Αναβάθμισε την εμπειρία σου σε γραφείο και σπίτι με εργονομική καινοτομία από την Logitech

Αναβάθμισε την εμπειρία σου σε γραφείο και σπίτι με εργονομική καινοτομία από την Logitech

Πόσες μέρες μέσα στην εβδομάδα σου, τρέχεις με δουλειά γραφείου, κλήσεις Zoom, και στενά περιθώρια να παραδώσεις;

Σε έναν κόσμο όπου η ευελιξία είναι πλέον ανάγκη, η Logitech συνεχίζει να προσφέρει εργονομικές λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σου ευκολότερη. Καθώς ακόμα περιηγούμαστε στη νέα πραγματικότητα του υβριδικού εργασιακού περιβάλλοντος, η Logitech κατανοεί ότι είναι ουσιαστικής σημασίας να παραμένουμε άνετοι και συγκεντρωμένοι. Έτσι λοιπόν, η εταιρία σχεδίασε εργονομικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά. Μιλάμε συγκεκριμένα για το εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys και το κατακόρυφο εργονομικό ποντίκι Lift.

High_Resolution_JPG-Lift-Rose-LIFE-019.jpg

Εργονομία: Η ανάγκη της ώρας

Πόσες μέρες μέσα στην εβδομάδα σου, τρέχεις με δουλειά γραφείου, κλήσεις Zoom, και στενά περιθώρια να παραδώσεις;

Καθώς μία τεράστια μερίδα ανθρώπων περνούν περισσότερο χρόνο μπροστά από τους υπολογιστές τους, οι ανάγκες εργονομίας αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό. Μπορούμε πλέον να πούμε πως οι εργονομικές λύσεις έχουν γίνει αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.

Aσύρματο εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys της Logitech - Ένα life saving πληκτρολόγιο για τις πολλές ώρες πληκτρολόγησης που περνάς σε γραφείο και σπίτι. Αυτό το πληκτρολόγιο δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ανάγκη για άνεση και ευεξία στην καθημερινότητα, και τα καταφέρνει.

Το μοναδικό κυματοειδές σχήμα των Wave Keys τοποθετεί τα χέρια, τους καρπούς και τα αντιβράχια σε φυσική θέση πληκτρολόγησης, κάνοντας τις μαραθώνιες περιόδους πληκτρολόγησης, πολύ πιο ευχάριστες.

Ξέχνα τις άβολες γωνίες του καρπού ή τις άβολες στάσεις του σώματος. Το ενσωματωμένο μαλακό στήριγμα παλάμης προσφέρει την τέλεια στήριξη του καρπού καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την κόπωση του καρπού παρελθόν. Θα πληκτρολογείς με άνεση και στυλ.

Επιπλέον, η συμπαγής διάταξη του Wave Keys αλλά και το κλασσικό χρώμα γραφίτη σου προσφέρουν την ευελιξία να το ταιριάξεις σε πολλά σημεία στο σπίτι ή στο γραφείο.

Κατακόρυφο εργονομικό ποντίκι Lift - Ένα ασύρματο μοντέλο, με ευχάριστο, φυσικά διαμορφωμένο σχεδιασμό, ιδανικό για μικρά έως μεσαία χέρια και διαθέσιμο σε τρία χρώματα, ροζ, υπόλευκο και γραφίτη.

Ακόμα σημαντικότερο, σου επιτρέπει να αναπροσαρμόζεσαι σε μια πιο φυσική στάση αφού κατανοεί τις ανάγκες του χεριού σου, δίνοντας σου το ελεύθερο να χαλαρώσεις σε σπίτι ή εργασία καθώς και να είσαι παραγωγικός για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η Logitech κατανοεί ότι η ευεξία και η άνεσή είναι υψίστης σημασίας, ειδικά στον σημερινό ευέλικτο κόσμο εργασίας. Με το εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys και το κατακόρυφο εργονομικό ποντίκι Lift, η εταιρεία φέρνει την άνεση στο προσκήνιο του χώρου εργασίας σου.

Οι εργονομικές λύσεις που προσφέρει η Logitech είναι κάτι περισσότερο από απλά προϊόντα- είναι οι συνεργάτες σου στην προσπάθειά για μια πιο άνετη και συγκεντρωμένη εργάσιμη ημέρα.

Σε έναν κόσμο όπου όλες και όλοι μας παλεύουμε καθημερινά σε πολλά μέτωπα, με δουλειά από το σπίτι, διαδικτυακές συσκέψεις και στενές προθεσμίες για παράδοσή εργασιών, οι λύσεις της Logitech προσφέρουν παραγωγικότητά, άνεση και στυλ.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα και να αγοράσεις το εργονομικό πληκτρολόγιο Wave Keys εδώ

Μπορείς να μάθεις περισσότερα και να αγοράσεις το κατακόρυφο εργονομικό ποντίκι Lift εδώ

WaveKeys_KV_1_Carousel_f2.png