Christmas Gift Finder: Ο απόλυτος «οδηγός» αγοράς για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Christmas Gift Finder: Ο απόλυτος «οδηγός» αγοράς για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Αυτά τα Χριστούγεννα βρες τα καλύτερα δώρα για κάθε προσωπικότητα στον Κωτσόβολο.

Πέρα από λάμψη, χρώματα και ιδιαίτερους στολισμούς, τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των ευχών και των δώρων. Δώρα για εμάς και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, έτσι ώστε να αρχίσει όμορφα και δυναμικά η νέα χρονιά. Κάπως έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση, η λίστα των δώρων μου στα αγαπημένα μου πρόσωπα ήταν έτοιμη και το μόνο που έλειπε ήταν να βρω δώρα τεχνολογίας για όλους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Για ακόμη μία χρονιά φυσικά, ήθελα να βάλω τα δυνατά μου, επιλέγοντας τα δώρα εκείνα που θα τους ενθουσίαζαν αυτές τις γιορτές. Και για εσένα που αναρωτιέσαι αν τα βρήκα εύκολα, σε διαβεβαιώνω ότι το Christmas shopping για τα δώρα των δικών μου, εξελίχθηκε σε μία άνετη και ευχάριστη διαδικασία, μιας και ανακάλυψα το απόλυτο Christmas Gift Finder, χωρίς να χρειαστεί να διανύσω χιλιόμετρα. Πώς; Χάρη στον χριστουγεννιάτικο «οδηγό» αγοράς που βρήκα στο site του Κωτσόβολου.

Αν αναρωτιέσαι ποιο ακριβώς ήταν το «μυστικό» της επιτυχίας μου για την αναζήτηση των τέλειων δώρων, η απάντηση κρύβεται στη σωστή κατηγοριοποίηση των αγαπημένων μου, ανάλογα με την προσωπικότητά τους. Ναι, αγαπητή Queenette, το πρώτο «βήμα» που έκανα φέτος, πριν αρχίσω να γεμίζω τη wishlist μου, ούσα αντιμέτωπη με αμέτρητες επιλογές, ήταν να κατηγοριοποιήσω τις ανάγκες και τα «θέλω» των αγαπημένων μου, ώστε τα δώρα που θα δώσω στον καθέναν τους ξεχωριστά, να είναι εύχρηστα, ιδιαίτερα και ακριβώς ό,τι χρειάζονται. Δεν σου κρύβω πως η ιδέα προέκυψε από το Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου, που ήξερε πώς να χωρίσει τις ανάγκες των αγαπημένων μου σε συγκεκριμένες κατηγορίες, καλύτερα από εμένα. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να αντλήσεις και εσύ έμπνευση και να εκπλήξεις τους δικούς σου με τα πιο προσωπικά δώρα!

#1 Για εκείνη που «ζει υγιεινά»

Μήπως το πρώτο δώρο που σου έρχεται στο μυαλό αφορά στην πιο fit φίλη της παρέας; Εκείνη που δεν χάνει προπόνηση, ακόμη και μετά από ένα απαιτητικό 8ωρο στη δουλειά, που προτιμάει να βάλει στο πρόγραμμά της «jogging στο βουνό» από brunch και chit-chat με τις κολλητές και δεν βρίσκει ποτέ στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας της λιχουδιές; Εάν η απάντηση είναι θετική, τότε σου έχω ευχάριστα νέα, μιας και υπάρχει ειδική κατηγορία για εκείνη στο Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου.

Θα την βρεις, ως εκείνη την αγαπημένη σου περσόνα που «ζει υγιεινά»! Πίστεψέ με, είτε επιλέξεις ένα smartwatch, είτε ένα ελλειπτικό μηχάνημα ή ένα διασκεδαστικό εργαλείο για να τονώσει όλο της το σώμα θα σε ευγνωμονεί για όλη την υπόλοιπη χρονιά.

#2 Για εκείνον που «έχει κατοικίδιο»

Εάν έχεις κατοικίδιο εσύ η ίδια ή έχεις κάποιον πολύ κοντινό σου φίλο, τον σύντροφό σου ή τον αδερφό σου, που έχει ένα μικρό χνουδωτό σκυλάκι ή ένα γουργουριστό γατάκι στο σπίτι, γνωρίζεις από «πρώτο χέρι» ότι κάθε gadget που αφορά σε αυτό θα τον ενθουσιάσει. Τι θα έλεγες λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα να κάνεις ένα δώρο που μέχρι και ο Άγιος Βασίλης δεν θα το είχε σκεφτεί; Είναι σίγουρο πως στο Christmas Gift Finder θα βρεις αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις!

Βούρτσα με σκληρές τρίχες από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο βούρτσισμα, ασύρματη εξωτερική κάμερα ασφαλείας ή μία smart συσκευή, που προσφέρει συνεχώς, φιλτραρισμένο και καθαρό νερό στους τετράποδους φίλους σου. Όποια και εάν είναι η δική σου επιλογή, τόσο ο τετράποδος φίλος σου όσο και ο κηδεμόνας του θα τη λατρέψουν. Ετοιμάσου για ατελείωτες αγκαλιές και χάδια με την πρώτη ευκαιρία!

#3 Για εκείνη που «φροντίζει τον εαυτό της»

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που γνωρίζεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, αυτός είναι σίγουρα η κολλητή σου φίλη! Είναι εκείνη μαζί με την οποία μοιράστηκες όμορφες αναμνήσεις, αλλά και όσα απρόοπτα ήρθαν στον δρόμο σας, κατά καιρούς. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, θα αναπολήσετε μαζί τις πιο δυνατές και ξεχωριστές σας στιγμές, ενώ από το γιορτινό πρόγραμμα δεν θα λείπει και το καθιερωμένο Secret Santa ραντεβού για την ανταλλαγή των δώρων σας, που σίγουρα θα φέρει στην επιφάνεια το ερώτημα «πόσο καλά γνωρίζεις τελικά την καλύτερή σου φίλη;».

Μια γνωστή παροιμία λέει «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» και πού αλλού θα μπορούσες να αναζητήσεις την πιο κατάλληλη επιλογή δώρου για εκείνη, αν όχι σε υπηρεσίες, προϊόντα και μυστικά ομορφιάς, που σε γεμίζουν με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα… και φυσικά αποτελούν και τη δική σου μεγάλη αδυναμία! Στο Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου λοιπόν, θα ανακαλύψεις προτάσεις δώρων που κάθε φίλη σου εύχεται να της προσφέρεις φέτος!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η χαρά του να προσφέρεις δώρα τεχνολογίας στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα, γίνεται ακόμη πιο προσωπική, αφού ο Κωτσόβολος σου δίνει την ευκαιρία να βρεις δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες τους. Είναι party animal, είναι «σπιτόγατος», θέλει όλα να γυαλίζουν, ή μήπως πιάνουν τα χέρια του; Όποια και εάν είναι η προσωπικότητα του, αυτές τις γιορτές θα λάβει το καλύτερο δώρο από εσένα, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο Christmas Gift Finder του Κωτσόβολου και να αφήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων να μοιράσει χαρά σε όλους!