Aesthetic επιλογές σε έπιπλα για τέλειο γραφείο

Aesthetic επιλογές σε έπιπλα για τέλειο γραφείο

Νέα χρονιά σημαίνει καινούργιες εμπειρίες και αλλαγές! Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις από το γραφείο σου;

Με την καινούργια χρονιά να πλησιάζει, η ανάγκη όλων για αλλαγές και νέες εμπειρίες κορυφώνεται. Από τα έπιπλα μέχρι το χρώμα στους τοίχους και τα διακοσμητικά, το να ανανεώσεις έναν χώρο, όπως το γραφείο του σπιτιού σου, τον οποίο χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, είναι μια κίνηση που θα σου παρέχει τον πολυπόθητο αέρα αλλαγής για το νέο έτος.

Αν και μπορεί να σου ακούγεται αρκετά δύσκολη αλλά και χρονοβόρα διαδικασία όχι μόνο δεν πρέπει να σε τρομάζει, αλλά αντιθέτως να σε γεμίζει με ενθουσιασμό και θέληση. Η ανανέωση του γραφείου σου θα αλλάξει την καθημερινή σου ρουτίνα και θα σου δώσει το κίνητρο να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την αναβάθμιση που θα προσδώσει στο στιλ σου.

Πώς όμως θα τα κάνεις όλα αυτά; Με τη βοήθειά του παρακάτω οδηγού. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε μερικές εξαιρετικές επιλογές επίπλων που συνδυάζουν αψεγάδιαστα λειτουργικότητα και… στιλ!

Γραφεία που ξεχωρίζουν

Τι θα ήταν μια ανανέωση γραφείου χωρίς ένα καινούργιο… γραφείο; Μάλλον ελλιπής! Επειδή είναι λογικό ο καθένας μας να αποζητά την αλλαγή που θα ταράξει την ρουτίνα της εργασιακής του καθημερινότητας, όλα οφείλουν να ξεκινήσουν από το γραφείο. Πάρε την απόφαση και άσε πίσω το παλιό εκείνο γραφείο που έχεις «κλέψει» από το πατρικό σου. Σταμάτα πλέον να χρησιμοποιείς ως γραφείο το τραπέζι της κουζίνας ή τα.. πόδια σου.

Στην εποχή της απομακρυσμένης εργασίας και των ευέλικτων ωραρίων, το γραφείο στο σπίτι αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων. Άλλαξε την αισθητική του χώρου σου μέσα από τις παρακάτω επιλογές και αύξησε την παραγωγικότητά σου με στιλ.

@Work Γραφείο Alloy

Λιτό, κομψό και με πινελιές που ξεχωρίζουν. Είναι μίνιμαλ και πρακτικό και θα σε κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το γραφείο Alloy της Work συνδυάζει την κομψή αισθητική με τα πρακτικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο άνετα αλλά και να τον απογειώσει στιλιστικά. Το ξύλο βελανιδιάς και η μεταλλική βάση αποτελούν σιγουριά για το μέλλον μέσα από την ανθεκτικότητα που οφείλει να έχει ένα έπιπλο σαν το γραφείο. Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με μοντέρνες πινελιές και άφθονη επιφάνεια εργασίας.

@Work Γραφείο Executive

Πληθωρικό, άκρως λειτουργικό με πρωτοποριακό design και με μοντέρνα αισθητική. Το Γραφείο Executive της @Work θα κλέψει τις εντυπώσεις σε όποιον περάσει την πόρτα του γραφείου σου. Είναι μια επιλογή υψηλής αισθητικής που ταιριάζει σε κάθε επαγγελματία. Σου δίνει έτοιμες λύσεις σε αποθηκευτικούς χώρους ώστε να μην αναγκάζεσαι να… γράφεις βήματα κάθε μέρα για να βρεις το στυλό σου ή κάποιον φάκελο. Σου παρέχει άνεση κινήσεων και θα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το φινίρισμα καρυδιάς εκπέμπει ζεστασιά, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον τόσο για κάποιον… επισκέπτη όσο φυσικά και για εσένα τον ίδιο.

Καρέκλες γραφείου

Εφόσον διάλεξες το νέο σου γραφείο ήρθε η ώρα για την καινούργια σου καρέκλα. Εδώ ψάχνεις πρακτικά για τον… εργασιακό σου θρόνο. Μια καρέκλα που θα είναι εξίσου στιλάτη και άνετη. Ποιός θα ήθελε κάτι όμορφο αλλά μη λειτουργικό; Μην αγχώνεσαι. Και σε αυτήν την κατηγορία επίπλων σου έχουμε προτάσεις.

