Secret Santa alert! Τα foodie δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σου chef

Secret Santa alert! Τα foodie δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σου chef

To Secret Santa έγινε «παράδοση» και αυτά είναι τα δώρα για τον food lover της παρέας 

Η παράδοση του Secret Santa είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και διασκεδαστικούς τρόπους για να γίνει η ανταλλαγή δώρων στην παρέα. Και αυτό διότι η χαρά της έκπληξης είναι το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας και ίσως το πιο σημαντικό. Το ότι κάποιος σε σκέφτηκε, έψαξε το κατάλληλο δώρο μόνο για σένα και το κράτησε μυστικό μέχρι τη τελευταία στιγμή, διατηρεί τη μαγεία των γιορτών.

Μήπως, λοιπόν, έχει ήδη γίνει και για φέτος η κλήρωση για τον παραλήπτη του δώρου σου και εσύ ψάχνεις την πιο tasty επιλογή, εντός budget, αφού ο φίλος που σου έτυχε είναι γνωστός food lover; Μην ανησυχείς. Εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα με τις πιο foodie επιλογές για να βρεις άμεσα το δώρο σου!

#1 Μία ζυγαριά για τις σωστές δοσολογίες

Μήπως ο φίλος σου δεν θέλει να του ξεφεύγει γραμμάριο, όταν πρόκειται για τις αγαπημένες του συνταγές; Ξέρει ότι τα μικρά λάθη είναι στο πρόγραμμα, αλλά στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική θέλει να τα αποφεύγει οπότε, τι λες να του κάνεις δώρο μία ζυγαριά κουζίνας για να μετράει τις δοσολογίες που χρειάζεται στις συνταγές του με ακρίβεια;

#2 Ένα θερμόμετρο για να ξέρει πότε είναι έτοιμο το κρέας

Μπορεί συνήθως να θέτεις ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, που πιστεύεις ότι μέσα σε αυτό θα είναι έτοιμη η μπριζόλα σου, ωστόσο, δύσκολα γνωρίζεις με σιγουριά αν έχει ψηθεί σωστά. Επειδή, λοιπόν, οι chef της παρέας θέλουν να νιώθουν σίγουροι για τις δημιουργίες τους, ένα ψηφιακό θερμόμετρο μαγειρικής είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσουν.

#3 Ένα ξύλο κοπής που μετατρέπεται σε διακοσμητικό του τραπεζιού

Ένα ξύλο κοπής για να κόβει ο φίλος σου τα λαχανικά του, τα φρούτα του και το πορτοκάλι για τα αγαπημένα του κουλουράκια, είναι σίγουρα ένα απόλυτα χρήσιμο «εργαλείο» για την κουζίνα του. Ωστόσο, αν το συγκεκριμένα ξύλο κοπής είναι από μπαμπού και έχει ιδιαίτερο σχήμα και θέσεις για τα σκεύη και το πιάτο, μπορεί πολύ απλά να μεταμορφωθεί και σε διακοσμητικό του γιορτινού τραπεζιού.

michele-purin-19F94SkMgU4-unsplash.jpg

#4 Ένα designάτο ζευγάρι γάντια κουζίνας

Τα γάντια κουζίνας είναι ένα item που δεν γίνεται να λείπει από μία κουζίνα, ειδικότερα αυτή του foodie κολλητού, αφού μόνο έτσι μπορεί να έρθει σε επαφή με τα ζεστά σκεύη του. Όταν, μάλιστα, έχουν ένα ξεχωριστό design, ακριβώς στο στυλ του και τα χρώματά του, δίνουν μία extra πινελιά στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού του: Την κουζίνα.

#5 Ένα βιβλίο μαγειρικής που θα γίνει «πηγή» έμπνευσης του φίλου σου

Μήπως ο φίλος σου ψάχνει συνεχώς να αντλήσει έμπνευση για νέες ξεχωριστές συνταγές και συνδυασμούς, διότι δεν του αρέσει να μένει στα απλά και βασικά στη μαγειρική του; Αν ναι, ένα βιβλίο μαγειρικής ενός γνωστού chef, με συνταγές από την αγαπημένη του κουζίνα, θα αποτελέσει τη νέα ασχολία του για την χρονιά που έρχεται.

Αν αναζητάς το πιο tasty δώρο που θα ανταλλάξεις στο φετινό Secret Santa με την παρέα σου, μόλις το βρήκες. Όποιο από τα foodie δώρα που σου προτείνουμε και αν επιλέξεις, σίγουρα θα αναβαθμίσεις τις μαγειρικές εμπειρίες των αγαπημένων σου foodies.

Δες εδώ περισσότερες προτάσεις δώρων για τις γιορτές