Το πιο όμορφο ενυδρείο για το σπίτι

Το πιο όμορφο ενυδρείο για το σπίτι

Μπορεί να είναι μια πολυτέλεια στους καιρούς που ζούμε, αλλά και τα ψαράκια σας έχουν ψυχή –και το design του σπιτιού σας, φυσικά.

Το να έχεις ένα ενυδρείο μέσα στο σπίτι είναι κάτι που οι περισσότεροι μπορούν να αντέξουν, είτε ζωόφιλοι που θέλουν ένα κατοικίδιο χωρίς πολλές υποχρεώσεις, είτε γονείς που του έχει πιάσει πονοκέφαλος από τη γκρίνια των παιδιών τους για ένα ζωάκι. Και, ας το παραδεχτούμε, ένα ενυδρείο μέσα στο σπίτι κάνει τον χώρο πιο «cool», όπως και να το κάνουμε. Γι' αυτό και το BiOrb Life Aquarium είναι ότι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε.

Τα ενυδρεία είναι σαν ένα μικρό υποβρύχιο σύμπαν το οποίο δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στο γραφείο. Είτε σας αρέσει είτε όχι, ξέρετε πως είναι αδύνατο να σταματήσεις να χαζεύεις ένα ενυδρείο από τη στιγμή που τα μάτια σου θα πέσουν πάνω του. Δεν είναι τυχαίο πως το «Ψάχνοντας τον Νέμο» έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, άλλωστε.

Το BiOrb Life Aquarium δεν είναι μόνο ένα ενυδρείο, αλλά και ένα μοντέρνο και κομψό διακοσμητικό αντικείμενο. Είναι φτιαγμένο από «κρυστάλλινο», διάφανο ακρυλικό, το οποίο είναι πιο ασφαλές και δυνατό από το γυαλί, με μια διάφανη επίστρωση από λαμπερό ακρυλικό χρώμα. Ένα ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος αποτελούμενο από 5 μέρη κρατά καθαρό το εσωτερικό, και λειτουργεί με εξοπλισμό χαμηλής τάσης. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία, μαζί με μια φωτεινή λυχνία LED η οποία λειτουργεί αυτόματα όλο το 24ωρο σε φυσικό κύκλο φωτός.

Μόλις το εγκαταστήσετε, λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια βόλτα στο κοντινότερο μαγαζί με ψαράκια, και να φτιάξετε τον δικό σας υποβρύχιο κόσμο μέσα στους τοίχους του σπιτιού σας.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.