Αγορά smartwatch: Ο κομψός «σύμμαχος» που υπόσχεται πως θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σου

Αγορά smartwatch: Ο κομψός «σύμμαχος» που υπόσχεται πως θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σου

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που φέρνει την προσωπική σου φροντίδα σε πρώτο πλάνο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θες να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις σου, να βελτιώσεις τις συνήθειές σου και να αναδιαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητά σου, ώστε να αποκτήσεις μία ποιότητα ζωής γεμάτη ευεξία. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι να πετύχεις κάτι τέτοιο, όταν δεν είσαι σε θέση να παρακολουθείς λεπτομερώς την πρόοδο που παρουσιάζει ο οργανισμός σου;

Είναι αλήθεια πως όταν δεν υπάρχει κάποιος προπονητής ή σύμβουλος υγείας να σε παρακολουθεί, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη πως βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο, δηλαδή αυτόν της ευεξίας, διότι πάντα θα υπάρχει «κάτι» που μπορεί να γίνει καλύτερα, είτε πρόκειται για μία αλλαγή στην άθλησή σου, είτε για μία αλλαγή στον τρόπο ζωής σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως μπορείς πάντα να επενδύσεις σε ένα σύγχρονο smartwatch, το οποίο θα καλύπτει αυτό το κενό στην καθημερινότητά σου, αφού θα διαθέτει τις λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιείς πιο αποτελεσματικές προπονήσεις και να αποκτήσεις μία βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις ένα τέτοιο smartwatch, να ξέρεις πως μέσα από την «πλούσια» παράδοση της HUAWEI στα wearable, είναι βέβαιο πως θα βρεις τον κομψό «σύμμαχο» που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου με τον πιο high tech τρόπο!

Επίλεξε ένα smartwatch που θα σε παρακινεί να ανακαλύψεις τη fit πλευρά σου

Πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα smartwatch, είναι σημαντικό να διαπιστώσεις αν το μοντέλο που σκοπεύεις να επενδύσεις, καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των προπονήσεών σου. Διότι αν έχεις εξελιχθεί αρκετά ως επαγγελματίας ή ερασιτέχνης αθλήτρια, χρειάζεσαι ένα smartwatch που θα μπορεί να ακολουθήσει το επίπεδό σου, αλλά και να το εξελίξει. Έτσι και αλλιώς, δεν σκοπεύεις να αποκτήσεις το smartwatch απλώς επειδή πρέπει να καταγράφεις τα σκορ σου, αλλά διότι θες να γίνεσαι όλο και καλύτερη. Μάλιστα, αυτή τη δυνατότητα σου προσφέρει και το καινοτόμο HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο «σύμμαχο» για κάθε είδους προπόνηση, από γκολφ και σκι, μέχρι ελεύθερη κατάδυση!

Το συγκεκριμένο smartwatch είναι εξοπλισμένο με 100 λειτουργίες προπόνησης, ενώ είναι το ιδανικό fitness buddy για εσένα που είσαι μία ακούραστη runner ή απλώς, επιθυμείς μία πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης. Χάρη στη λειτουργία του έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος, σού δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα προσωπικό πλάνο, να λάβεις συμβουλές που θα σε εξελίξουν ως δρομέα και να απολαύσεις πάνω από 60 εφαρμογές τρεξίματος, όπως το Runstic και το Komoot. Όσο για εσένα που απολαμβάνεις υποβρύχιες εξερευνήσεις, να ξέρεις πως το HUAWEI WATCH GT 3 Pro έχει μοναδική αντοχή στο νερό και μπορεί να υποστηρίξει την ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως και 30 μέτρα, ενώ διαθέτει τη λειτουργία Free Diving, η οποία σου δίνει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο.

huwei_2.JPG

Επένδυσε σε ένα αξιόπιστο wearable που «κουμπώνει» με στυλ στον καρπό σου

Το smartwatch που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητα, είναι κάτι παραπάνω από ένα fitness gadget που παρακολουθεί καθημερινά την ευεξία σου. Στην πραγματικότητα είναι μία επένδυση, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να αποκτήσεις ένα μοντέλο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα smartwatch που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δικής σου πολυάσχολης καθημερινότητας. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition αποτελούν δύο εξαιρετικές επιλογές. Διότι περιλαμβάνουν μία μπαταρία με μεγάλη διάρκεια, η οποία έχει διάρκεια έως και για 14 ημέρες, ενώ μέσω της ασύρματης φόρτισης, σου εξασφαλίζουν πως θα φοράς στον καρπό σου τον πιο πιστό «σύμμαχο» της ευεξίας σου, αλλά και του στυλ σου!

