Black Friday: Ένας οδηγός αγορών και hot προσφορών για εσένα που είναι μία γνήσια tech lover

Black Friday: Ένας οδηγός αγορών και hot προσφορών για εσένα που είναι μία γνήσια tech lover

Αν είσαι μία ορκισμένη tech lover και θέλεις να έχεις για «συμμάχους» στην καθημερινότητα τα πιο high tech gadget, σίγουρα περιμένεις πώς και πώς τη φετινή Black Friday.

Όχι μόνο επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με τις πιο προηγμένες συσκευές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά, αλλά κυρίως επειδή σου επιτρέπει να βάλεις αρκετά «τσεκ» στη wishlist σου, χωρίς να ξεπεράσεις το budget που επιθυμείς να διαθέσεις.

Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως έχεις πραγματοποιήσει μία καλή έρευνα αγοράς, πριν την έναρξη της μεγάλης γιορτής των προσφορών, μία έρευνα η οποία θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις ποια είναι τα smartphone, τα wearable, τα ακουστικά και τα tablet που αξίζουν την προσοχή σου. Ωστόσο, αν δεν έχεις τον ελεύθερο χρόνο που απαιτεί αυτή η -ομολογουμένως χρονοβόρα- διαδικασία, εμείς έχουμε ετοιμάσει για εσένα έναν ενημερωμένο οδηγό αγορών, ο οποίος περιλαμβάνει τις πιο hot Black Friday προσφορές!

Μέσα από τη λίστα που ακολουθεί, θα ανακαλύψεις τα αξιόπιστα gadget που θα σου προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής και μία πιο άνετη, εύκολη καθημερινότητα, δηλαδή της συσκευές της HUAWEI που είναι ειδικά σχεδιασμένες για μία πολυάσχολη και δραστήρια tech lover, όπως εσύ!

«Βυθίσου» σε μία καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, όπου και αν βρίσκεσαι

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως η ζωή σου μετατρέπεται σε ταινία και εσύ σε πρωταγωνίστρια; Πώς θα σου φαινόταν αν αυτές τις μαγικές στιγμές, μπορούσες να επιλέξεις το soundtrack που θα τις «έντυνε» μουσικά; Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες πάντα και παντού, σε κάθε σου βήμα, να απολάμβανες την αγαπημένη σου μουσική, μέσα από μία καθηλωτική εμπειρία ακρόασης; Αν η σκέψη και μόνο σε ενθουσιάζει, να ξέρεις πως τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν τα χαρακτηριστικά για να κάνουν αυτό το σενάριο πραγματικότητα. Τα συγκεκριμένα ακουστικά διαθέτουν έναν κομψό, εργονομικό σχεδιασμό, ενεργό noise cancellation και σου προσφέρουν έως και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Μάλιστα, χάρη στην τεχνολογία μείωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν και ξεχωρίζουν τη φωνή σου με απόλυτη ακρίβεια, ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε ένα πολύ θορυβώδες περιβάλλον, όπως το βαγόνι του τρένου ή το γραφείο, μόνο με 59€.

Ένας high tech «σύμμαχος» που προστατεύει κάθε στιγμή την υγεία της καρδιάς σου

Θέλεις να έχεις κάθε στιγμή τον απόλυτο έλεγχο της υγείας σου στα χέρια σου; Τότε να ξέρεις πως αξίζει να επενδύσεις σε ένα καινοτόμο wearable, το οποίο με τις προηγμένες λειτουργίες του θα παρακολουθεί την υγεία της καρδιάς σου, δηλαδή του πιο πολύτιμου και ακούραστου «εργάτη» του οργανισμού σου. Αυτήν τη δυνατότητα σου δίνει η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG που μπορείς να βρεις στη σειρά HUAWEI WATCH GT 3 Pro, η οποία διαθέτει δύο κομψά και ανθεκτικά smartwatch για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου, δηλαδή το Titanium και το Ceramic. Ωστόσο, οι δυνατότητες της συγκεκριμένης σειράς δεν περιορίζονται μόνο στο ηλεκτροκαρδιογράφημα ECG με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο καταγράφει με ακρίβεια την καρδιακή λειτουργία και τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα σου, καθώς σου προσφέρει λειτουργίες που βελτιώνουν τις προπονήσεις, τις συνήθειες και τη φυσική σου κατάσταση, ενώ σου επιτρέπει να παρακολουθείς τον καρδιακό σου παλμό, τον ύπνο, το SpO2 και τα επίπεδα του στρες στον οργανισμό σου. Εν όψει Black Friday μπορείτε να τα βρείτε με όφελος έως και 100€!

