Ένα σχοινάκι ενάντια στη πλήξη

Ένα μικρό κομμάτι σχοινιού που είναι ικανό να σας σώσει από τη βαρεμάρα.

Από τη πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε το σχοινί, ο σπάγκος, όπως θέλετε πείτε το, μέχρι και σήμερα, οι άνθρωποι δεν σταμάτησαν ποτέ να εφευρίσκουν παιχνίδια με αυτό.

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με σχοινί, έρχεται από το εξωτερικό και δεν είναι άλλο από το «cat's cradle», «το λίκνο της γάτας» ελληνιστί. Όλοι το έχετε δει σε ταινίες ή σειρές, μερικοί από εσάς μπορεί να το έχετε παίξει κιόλας. Αν σας μπερδεύει η επίσημη ονομασία, αναφερόμαστε στο κλασικό παιχνίδι όπου με έναν απλό σπάγκο που χωρίζεται σε τρία κομμάτια, μπορείς να «πλέξεις» διάφορα κόλπα, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σου.

Το συγκεκριμένο πακέτο που σας δείχνουμε σήμερα, συμπεριλαμβάνει το σχοινάκι που θα χρειαστείτε, καθώς και έναν πλήρη αναλυτικό οδηγό με όλα τα βήματα για μερικά από τα πιο διάσημα κόλπα του παιχνιδιού.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα περιμένετε σε μια στάση, θα είστε στημένοι σε μια ουρά, θα βαριέστε στο γραφείο ή απλώς είστε υπερκινητικά άτομα και θέλετε να κρατάτε τα χέρια σας απασχολημένα, το Cat's Cradle είναι αυτό που θα σας διασκεδάσει και θα κρατά το μυαλό σας σε εγρήγορση.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από το amazon.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