Life’s Good: Γιατί τελικά αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, αρκεί να είσαι αισιόδοξη!

Life’s Good: Γιατί τελικά αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, αρκεί να είσαι αισιόδοξη!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αισθάνεσαι down κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας, ακολούθησε τη συμβουλή μας και βρες το κίνητρο που θα σε ωθήσει να ανακαλύψεις τη θετική πλευρά της ζωής.

Σε μία καθημερινότητα με απρόοπτα, αναποδιές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, που πολλές φορές τρέχει πιο γρήγορα από εσένα, δεν είναι πάντα εύκολο να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Όμως, το να είσαι αισιόδοξη είναι η μόνη σου επιλογή, αν θέλεις να θέσεις τις βάσεις για μία καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον.

Βλέπεις, στο τέλος της ημέρας ο μοναδικός σου «σύμμαχος» για να ξεπερνάς τα εμπόδια, να βάζεις τέλος στα bad vibes και να κοιτάς μόνο μπροστά είναι ένας: Η σκέψη πως life’s good, ό,τι και αν φέρει στον δρόμο σου.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αισθάνεσαι down κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας, ακολούθησε τη συμβουλή μας και βρες το κίνητρο που θα σε ωθήσει να ανακαλύψεις τη θετική πλευρά της ζωής. Και δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για να το βρεις. Από ένα χαμογελαστό πρόσωπο μέχρι μία ζεστή αγκαλιά στον καναπέ σου. Αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις ότι έχεις αρκετούς λόγους για να αισθάνεσαι αισιόδοξη -και αν είδες πρόσφατα τη νέα καμπάνια Life’s Good της LG, μπορείς να μας καταλάβεις!

image003.jpg

Βάζοντας την αισιοδοξία στην everyday routine σου

Τι σημαίνει Life’s Good και γιατί αξίζει την προσοχή σου; Στην πραγματικότητα δεν είναι απλώς δύο λέξεις, αλλά μία φιλοσοφία με πραγματική δύναμη και γεμάτη positive vibes. Και όσοι τολμούν να πιστέψουν σε αυτήν, είναι άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Τα καλά νέα είναι πως η αισιοδοξία είναι επίκτητη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει τρόπος να «εκπαιδεύσουμε» τον εγκέφαλό μας να σκέφτεται θετικά και αισιόδοξα, μέσα από χαρούμενες ειδήσεις, ευχάριστες εικόνες και όμορφα συναισθήματα. Όπως είχε πει και ο Πάουλο Κοέλιο, άλλωστε, «στο τέλος όλα πάνε καλά» και «αν δεν πάνε καλά, σημαίνει πως δεν είναι το τέλος».

Τώρα θα μου πεις, πόσο εύκολο είναι τελικά να χαμογελάμε μέσα στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να αναμένουμε ένα happy ending; Αρκεί να θυμόμαστε πως οι λόγοι για να σκεφτόμαστε αισιόδοξα καθημερινά, είναι πολλοί και σημαντικοί. Και αν δεν βρίσκεις ακόμη την έμπνευση να νιώσεις τα positive vibes, τι λες να ρίξεις μια ματιά στη νέα, καμπάνια Life's Good της LG που έχει ως στόχο να συμπαρασύρει στον «κόσμο» της αισιοδοξίας καθέναν και καθεμιά από εμάς, όπου και αν βρίσκεται;

image005.jpg

Η LG κάνει τον κόσμο να χαμογελάει

Τι αξίζει να γνωρίζεις για τη νέα καμπάνια Life's Good; Μάθε πως με τη νέα στρατηγική της, η LG στοχεύει στην ενεργή επικοινωνία με όλους εμάς, ανεξαρτήτως ηλικίας και συνόρων. Μέσα από ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία, λοιπόν, τα βίντεο της LG παρουσιάζουν το «Πρόσωπο του Μέλλοντος», το χαμογελαστό πρόσωπο που σχηματίζεται από τα γράμματα «L» και «G», επιδεικνύοντας μια σειρά από διαφορετικά συναισθήματα.

Πρόκειται για το λογότυπο της εταιρείας που ζωντανεύει, εκτελώντας οκτώ μοναδικές κινήσεις, μεταξύ των οποίων γνέψιμο, περιστροφή και κλείσιμο του ματιού και χαρίζοντας σε όποιον το κοιτάξει ένα φιλικό χαμόγελο. Όλα αυτά χάρη στο χαρακτηριστικό, κόκκινο χρώμα της LG και σε μια νέα γραμματοσειρά για το σλόγκαν του brand, Life's Good, το οποίο θα χρησιμοποιείται ευρύτερα ως στοιχείο του brand στις συσκευασίες των προϊόντων.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε παρουσιάζοντας ψηφιακές διαφημίσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κτήρια-ορόσημα του κόσμου, όπως στο Burj Khalifa του Ντουμπάι, το ψηλότερο κτήριο του κόσμου, στον ουρανοξύστη Landmark 81 στο Βιετνάμ, στις ψηφιακές διαφημιστικές πινακίδες της εταιρείας στην Times Square της Νέας Υόρκης και μεταξύ άλλων, στο Piccadilly Circus του Λονδίνου. Και ο στόχος της είναι ένας: Να μας εμπνεύσει και να μας ενθαρρύνει, έτσι ώστε να προσεγγίζουμε καθημερινά τη ζωή, με μία πιο αισιόδοξη ματιά!

image007.jpg

Ό,τι χρειαζόμαστε σε μία καθημερινότητα που πολλές φορές χαρακτηρίζεται ως πιεστική ή αγχωτική, μπορεί να είναι τελικά κάποιον να είναι δίπλα μας και να μας υπενθυμίζει πως Life’s Good, όπως κάνει η «έξυπνη» εταιρεία λύσεων, LG. Ναι, δεν είναι πάντα εύκολο να το πιστέψουμε όμως, ένα χαμογελαστό πρόσωπο ή μία αισιόδοξη υπενθύμιση μπορεί να αρκεί για να μας δείξει πως ο «δρόμος» για μία καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο είναι στα χέρια μας. Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν, απλώς χαμογέλα σε όλα όσα σου επιφυλάσσει η ζωή και πού ξέρεις; Μπορεί να ανακαλύψεις πιο γρήγορα την ομορφιά της και να γίνεις και εσύ μέρος της Life’s Good φιλοσοφίας.