Οι πιο γλυκές αυτοκόλλητες σημειώσεις

Οι πιο γλυκές αυτοκόλλητες σημειώσεις

Ένα σημειωματάριο με post-it που θα «γλυκάνει» τη καθημερινότητά σας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του post-it και αυτό είναι γεγονός. Τα κλασικά κίτρινα, τετράγωνα χαρτάκια που κολλάνε (σχεδόν) παντού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είτε για σημειώσεις στο γραφείο, είτε για τη λίστα του super market, είτε απλώς για να σχεδιάζουμε πάνω τους ένα σκίτσο ή να γράφουμε μια ατάκα και να τα κολλάμε στην οθόνη του υπολογιστή για έμπνευση.

Δεν έχετε βαρεθεί όμως τα ίδια και τα ίδια κίτρινα, πράσινο, ροζ, γαλάζια χαρτάκια που βλέπετε μπροστά σας τόσα χρόνια τώρα; Πόσο πιο διασκεδαστικό θα ήταν αν αντί για το συνηθισμένο τους σχήμα είχαν τη μορφή ενός cupcake;

Τα 3D Cupcake Memo Pads είναι ακριβώς αυτό. Χαρτάκια post-it που έχουν τη μορφή ενός κανονικού cupcake και είναι χρωματισμένα και σχεδιασμένα ακριβώς όπως θα ήταν ένα πραγματικό cupcake. Ότι πιο χαριτωμένο μπορείτε να έχετε πάνω στο γραφείο σας για να σημειώνετε ότι χρειάζεστε, ακόμα κι αν αυτό είναι η υπενθύμιση για την κατάθεση της φορολογικής σας δήλωσης –τουλάχιστον έτσι δεν θα σας πιάνει κατάθλιψη κάθε φορά που θα τη βλέπετε.

Κάθε πακέτο περιέχει 150 χαρτάκια-cupcakes που υπόσχονται να κάνουν τις μέρες σας πιο χαρούμενες και «γλυκές» και μπορείτε να παραγγείλετε όσα θέλετε από το amazon.com.