Το μαγικό ραβδάκι της γεύσης

Το μαγικό ραβδάκι της γεύσης

Βάλτε λίγο αλατοπίπερο στα φαγητά αλλά και στη καθημερινότητά σας, με μαγικό τρόπο.

Ο Harry Potter και τα βιβλία/ταινίες του μας έχουν κάνει μεγάλο κακό, αφού πλέον όλοι σκεφτόμαστε πως θα ήταν η ζωή μας αν είχαμε ένα μαγικό ραβδί με το οποίο θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε γύρω μας κατά βούληση.

Παρότι αυτή η επιλογή κινείται στα πλαίσια του φανταστικού, υπάρχει μια άλλη που μας επιτρέπει να μετατρέψουμε το φαγητό μας από άνοστο σε γευστικό, με το κούνημα ενός μαγικού ραβδιού. Για την ακρίβεια, δύο μαγικών ραβδιών.

Όχι, δυστυχώς τα συγκεκριμένα ραβδιά δεν περιέχουν φτερά από φοίνικες ή τρίχες από μονόκερους μέσα τους, περιέχουν όμως κάτι πιο πρακτικό και νόστιμο. Αλάτι και πιπέρι.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σετ αλατοπίπερου, το οποίο έχει τη μορφή μαγικού ραβδιού, ακριβώς σαν αυτά με το αστεράκι στη κορυφή που κυκλοφορούσαν παλιά σαν παιχνίδια, και θα δώσει μια ιδιαίτερη, πιο "μαγική" πινελιά στο τραπέζι σας αλλά και στα φαγητά σας.

Τα Salt+Magic Shakers είναι κατασκευασμένα από λαμπερό πλαστικό, υψηλής ποιότητας και υγιεινής, κυκλοφορούν σε λευκό και μαύρο χρώμα, αντίστοιχα, και μπορεί να μην κάνουν τρομερά μαγικά κόλπα, σίγουρα όμως θα μπορέσουν να δώσουν αυτό το "κάτι παραπάνω" στη γεύση του φαγητού σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό κούνημα του χεριού σας. Δεν είναι κακό να νιώθεις μάγος που και που, έτσι;

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το amazon.com