@Work καρέκλα γραφείου Snug

Κλασική και άκρως ενδιαφέρουσα. Η καρέκλα Snug της Work είναι η επιτομή του εργονομικού σχεδιασμού και της κλασικής αισθητικής. Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός και τα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά της, την καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για το γραφείο σου. Είναι κατασκευασμένη με ανθεκτικά υλικά και ντύνεται με τεχνητό δέρμα υψηλής ποιότητας ακόμα και στα μπράτσα της. Προσφέρει αναπαυτική καθημερινή εργασία και προσδίδει κύρος στελέχους σε.. πολυεθνική στο Μανχάνταν!

Και δεν σου έχουμε πει το καλύτερο! Για να… βγάλεις την ημέρα εργασίας σου ξεκούραστος η καρέκλα Snug μεταμορφώνεται πανεύκολα σε ανάκλιντρο! Το πτυσσόμενο υποπόδιό της κρύβεται αριστουργηματικά κάτω από το κάθισμα της καρέκλας και σε περιμένει να το ξετυλίξεις όταν πραγματικά το χρειαστείς! Ρύθμισε χαμηλότερα την πλάτη της Snug καριέρας σου και… καλή ξεκούραση!

@Work Elegant II

Όταν το κλασικό στιλ συναντά τη σύγχρονη λειτουργικότητα και άνεση. Η καρέκλα γραφείου Elegant II της @Work απευθύνεται σε εκείνους που εκτιμούν το διαχρονικό στιλ, την άνεση και την κομψότητα. Είναι μια… Elegant - όπως αποκαλύπτει και το όνομά της - καρέκλα γραφείου που ξεχωρίζει τόσο για τη δερμάτινη ταπετσαρία της όσο και του χρώματός της. Το ιβουάρ προσθέτει πόντους στην αίσθηση πολυτέλειάς της. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η οσφυϊκή υποστήριξη που σου δίνει, συμβάλλουν σε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας.

@Work Καρέκλα Γραφείου Nobby

Η καρέκλα γραφείου Nobby της @Work θα σε μαγέψει όταν την αντικρίσεις από κοντά. Είναι ικανή να απογειώσει την αισθητική του γραφείου σου συνολικά. Και το κάνει αυτό δίχως συμβιβασμούς στη λειτουργικότητά της. Το λευκό χρώμα φέρνει μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο χώρο ενώ είναι εργονομικά κατασκευασμένη ώστε να σε βοηθήσει σε περιπτώσεις πολύωρης εργασίας να εκμηδενίσεις τυχόν πόνους. Το ήξερες ότι το 80% των ατόμων που υποφέρει από αυχενικό σύνδρομο με πιο συνηθισμένο σύμπτωμα τον πονοκέφαλο;

Λύσεις αποθήκευσης και ασφάλειας

Ένα γραφείο στο σπίτι οφείλει να είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και να διαθέτει όλους εκείνους τους απαραίτητους χώρους - και ακόμα περισσότερους - για την καθημερινή σου ευκολία. Από μια στιλάτη και ευρύχωρη βιβλιοθήκη μέχρι και το πιο ασφαλές χρηματοκιβώτιο οφείλεις να επενδύσεις και σε ποιοτικές λύσεις για αποθηκευτικό χώρο και ασφάλεια.

@Work Βιβλιοθήκη Pisa

Σε αντίθεση με τον πύργο της… (οκ δεν θα το κάνουμε το λογοπαίγνιο). Η βιβλιοθήκη Pisa της @Work δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ιταλική φινέτσα και ομορφιά του γνωστού μνημείου ενώ επί προσθέτως κερδίζει πόντους διότι δεν… γέρνει! Είναι κομψή και ο μοντέρνος σχεδιασμός της με τα ανοιχτά ράφια δημιουργούν μια οπτικά ελκυστική βιτρίνα για τα βιβλία σου, τα διακοσμητικά σου και άλλα αντικείμενα εργασίας σου.

Executive Safe Χρηματοκιβώτιο Φωτιάς/Κλοπής ACS-8FW

Ένα καλό και ποιοτικό χρηματοκιβώτιο, ειδικά εάν δουλεύεις συνέχεια από το σπίτι σου, είναι μια απαραίτητη προσθήκη. Είναι εκείνο που θα διασφαλίσει πως κρατήσεις τα σημαντικότερα αντικείμενά σου ασφαλή. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει πυρίμαχα χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό. Δεν θα το αισθανθείς ξένο στο χώρο σου. Αντιθέτως, θα αποτελέσει μια πινελιά στη συνολική σου διακόσμηση.

Fellowes Καταστροφέας Εγγράφων Automax 200C

Τέλος, αφήσαμε ακόμη ένα ισχυρό εργαλείο για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των εγγράφων σας. Ο καταστροφέας Automax 200C κάνει τη διαδικασία καταστροφής των εγγράφων σου εύκολη και γρήγορη. Εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή απόρριψη των ευαίσθητων πληροφοριών σου χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις. Με την κομψή σχεδίασή του και τα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά θα ενσωματωθεί άνετα στο γραφείο σου.

Ώρα για ανανέωση!