Battle of S: Μία high-tech αναμέτρηση που μας συστήνει την επική πλευρά του gaming

Battle of S: Μία high-tech αναμέτρηση που μας συστήνει την επική πλευρά του gaming

Mobile gaming. Μία επιλογή διασκέδασης που καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς του gaming και κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Το θέμα είναι, βέβαια, το εξής: Τι είναι αυτό που κάνει το mobile gaming τόσο συναρπαστικό ή για την ακρίβεια, ποιες είναι οι τεχνολογίες που δίνουν στο mobile gaming μία πιο premium διάσταση;

Ψάχνοντας το ιδανικό smartphone για mobile gaming

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, το Galaxy S23 Ultra ξεχώρισε , όχι μόνο λόγω του ιδιαίτερα κομψού σχεδιασμού, της ανθεκτικότητάς του και των φωτογραφικών του features, αλλά και χάρη στην απόδοσή του. Εκείνη που ανοίγει τον δρόμο για το μέλλον του mobile gaming.

Αλήθεια όμως, με ποιον τρόπο το Galaxy S23 Ultra εξελίσσει το mobile gaming, δημιουργώντας τις βάσεις για πιο αναβαθμισμένες και απρόσκοπτες gaming εμπειρίες;

Πήραμε το Galaxy S23 Ultra στα χέρια μας και τεστάραμε τα features και τις gaming τεχνολογίες του στην Battle of S, μία σειρά από gaming, high-tech αναμετρήσεις στις οποίες είδαμε και γνωρίσαμε από «πρώτο χέρι» τα νέα χαρακτηριστικά.

Picture1.jpg

Μία ξεχωριστή και premium mobile gaming «μάχη»

Η Battle of S ξεκίνησε με τον δημοσιογράφο τεχνολογίας, Δημήτρη Μαλλά, να αναμετράται με την chief editor του Queen.gr, Κατερίνα Πατούλια, στο παιχνίδι αγώνων Wreckfest®.

Μία Silky & Tough Mom και ένας specTechcular λάτρης της τεχνολογίας, έχοντας και οι δυο στα χέρια τους το Galaxy S23 Ultra, έζησαν τον αγώνα, ένιωσαν την ταχύτητα και πήραν μία «γεύση» από το τι σημαίνει mobile gaming εν έτει 2023. Και μπορεί τα gaming background των δύο players να διέφεραν σημαντικά όμως, και οι δύο κατάφεραν να ανταποκριθούν και δη, να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τα features του νέου αυτού smartphone.

Διάβασε το υπόλοιπο άρθρο στο CNN Greece