Τα tasty δώρα που θα αναβαθμίσουν τα gatherings με την παρέα φέτος τα Χριστούγεννα

Τα tasty δώρα που θα αναβαθμίσουν τα gatherings με την παρέα φέτος τα Χριστούγεννα

Δες εδώ tasty προτάσεις, ακόμη και για τα last minute δώρα που θα σε «σώσουν» στα γιορτινά καλέσματα

Η άδεια των γιορτών ξεκινάει και αρχίζεις να γεμίζεις τις ημέρες σου με επισκέψεις στα σπίτια των αγαπημένων σου για να κάνετε τα catch-up των ημερών. Εάν και το δικό σου festive season, λοιπόν, είναι γεμάτο με επισκέψεις και ψάχνεις να βρεις τα δώρα εκείνα που θα φτιάξουν τη διάθεση της παρέας και θα κάνουν τα gathering ακόμη πιο απολαυστικά, σου έχουμε τη λύση.

Ετοιμάσαμε για εσένα κάποιες tasty προτάσεις, ακόμη και για τα last minute δώρα, που θα αναδειχθούν στα perfect gifts των φετινών Χριστουγέννων.

Σετ για cocktails για το πιο απολαυστικό ραντεβού με την παρέα

Αν κάτι σας χαρακτηρίζει ως παρέα, αυτό είναι πιθανότατα η δημιουργικότητά σας. Και αν κάτι αποτελούσε κεντρικό θέμα συζήτησής σας, αυτό θα ήταν ενδεχομένως οι ατέλειωτες ιστορίες που αναβιώνετε ξανά και ξανά στις συγκεντρώσεις σας και οι οποίες συνήθως ξεκινούσαν με τα αγαπημένα σας cocktails.

Για εσάς που αγαπάτε την τέχνη του mixology, λοιπόν, ένα σετ με τα «εργαλεία» για τη δημιουργία των cocktails είναι το ιδανικό δώρο για μία επίσκεψη στο σπίτι των φίλων. Είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε τις δικές σας ξεχωριστές γεύσεις και να γελάσατε με τα πιθανά αποτελέσματα των mix σας, όπως παλιά.

Μία μηχανή ποπ κορν που θα αναβαθμίσει τα movie nights των φίλων

Οι φίλοι που πρόκειται να επισκεφτείς είναι movie lovers, καθώς θυμάσαι πάντα να σε καλούν στους μαραθώνιους θέασης που οργάνωναν; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε πέρα από σινεφίλ, σίγουρα θα είναι και ποπ κορν lovers. Άλλωστε, ταινία χωρίς ποπ κορν δεν νοείται -και οι «ειδικοί» το γνωρίζουν πολύ καλά. Τι λες, λοιπόν, να κάνεις δώρο σε αυτούς τους φίλους μία μηχανή για γλυκό ή αλμυρό ποπ κορν;

jakob-owens-7c8UuVYHHBw-unsplash.jpg

Μηχανή για μαλλί της γριάς για ένα πάρτι άλλης εποχής

Θυμάσαι τότε που πήγαινες με τους φίλους σου στο luna park και το πρώτο πράγμα που κάνατε, ήταν να αναζητούσατε το μαλλί της γριάς; Τα χρόνια πέρασαν και φέτος οι φίλοι σου διοργανώνουν το πιο glam 80s πάρτι. Και τι καλύτερο δώρο θα μπορούσες να τους κάνεις, πέρα από μία μηχανή για μαλλί της γριάς, που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια;

Το κλασικό κουτί με γλυκά που θα απολαύσετε όλοι μαζί

Αν κανόνισες τελευταία στιγμή μία επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι και δεν έχεις τον χρόνο να βρεις κάτι ξεχωριστό για να τους κάνεις δώρο, τι θα έλεγες να τους προσφέρεις κάτι χειροποίητο; Τα Χριστούγεννα τα γλυκά έχουν την τιμητική τους, αλλά για εσένα και την παρέα σου την έχουν όλο τον χρόνο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από εκείνη την αγαπημένη σου συνταγή για τάρτα κεράσι ή το ανάμεικτο κέικ που αποτελεί σπεσιαλιτέ σου; Τοποθέτησέ το σε μία φόρμα με ξεχωριστό σχήμα και το πιο ξεχωριστό δώρο είναι έτοιμο.

eugene-zhyvchik-bbNd3wFwG0I-unsplash.jpg

Οι γιορτές είναι για να προγραμματίζουμε όλα εκείνα τα catch-up με την παρέα, που δεν καταφέραμε να βάλουμε στο πρόγραμμά μας λόγω υποχρεώσεων ή για να διοργανώνουμε όλα εκείνα τα πάρτι που μας φέρνουν και πάλι κοντά. Τα φετινά Χριστούγεννα, λοιπόν, πες «ναι» στα δώρα που θα κάνουν τα gathering σας πιο απολαυστικά.

Δες εδώ περισσότερες προτάσεις δώρων για τις γιορτές