Ένα τρανζιστοράκι με 4G

Ένα τρανζιστοράκι με 4G

Γιατί όσο κι αν εξελίσσεται η τεχνολογία, η ρετρομανία θα είναι εκεί να τη περιμένει στη γωνία.

Βρείτε μου έναν άνθρωπο που αν του δώσουν iPhone θα πει όχι. Ακόμα και οι τελευταίοι που πάνε κόντρα στην Apple, αν είχαν την οικονομική ευχέρεια να πάρουν ένα iPhone ή τους προσέφεραν ένα, θα το άρπαζαν με τη πρώτη. Τώρα βρείτε μου άλλον έναν που να μην αγαπά το ρετρό στυλ, ακόμα κι αν είναι gadget-άκιας. Που να μην νιώθει όμορφα και «ζεστά» στη θέα ενός παλιού, κλασικού τρανζίστορ και να μην τον λυγίζει η γοητεία του.

Αν ανήκετε στη παραπάνω κατηγορία και δεν αποτελείτε τη μηδαμινή εξαίρεση, το gadget που έχουμε να σας προτείνουμε σήμερα θα σας ξετρελάνει.

Πρόκειται για μια υπέροχη θήκη για iPhone 4G, η οποία έχει την εμφάνιση ενός ρετρό τρανζίστορ σε απαλό teal χρώμα, περίπου σαν αυτό που είχε ο παππού σας πριν 40 χρόνια και άκουγε τις ειδήσεις της ελληνικής ραδιοφωνίας. Μπαίνει εύκολα στο iPhone σας και του δίνει μια παλιακή γοητεία που το μεταμορφώνει σε ένα εντυπωσιακό gadget, σίγουρα από άλλη εποχή. Δυστυχώς, ωστόσο, στη συσκευασία της θήκης δεν περιλαμβάνεται και το τηλέφωνο. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.

Μπορείτε να το αποκτήσετε από το www.polyvore.com