Ένα στυλάτο και ανθεκτικό αξεσουάρ που θα γίνει ο personal coach που χρειάζεσαι

Οι προπονήσεις σου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της πολυάσχολης καθημερινότητάς σου; Θέλεις να δοκιμάζεις διαφορετικά είδη σωματικής άσκησης, για να γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου; Αν οι απαντήσεις σου ήταν θετικές, τότε αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου με αφορμή τη φετινή Black Friday, το προηγμένο HUAWEI WATCH GT 3, ένα wearable που περιλαμβάνει πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης και είναι διαθέσιμο στη φετινή Black Friday. Πρόκειται για ένα high tech αξεσουάρ με εκλεπτυσμένη εμφάνιση και απλό σχεδιασμό, το οποίο συνδυάζει το sport look με το business casual, ενώ σου παρέχει μία ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2, μία ακριβή καταγραφή των καρδιακών παλμών και κυρίως, μία εξαιρετική διάρκειας ζωής της μπαταρίας που φτάνει έως δύο εβδομάδες. Με λίγα λόγια, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις την πιο fit εκδοχή σου.

Ένα εξαιρετικά λεπτό wearable που θα μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού σου

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με πολύ γρήγορους ρυθμούς, το smartphone σου είναι το εργαλείο που σου επιτρέπει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι απαραίτητα ένα wearable, το οποίο θα σου δίνει άμεσα πρόσβαση στις πιο βασικές λειτουργίες του κινητού σου, όπως τις κλήσεις και τα μηνύματα, ενώ συγχρόνως, θα σε βοηθά να βελτιώσεις τις προπονήσεις σου. Κάτι τέτοιο κάνει και το «έξυπνο» ρολόι, HUAWEI Band 7, το οποίο έχει μία εξαιρετικά λεπτή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση, πραγματοποιεί αυτόματη μέτρηση του οξυγόνου και διαθέτει 98 λειτουργίες προπόνησης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για μία επένδυση, η οποία σε βάθος χρόνου θα μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού σου, ένα gadget που δεν θα θέλεις να βγάλεις στιγμή από πάνω σου και είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS μόνο με 49€.

Ένα «έξυπνο» ρολόι που ανταποκρίνεται απόλυτα στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σου

Μήπως ψάχνεις ένα smartwatch που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου; Θέλεις έναν «σύμμαχο» με ισχυρή μπαταρία, ο οποίος δεν θα σου «τρώει» πολύτιμο χρόνο μέχρι να πραγματοποιήσει μία φόρτιση; Τότε στη φετινή Black Friday πρέπει να κάνεις δικό σου το HUAWEI Watch Fit σε εκπληκτική τιμή. Πρόκειται για ένα μοντέρνο wearable, το οποίο ταιριάζει άψογα με σπορ και casual εμφανίσεις, ενώ σου προσφέρει ένα 24ωρο χρήσης με μία φόρτιση των 5 λεπτών. Επιπλέον, υποστηρίζει 12 είδη προπόνησης, 44 ασκήσεις, 24ωρη παρακολούθηση της υγείας σου και πολλαπλές λειτουργίες, οι οποίες θα σε βοηθούν καθημερινά να οργανώνεις τη μέρα σου, εύκολα και γρήγορα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως οι παραπάνω επιλογές είναι μόνο μερικά από τα smartwatch της HUAWEI που μπορείς να αποκτήσεις σε πολύ προνομιακή τιμή, με αφορμή τη φετινή Black Friday. Ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα brand που διαθέτει μία σπουδαία παράδοση στα wearable, σου προσφέρει μερικά ακόμη μοντέλα που αξίζουν μία θέση στον καρπό σου, όπως τα περίτεχνα HUAWEI WATCH GT 2 και GT 2 Pro, τα οποία μπορείς να βρεις σε μία μοναδική τιμή, έως και 100 ευρώ κάτω από την αρχική τους, το άνετο και πρακτικό HUAWEI WATCH GT RUNNER, καθώς και το σούπερ στυλάτο HUAWEI WATCH FIT 2.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Η Black Friday πλησιάζει και είναι η μεγάλη ευκαιρία που ζητούσες για να αποκτήσεις τα πιο προηγμένα gadget της HUAWEI, στις πιο προνομιακές τιμές. Σε όποια συσκευή και αν αποφασίσεις να επενδύσεις το budget σου φέτος, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις πραγματοποιήσεις μία αξιόπιστη και έξυπνη αγορά, η οποία θα βελτιώσει και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου, με τον πιο high tech τρόπο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.