Γιατί ένα πλυντήριο - στεγνωτήριο είναι η συσκευή που χρειάζεσαι εδώ και τώρα

Γιατί ένα πλυντήριο - στεγνωτήριο είναι η συσκευή που χρειάζεσαι εδώ και τώρα

Η τεχνολογία σήμερα έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να μπορείς να έχεις στο σπίτι σου ένα από τα σύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια LG, που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και την φροντίδα των ρούχων σου.

Κάθε ρούχο που επιλέγεις αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Το στυλ σου, άλλωστε, σε χαρακτηρίζει και θέλεις κάθε σου εμφάνιση να αποπνέει την εσωτερική σου λάμψη και κάθε σου στιγμή να είναι ένα statement look, όπου τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του.

Φυσικά, ο μόνος τρόπος για να το πετυχαίνεις αυτό καθημερινά, είναι όταν τα ρούχα σου δέχονται τη φροντίδα που χρειάζονται σχετικά με το πλύσιμο και το στέγνωμά τους. Κι αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν κουραστεί να ανοίγουν γεμάτες αγωνία το πλυντήριό τους μέχρι να διαπιστώσουν ότι τα ρούχα τους έχουν καθαρίσει χωρίς να έχουν καταστραφεί, ενώ τα ενοχλητικά σημάδια από τα μανταλάκια στο άπλωμα επίσης σε εκνευρίζουν, αυτό το άρθρο θα σου δείξει πως υπάρχει κι άλλος τρόπος. Η τεχνολογία σήμερα έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να μπορείς να έχεις στο σπίτι σου ένα από τα σύγχρονα πλυντήρια – στεγνωτήρια LG, που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου και την φροντίδα των ρούχων σου.

Η καθημερινότητά σου αναβαθμίζεται

Χάρη λοιπόν στην προηγμένη τεχνολογία που ενσωματώνει η LG, το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, ενώνονται σε μία συσκευή, που καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Έτσι, απλώς και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, κερδίζεις πλύσιμο εις βάθος και στέγνωμα των ρούχων σου, που διατηρούν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους, σαν καινούρια. Φυσικά, με αυτή την επιλογή κερδίζεις και εξοικονόμηση χώρου, αφού μία μόνο συσκευή – που μάλιστα διατίθεται και σε slim διαστάσεις[1] (μέγιστη χωρητικότητα πλύσης: 9 κιλά).

Αξίζει στο σημείο αυτό να σε ενημερώσουμε πως τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG διατίθεται σε πολύ μεγάλο εύρος, με χωρητικότητα που μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες ενός ατόμου ή και όλης της οικογένειας, με έως 13 κιλά για πλύση και έως 7 κιλά για στέγνωμα!

Η υψηλή τεχνολογία στο σπίτι σου

Σήμερα, η τεχνολογική πρόοδος μπορεί να βρίσκεται σε όλα τα σπίτια, χάρη στις προηγμένες συσκευές που κάνουν την καθημερινότητά σου ποιοτικότερη. Για παράδειγμα, επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων της LG διαθέτουν τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σου. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται η πιθανότητα παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα – χώρια που έτσι «βγάζεις» από το μυαλό σου ακόμα μία διαδικασία, το να προσθέτεις απορρυπαντικό σε κάθε πλύση ξεχωριστά.

Με την τεχνολογία Steam™+ & Wrinkle Care, τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG συμβάλλουν στο να εξαλείφεται υψηλό ποσοστό αλλεργιογόνων[2] που πιθανόν παραμένουν στα ρούχα σου, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες, για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Με την τεχνολογία TurboWash™ 360°, επιλεγμένα μοντέλα μπορούν να σου παρέχουν ολοκληρωμένη πλύση, σε λιγότερο χρόνο[3], χωρίς μείωση της αποτελεσματικότητας. Πολύ απλά, σε πολύ πιο σύντομη διάρκεια έχεις μια ολοκληρωμένη πλύση, με πεντακάθαρα ρούχα, καθώς η συσκευή σου μπορεί με πίδακες νερού και απορρυπαντικού, που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα, να σε διευκολύνει και όταν βιάζεσαι ακόμα πιο πολύ!

Φυσικά, τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG είναι smart συσκευές, που ενσωματώνουν AI τεχνολογία . Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης AI DD™[4], μπορείς να έχεις τον έλεγχο του κύκλου πλύσης ανά πάσα στιγμή, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Ουσιαστικά, , το AI DD™ μπορεί να ανιχνεύει το βάρος των ρούχων και την απαλότητα του υφάσματος και έτσι επιλέγεται αυτόματα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος κίνησης για το συγκεκριμένο ύφασμα – γεγονός που σημαίνει ρούχα σαν καινούρια, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις!

Με την τεχνολογία ThinQ™ το πλυντήριο – στεγνωτήριο που θα επιλέξεις σού δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεσαι τη συσκευή εξ’ αποστάσεως με σύνδεση Wi-Fi, αλλά και να «κατεβάσεις» πρόσθετα προγράμματα πλύσης!

[1] Διαστάσεις LG προϊόντος (Π-Β-Υ mm): 600x475x850/ Μέγιστη χωρητικότητα πλύσης: 9 κιλά.

[2] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

[3] Δοκιμή Intertek, βάσει προτύπου IEC 60456:έκδ.5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC.

[4] Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα).