Play your way με την Aurora Collection της Logitech G

Play your way με την Aurora Collection της Logitech G

Αξεσουάρ για στυλ στο γραφείο και στο gaming.

Σου αρέσει να βάζεις το προσωπικό σου στυλ σε όλα; Τότε η νέα συλλογή Aurora της Logitech G φτιάχτηκε για εσένα! Αν το gaming και η προηγμένη αισθητική στην επιφάνεια εργασίας του γραφείου σου είναι μία σημαντική επιλογή σου, ο “παιχνιδιάρικος” σχεδιασμός και η προσεκτικά σχεδιασμένη εμπειρία της Aurora, θα σε κατακτήσουν.

Με ξεχωριστή αισθητική και σχεδιαστική γραμμή, η συλλογή προσφέρει εξατομίκευση μέσω ειδικών αξεσουάρ και πολλών επιλογών χρωμάτων. Παρέχει, επίσης, τις προηγμένες τεχνολογίες της Logitech G για gaming, όπως ασύρματη τεχνολογία υψηλής απόδοσης LIGHTSPEED και τεχνολογία μικροφώνου Blue VO!CE.

Στην Aurora θα βρεις τα ασύρματα ακουστικά G735, το ασύρματο πληκτρολόγιο G715, το πληκτρολόγιο G713, το ασύρματο ποντίκι G705 και οκτώ εξατομικευμένα αξεσουάρ με επίκεντρο την άνεση, την προσιτότητα και το παιχνίδι. Συμπεριλαμβάνοντας τις καλύτερες τεχνολογίες gaming, σχεδιάστηκε βασιζόμενη στις γνώμες γυναικών gamers και υλοποιήθηκε από μια ομάδα της Logitech, αποτελούμενη κυρίως από γυναίκες.

Ξεπερνώντας παρωχημένα στερεότυπα φύλου, η Aurora αντανακλά τρεις αξίες:

  • Άνεση: Ο σχεδιασμός βασίστηκε σε στοιχεία όπως μακρύτερα μαλλιά, γυαλιά, σκουλαρίκια και μικρότερα μεγέθη χεριών και δε σταμάτησε στην απλή προσαρμογή των προϊόντων.
  • Προσιτότητα: Η ομάδα απομακρύνθηκε από τις τυπικές αιχμηρές άκρες, τις μαύρες χρωματικές παλέτες και την αισθητική του “loud”, δημιουργώντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία σε πιο ήπιους τόνους, ημιδιαφανή υλικά και χαλαρωτικό φωτισμό.
  • Παιχνιδιάρικη Διάθεση: Η συλλογή ενθαρρύνει την αυτοέκφραση με προϊόντα σε χρωματική βάση White Mist και δυνατότητα συνδυασμού με χρωματικά αξεσουάρ Pink Dawn και Green Flash. Ενθαρρύνει επίσης τη δημιουργικότητα με χιλιάδες προσαρμόσιμους συνδυασμούς φωτισμού διαθέσιμους στο G HUB αλλά και με τον χαρακτηριστικό φωτισμό Play Moods.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

- Ασύρματα Ακουστικά Gaming G735 - Με λευκό φινίρισμα, φωτισμό RGB και μίξη διπλού ήχου στο αυτί, αποτελούν μια ευέλικτη επιλογή. Είναι τα πρώτα ακουστικά Logitech με τη νέα τεχνολογία μικροφώνου Blue VO!CE για τη διαμόρφωση της φωνής ενός παίκτη και τη δυνατότητα αποθήκευσης των προτιμώμενων ρυθμίσεων ήχου στο G Hub και απευθείας στα ακουστικά. Τα G735 μεγιστοποιούν την άνεση, υποστηρίζοντας μικρότερα μεγέθη κεφαλής. Η απόλαυση του παιχνιδιού παρατείνεται με διάρκεια ζωής μπαταρίας 56+ ωρών (χωρίς φωτισμό) και ασύρματη ελευθερία μέσω της βραβευμένης ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G και συνδεσιμότητας Bluetooth® .

- Μηχανικά Πληκτρολόγια Gaming G715 και G713 - Το ασύρματο πληκτρολόγιο gaming G715 και το πληκτρολόγιο gaming G713 προσφέρουν ατμόσφαιρα χαμηλών τόνων με υψηλή απόδοση πληκτρολόγησης, ώστε οι παίκτες να μπορούν να εκφραστούν όπως θέλουν και να παίξουν με τον δικό τους τρόπο. Συμπαγής διάταξη πλήκτρων tenkeyless, ρυθμιζόμενο ύψος και στήριγμα χεριών εξασφαλίζουν ολοήμερη άνεση. Το ασύρματο πληκτρολόγιο G715 σας ακολουθεί παντού με επαναφορτιζόμενη μπαταρία για 25 ώρες αδιάκοπου παιχνιδιού και ασύρματη συνδεσιμότητα LIGHTSPEED ή συνδεσιμότητα Bluetooth®.

logitech_2.JPG

- Ασύρματο Ποντίκι Gaming G705 – Το ελαφρύ G705 με βάρος μόλις 85 γραμμάρια και απόδοση μεγάλης διάρκειας κατασκευάστηκε για να ταιριάζει και σε μικρότερα χέρια με συμπαγή εφαρμογή και προηγμένη τεχνολογία ειδικά για παιχνίδια. Με αισθητήρα ειδικά για gaming, ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED με εξαιρετική απόκριση, συνδεσιμότητα Bluetooth® και εύκολα προσβάσιμο κουμπί αλλαγής DPI, είναι το gaming στα καλύτερά του!

- Αξεσουάρ – Θα ερωτευτείς τα οκτώ νέα αξεσουάρ με παιχνιδιάρικες πινελιές, όπως τα υποστηρίγματα χεριού σε σχήμα σύννεφου, τα cable charms και τη θήκη μεταφοράς σε σχήμα καρδιάς! Στη συλλογή υπάρχουν και μαξιλαράκια αυτιών και βραχίονες μικροφώνου, θήκες για το πάνω μέρος του πληκτρολογίου G713 και G715, βούρτσα πλήκτρων και mousepad για προσωπικό στυλ.

Συμπλήρωσε τη συλλογή σου με το μικρόφωνο ειδικής έκδοσης Blue Yeti premium USB σε δύο νέες χρωματικές επιλογές, Pink Dawn και White Mist. Τα Yeti περιλαμβάνουν επίσης αποκλειστικά θέματα -επικαλύψεις ροής της συλλογής Aurora από το Streamlabs, προσφέροντας σε streamers τη δυνατότητα διαμόρφωσης και εξατομίκευσης σε Twitch, YouTube και Facebook. Υποστηρίζεται επίσης τεχνολογία Blue VO!CE, με διασκεδαστικά φωνητικά εφέ όπως DJ Robot ή Helium Chipmunk, εργαλεία στούντιο όπως EQ, περιορισμό και αφαίρεση θορύβου εκπομπής της NVIDIA και δείγματα ήχου HD. Θα βρεις το Blue VO!CE στο Logitech G HUB.

Όπως όλα τα προϊόντα της Logitech G, η συλλογή είναι πιστοποιημένα ουδέτερη ως προς τον άνθρακα με ανακυκλωμένο περιεχόμενο συσκευασιών και χάρτινη συσκευασία από δάση FSC TM-certified. Όποιο και να είναι το φύλο, ή οι αγαπημένες σου δραστηριότητες, η σειρά Aurora σου λέει “come out and play”.

Μάθε περισσότερα για τη συλλογή εδώ.

Μπορείς επίσης να αγοράσεις τα προϊόντα της συλλογής εδώ.