Και η υγιεινή αξίζει το design της

Και η υγιεινή αξίζει το design της

Μια νέα σειρά από βουρτσάκια τουαλέτας έρχεται για να αποδείξει πως και η υγιεινή του μπάνιου μπορεί να γίνεται με στυλ.

Καλή η διακόσμηση του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας, αλλά μερικές φορές η καλή διάθεση και η ζωντανή και όμορφη ατμόσφαιρα χρειάζεται και στο μπάνιο –αν όχι πάντα.

Τα νέα βουρτσάκια τουαλέτας Ballo Toilet Brush της εταιρείας Normann Copenhagen, εξασφαλίζουν αυτή την ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας, μόνο και μόνο με τη παρουσία τους.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα διασκεδαστική σειρά από βούρτσες, οι οποίες χάρη στο στρογγυλό σχήμα της βάσης τους, κουνιούνται δεξιά κι αριστερά «χορεύοντας». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως «ballo» στα ιταλικά σημαίνει «χόρεψε».

Μπορεί να μην πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό gadget σπιτιού που θα φέρει τα πάνω κάτω, και σίγουρα με τα λεφτά που κοστίζει μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάτι πιο σημαντικό, η αλήθεια όμως είναι πως η χαρά της ζωής βρίσκεται στις λεπτομέρειες και η διακόσμηση του σπιτιού είναι ένα θέμα αρκετά σημαντικό από μόνο του. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα αντικείμενο που χρησιμεύει στο μπάνιο και προσθέτει μια πιο χαρούμενη και στυλάτη ατμόσφαιρα σε έναν χώρο που καλώς ή κακώς περνάμε αρκετό χρόνο.

To Ballo Toilet Brush διατίθεται σε μαύρο, μπλε, ανοιχτό γκρι και πράσινο και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.