Ήξερες ότι υπάρχει ένα «έξυπνο» ρολόι σε προσιτή τιμή, που μπορεί να σου σώσει τη ζωή;

Ήξερες ότι υπάρχει ένα «έξυπνο» ρολόι σε προσιτή τιμή, που μπορεί να σου σώσει τη ζωή;

Για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις μία καθημερινότητα γεμάτη ευεξία.

Τους βλέπεις παντού γύρω σου. Άνθρωποι να τρέχουν στο πάρκο, τσεκάροντας εν κινήσει το smartwatch τους, ο μικρός αδερφός σου που δεν χάνει ευκαιρία να φιγουράρει τον αριθμό των βημάτων που συμπλήρωσε μέσα στη μέρα, δείχνοντάς σου το εντυπωσιακό καντράν στον καρπό του. Όλοι αυτοί σε κάνουν να αναρωτιέσαι, μήπως ήρθε η ώρα να στολίσεις και εσύ το χέρι σου με έναν έξυπνο «σύμμαχο», ο οποίος θα αλλάξει την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο;

Πώς θα είσαι σίγουρη όμως, ότι θα κάνεις τη σωστή επιλογή, ανάμεσα από τα χιλιάδες μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά; Κι όμως, λαμβάνοντας υπόψη σου ποιο wearable μπορεί να ανταποκριθεί και να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής σου, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις τον high tech «σύμμαχο», ο οποίος αξίζει να στολίζει το χέρι σου. Και αν υπάρχει ένα smartwatch που είναι ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες, όπως εσύ, τότε αυτό ανήκει στην οικογένεια της Apple και πιο συγκεκριμένα, στη νέα γενιά Apple Watch, που διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, τις δυνατότητες και το κομψό design.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με προτάσεις, εμπνευσμένη από τα νέα Apple Watch, η οποία θα σε οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή wearable, σύμφωνα με τις ανάγκες που παρουσιάζει η καθημερινότητά σου.

Για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις μία καθημερινότητα γεμάτη ευεξία

Αν έχεις διαμορφώσει έναν τρόπο ζωής που ενισχύει καθημερινά την ευεξία σου, τότε χρειάζεσαι ένα wearable που θα συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια, παρέχοντάς σου αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν στην υγεία και τη λειτουργία του οργανισμού σου εν γένει.

Για παράδειγμα, η μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα, η ανίχνευση των διαταραχών στον καρδιακό ρυθμό, το ηλεκτροκαρδιογράφημα και η μέτρηση της θερμοκρασίας με σκοπό την καλύτερη παρακολούθηση της περιόδου σου, είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και μπορείς να τις βρεις στο Apple Watch Series 8, ένα πολύ ανθεκτικό, «έξυπνο» ρολόι που είναι εξοπλισμένο με μία Always-On οθόνη Retina, η οποία σου προσφέρει μία καθαρή και ευκρινή θέαση.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς το κολύμπι και λείπεις αρκετές ώρες από το σπίτι, καθώς μπορεί να φτάσει έως και 50 μέτρα βάθος σε νερό, ενώ χάρη στη λειτουργία Low Power Mode διαθέτει τουλάχιστον 36 ώρες αυτονομίας. Μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον νέο σου «σύμμαχο», πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε κάποιον εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή Apple της iSquare.

Για εσένα που θέλεις ένα κίνητρο να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση

Όσο και αν απολαμβάνεις τις προπονήσεις σου, υπάρχουν μερικές μέρες που χρειάζεσαι ένα κίνητρο, κάποιον να σε παρακινήσει να εγκαταλείψεις την άνεση του καναπέ σου προς όφελος της φυσικής σου κατάστασης. Και αυτό είναι το δύσκολο… λειτούργημα που αναλαμβάνει το Apple Watch SE, εφόσον αποφασίσεις να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Πρόκειται για ένα Apple Watch που διαθέτει βασικές λειτουργίες υγείας, όπως η μέτρηση του οξυγόνου και του καρδιακού ρυθμού, ενώ μέσα από προηγμένες μετρήσεις και λειτουργίες άσκησης, σου δίνει κίνητρα να παραμένεις δραστήρια.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο wearable περιλαμβάνει πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, αλτίμετρο, γυροσκόπιο και δυνατότητα εντοπισμού πτώσης, ενώ σε περίπτωση που εμπλακείς σε κάποιο τροχαίο ατύχημα, χάρη στην τεχνολογία ανίχνευσης σύγκρουσης, η συσκευή εμφανίζει ειδοποίηση επείγουσας κλήσης και στη συνέχεια, πραγματοποιεί αυτόματα κλήση προς τα επείγοντα, έπειτα από 20 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, το Apple Watch όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα ζωής σου σε βάθος χρόνου, μέσω της σωματικής άσκησης, αλλά είναι κοντά σου, όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Extra tip: Η λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης είναι διαθέσιμη σε όλα τα νέα μοντέλα Apple Watch, ενώ η αποτελεσματικότητά της έχει αποδειχθεί μέσα από πραγματικές μαρτυρίες χρηστών που τους έσωσε τη ζωή. Οι μαρτυρίες παρουσιάστηκαν στο φετινό event της Apple.

Για εσένα που θέλεις η καθημερινότητα να είναι μία διαρκής περιπέτεια

Τα Σαββατοκύριακα συνήθως πραγματοποιείς φυσιολατρικές πεζοπορίες σε ορεινούς προορισμούς; Μήπως οι καταδύσεις είναι η μεγάλη σου αγάπη; Κάθε ταξίδι για εσένα είναι και μία ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα τολμηρό extreme sport; Τότε χρειάζεσαι ένα wearable που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του active lifestyle σου, δηλαδή ένα «έξυπνο» ρολόι όπως το Apple Watch Ultra, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, άμεσα.

Το συγκεκριμένο Apple Watch έχει μοναδική αντοχή, καθώς είναι εξοπλισμένο με κάσα τιτανίου 49mm αεροδιαστημικής ποιότητας, φτάνει έως και 100 μέτρα βάθος στο νερό, ενώ έχει ασύλληπτη αντοχή στη διάβρωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ακριβείας GPS διπλής συχνότητας και μία ανεπανάληπτη διάρκεια μπαταρίας που με τη ρύθμιση χαμηλής κατανάλωσης φτάνει τις 36 ώρες, οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη πως δεν θα σε εγκαταλείψει, τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο.

Αν θέλεις να προσθέσεις, λοιπόν, ένα κομψό και προηγμένο wearable στον καρπό σου, τότε ένα από τα νέα μοντέλα Apple Watch, τα οποία κυκλοφορούν σε τρεις λαμπερές αποχρώσεις, Silver, Midnight και Starlight, είναι ό,τι χρειάζεσαι. Εκτός από το Apple Watch Ultra, τα υπόλοιπα μοντέλα, Apple Watch Series 8 και Apple Watch SE μπορείς να τα ανακαλύψεις μέσα από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι νέες σειρές Apple Watch είναι διαθέσιμες από τα 319 ευρώ στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Media Markt, Electronet, You.gr, Document και iSystem.