Πιο αναλυτικά, το HUAWEI WATCH GT3 Pro Titanium Edition είναι ανθεκτικό αλλά εξαιρετικά ελαφρύ, κατασκευασμένο από τιτάνιο και υλικά υψηλής ποιότητας. Διαθέτει μία έγχρωμη οθόνη με ανάλυση 466x466 και μοναδική ευκρίνεια, ενώ είναι εξοπλισμένο με ένα κομψό καντράν από κρύσταλλο ζαφειριού και μία προηγμένη 3D περιστρεφόμενη κορώνα αφής, η οποία σου επιτρέπει να περιηγηθείς στις εφαρμογές του «έξυπνου» ρολογιού. Όσο για το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, πρόκειται για ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τον κομψό, απλό αλλά εντυπωσιακό σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνει ανθεκτικό κεραμικό και μέταλλο και εκπέμπει μία φυσική λάμψη. Πρόκειται για ένα smartwatch που θεωρείται έργο τέχνης, αφού το εκλεπτυσμένο καντράν του ανοίγει και κλείνει, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συμβολίζει το αέναο πέρασμα του χρόνου.

huwei_3.JPG

Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου ένα gadget που θα παρακολουθεί την υγεία σου

Ακόμη και αν η καθημερινότητά σου «τρέχει» με άπιαστους ρυθμούς, η υγεία σου οφείλει να είναι η πρώτη και βασική σου προτεραιότητα. Διότι μόνο όταν είσαι υγιής μπορείς να παραμένεις συνεπής στο πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου, εντός και εκτός γραφείου. Ειδικότερα αν ακολουθείς έναν έντονο και ιδιαίτερα δραστήριο τρόπο ζωής, τότε χρειάζεται να είσαι ακόμη πιο ενημερωμένη σχετικά με την υγεία του οργανισμού σου. Πώς θα το καταφέρεις; Εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου έναν έμπειρο σύμβουλο υγείας, όπως το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, το οποίο είναι μία πιστοποιημένη ιατρική συσκευή «Κλάσης ΙΙ» από την Εθνική Υπηρεσία Ιατρικών Προϊόντων της Κίνας.

Το συγκεκριμένο wearable διαθέτει έναν αισθητήρα υψηλής απόδοσης, επομένως, μπορεί να πραγματοποιεί μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο και σου προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον φλεβοκομβικό ρυθμό, την κολπική μαρμαρυγή και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι ένα gadget που μπορεί να ανιχνεύσει την αρτηριακή ακαμψία, ενώ μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HUAWEI TruSeenTM 5.0, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τον ύπνο σου μέσω του HUAWEI TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series και τον καρδιακό σου ρυθμό μέσω του ενημερωμένου TruSeenTM 5.0+. Μάλιστα, για εσένα που θες να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, να ξέρεις πως με τη λειτουργία Healthy Living Shamrock θα λαμβάνεις τακτικά τις ειδοποιήσεις που θα σε παρακινούν να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ανεξάρτητα από τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σου.

huwei_4.JPG

Το σίγουρο είναι πως αυτό που επιθυμείς από ένα smartwatch, εκτός από την παρακολούθηση της υγείας σου και την αναβάθμιση των προπονήσεών σου, είναι να σε εξυπηρετεί και στην καθημερινότητα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις, να διαχειριστείς εύκολα και γρήγορα το πρόγραμμά σου. Και στολίζοντας τον καρπό σου με το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, θα έχεις πάντα έναν προσωπικό βοηθό στο χέρι σου, έναν βοηθό που είναι συμβατός με κάθε smartphone, είτε λειτουργεί με λογισμικό Android είτε με iOS και σου επιτρέπει να βελτιώσεις κάθε τομέα της ζωής σου με τον πιο high tech τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.