεις τελείες κάτω δεξιά. Μία καινούρια καρτέλα με επιλογές θα ανοίξει. Τέρμα κάτω θα δεις μια επιλογή που λέει «Ρυθμίσεις Ιστορίας». Επίλεξέ το και θα σε βάλει σε ένα καινούριο μενού.

Εκεί θα βρεις την επιλογή που λέει «Απόκρυψη ιστορίας για:». Μόλις πατήσεις εκεί θα σου ανοίξει μια λίστα με τα ονόματα φίλων. Όποιον επιλέξεις από τους φίλους σου δε θα μπορεί να δει την ιστορία που έχεις ανεβάσει. Μόλις τελειώσεις με τις επιλογές πατάς τέρμα πάνω δεξιά για να επιβεβαιώσεις τις επιλογές σου.

Πώς θα κρύψεις τα Instagram stories σου από συγκεκριμένα προφίλ

Αν θέλεις να αποκρύψεις όλες σου τις ιστορίες από κάποιο συγκεκριμένο προφίλ υπάρχει δυνατότητα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο προφίλ του και πάνω δεξιά θα δεις τριες τελείες. Μόλις τις πατήσεις θα ανοίξει ένα καινούριο μενού. Εκεί πατάς την επιλογή «Απόκρυψη ιστορίας» και έτσι ο άλλος δε θα μπορεί να δει τις ιστορίες σου. Αν κάποια στιγμή το μετανιώσεις με την ίδια διαδικασία θα βρεις την επιλογή «Επανεμφάνιση ιστορίας».

Πώς θα σερφάρεις στο διαδίκτυο χωρίς να εντοπίζουν την τοποθεσία σου

Πηγή κεντρικής: pexels.com