Το καλύτερο gadget για το iPad σας

Το καλύτερο gadget για το iPad σας

Γιατί και το διασημότερο gadget στην αγορά, χρειάζεται το gadget του.

Μπορεί το iPad (1,2,3, όποιο θέλετε) να είναι, ίσως, ότι καλύτερο και πιο «cool» έχει βγει μέχρι σήμερα σε gadget, όσο όμως κι αν το θαυμάζουμε πρέπει να του αναγνωρίσουμε κάτι. Το να γράφεις σε iPad είναι κάπως δύσκολο και σίγουρα άβολο, ειδικά όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια στα κανονικά πληκτρολόγια και όχι στα εικονικά.

Γι' αυτό και το Adonit Writer έρχεται για να κλέψει τη δόξα από το iPad τουλάχιστον ως βοηθός του.

Πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο με λειτουργία Bluetooth και ενσωματωμένη βάση, το οποίο συνδέεται με το iPad και το μετατρέπει σε laptop –ή, σωστότερα, σε Macbook.
Το πληκτρολόγιο διαθέτει μαγνητικές ταινίες μέσα στις οποίες γλιστρά η οθόνη του iPad, και οι οποίες προσφέρουν τέλεια σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ το σώμα αλουμινίου του πληκτρολογίου και ο σχεδιασμός του, σας επιτρέπουν να πληκτρολογείτε με άνεση και ταχύτητα.

Επίσης, το Adonit Writer αναγνωρίζει πότε δεν χρειάζεται να είναι σε λειτουργία και ξεκινά αυτόματα την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, ώστε να είναι διαθέσιμο για την επόμενη χρήση του. Ένας ειδικός σηματοδότης LED σας ενημερώνει για το πότε η μπαταρία είναι γεμάτη και πότε χρειάζεται αλλαγή.

Με λίγα λόγια, συμπληρώνει το iPad στον μοναδικό τομέα που υστερεί. Στη ταχύτητα και την άνεση που προσφέρει η γραφή στο πληκτρολόγιο, σε αντίθεση με τη γραφή σε οθόνη αφής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την παρουσίασή του και κάντε την αγορά σας από το amazon.com