Flex mode: Ποιο είναι το smartphone που διπλώνει και προσαρμόζεται απόλυτα στον κόσμο σου

Flex mode: Ποιο είναι το smartphone που διπλώνει και προσαρμόζεται απόλυτα στον κόσμο σου

Γιατί όσο πιο προσαρμοστικό είναι το smartphone σου, τόσο πιο λειτουργική είσαι και εσύ στην καθημερινότητά σου.

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες, τα ψηφιακά εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου, σου επιτρέπουν να είσαι άνετη και συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να κινείσαι με μεγαλύτερη ευελιξία στις απαιτήσεις του προγράμματός σου. Ειδικότερα όσον αφορά στο smartphone σου, το οποίο σε συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας, λειτουργεί για εσένα ως ένα μέσο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και όχι μόνο.

Ακριβώς για αυτό, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση της επόμενη συσκευής, που θα εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού σου, να ξέρεις πως αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα «εργαλείο» που θα προσαρμόζεται στον κόσμο σου. Το ζήτημα είναι, βέβαια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν ένα μοντέλο ιδανικό, για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σου;

Σίγουρα, η ευελιξία, το μέγεθος και οι multitasking δυνατότητες, είναι μόνο μερικά από τα ζητούμενα που ψάχνεις σε ένα κινητό και τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν μία πιο ξεκούραστη καθημερινότητα. Διότι αν το καλοσκεφτείς, θα συνειδητοποιήσεις πως όσο πιο προσαρμοστικό είναι το smartphone σου, τόσο πιο λειτουργική είσαι και εσύ στην καθημερινότητά σου.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιο είναι το smartphone που προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, να ξέρεις πως στις λέξεις «Flex Mode» θα βρεις την απάντηση που ζητάς. Πρόκειται για μία τεχνολογία της Samsung που σου επιτρέπει να διπλώσεις την οθόνη του smartphone σου, να απελευθερώσεις τα χέρια σου και να ζήσεις στο έπακρο κάθε εμπειρία: από μία επαγγελματική βιντεοκλήση μέχρι την καταγραφή μίας αναμνηστικής, ομαδικής selfie με την παρέα σου.

Ένα smartphone που διπλώνει και χωρά ακόμη και στην πιο μικρή τσέπη

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις ολοκληρώσει μία βιντεοκλήση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή έχεις πατήσει pause σε ένα βίντεο που παρακολουθείς με ενδιαφέρον, επειδή κουράστηκες να κρατάς το smartphone σου; Πόσες φορές χρειάστηκε να διακόψεις μία εμπειρία που απολάμβανες, επειδή δεν μπορούσες να βολευτείς με το μέγεθος και την κατασκευή του κινητού σου; Σίγουρα ήταν αρκετές αυτές οι φορές όμως, πλέον ανήκουν στο παρελθόν, διότι χάρη στην τεχνολογία Flex Mode, την οποία μπορείς να ανακαλύψεις στο μοντέλο Galaxy Z Flip3 5G, έχεις τη δυνατότητα να διπλώσεις με μία κίνηση το smartphone, να το ακουμπήσεις σε μία επιφάνεια και αυτό να στέκεται μόνο του. Πρόκειται για ένα smartphone πλήρους μεγέθους, το οποίο διπλώνει και χωρά στην τσέπη σου, αφού όταν είναι διπλωμένο, το μέγεθός του φτάνει τις 3,4 ίντσες. Μάλιστα, όταν η οθόνη είναι χωρισμένη στα δύο, το smartphone αποκτά ανώτερες multitasking δυνατότητες και σου επιτρέπει να ακούς μουσική από το YouTube, ενώ κάνεις texting με την κολλητή σου, να τραβάς εντυπωσιακές selfie και την ίδια στιγμή να βλέπεις τις ειδοποιήσεις με τις αντιδράσεις.

dddddddd.png

Εντυπωσιακές selfies και σταθερά βίντεο χωρίς να χρησιμοποιείς τα χέρια σου

Σε περίπτωση που δεν είσαι εξοικειωμένη με μία τόσο σύγχρονη τεχνολογία, όπως το Flex Mode, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως ένα από τα προνόμια που σου προσφέρει, είναι πως μπορείς να τραβάς εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, έχοντας εντυπωσιακά και σταθερά αποτελέσματα, τα οποία θα «ρίξουν» τα social media. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να κρατάς τη συσκευή στα χέρια σου! Πιο αναλυτικά, χάρη στην τεχνολογία Single Take και τη λειτουργία Flex, μπορείς να ανοίξεις την οθόνη, να την προσαρμόσεις στη γωνία που εσύ θέλεις και να τραβήξεις εντυπωσιακά καρέ, παίρνοντας απίθανες πόζες παρέα με τους φίλους σου. Όσο για τα βίντεο, να ξέρεις πως το Galaxy Z Flip3 5G χρησιμοποιεί τη λειτουργία Flex ως τρίποδο, διατηρώντας τη γωνία που έχεις επιλέξει για το βίντεο σου, προσφέροντας απόλυτη σταθερότητα στην κάμερα και χαρίζοντάς σου μοναδικές, απόλυτα σταθερές λήψεις, επαγγελματικού επιπέδου. Παρόλα αυτά, αν σε προβληματίζει η ανθεκτικότητα του μοντέλου, να ξέρεις πως η οθόνη διαθέτει ένα πρόσθετο προστατευτικό στρώμα και προστατευτική μεμβράνη, οπότε είναι 80% πιο ανθεκτικό από πριν και αντέχει έως και 200.000 αναδιπλώσεις.

sssssssss.png

Αν ψάχνεις, λοιπόν, μία συσκευή που θα μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, το Galaxy Z Flip3 5G θα σου επιτρέψει να λειτουργείς με μεγαλύτερη ευελιξία μέσα στην καθημερινότητα. Διότι προσθέτοντας την προσαρμοστικότητα του Flex Mode στη ζωή σου, θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των μηνυμάτων, των φωτογραφιών και της μουσικής σου, στην τσέπη σου!

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.